ikisi arasında kararsız kaldım..toshibanın benq E72 ye nazaran artı tarafı edge ve 3G özelliği olması..ikisi arasında kararsız kaldım..bana toshiba daha yakın geliyor..toshibanın bana göre dezavantajı ağır ve kaba olması...
benq nun ne yaptığını anlamak mümkün değil,bence gün geçtikçe itibarını kaybediyor..kardeşim e72 yi çıkarıyosun üzerinede windows mobile 6 yı koyuyosun oda çok iyi ama 65k ekran neyin nesi oluyo peki yahu..ne mantıktır..basit telefonlar bile 262k ekran koyarken sizin böyle bi cihaza 65000 ekran koymanızı anlamak mümkün değil... diğer yandan 260 mhz cpu da sanırım oldukça yavaş bi işlemci gibime geliyor..
benq nun ne yaptığını anlamak mümkün değil,bence gün geçtikçe itibarını kaybediyor..kardeşim e72 yi çıkarıyosun üzerinede windows mobile 6 yı koyuyosun oda çok iyi ama 65k ekran neyin nesi oluyo peki yahu..ne mantıktır..basit telefonlar bile 262k ekran koyarken sizin böyle bi cihaza 65000 ekran koymanızı anlamak mümkün değil... diğer yandan 260 mhz cpu da sanırım oldukça yavaş bi işlemci gibime geliyor..
nsil 65 az bende oyle sanıyordum ama onemli olan o degilmiş 320 x 240 mış...elime alıp htc nin s710 inceledim ekran gercekten basarılı....ve qvga olmasi da cabasi...
ayrıva 260mhz az degil 225li nokiler cok gec acmasına ragmen,120 lik baska teller daha hızlı calışmakta....ve 200 mhz'lik i matelerde iti calışmakta....bu bence daha iyidir...verilen videoda da gorulmekta...hem 6.1 de acıktır....
Piyasadaki smartphone ların yüzde 90 ında zaten 65 K ekran var o çok önemli bi mevzu değil çözünürlük yüksek olduktan sonra. İşlemci hızı da çoğu telefona göre yüksek