Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BENQ-SİEMENS E72 .....:::::YEPYENİ:::::.....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: BENQ-SİEMENS E72 .....:::::YEPYENİ:::::..... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
malkooklam

18 Mart 2008; 7:17:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Eeee hala alan yokmu. ROKR e2mi satıp alabilirim belki güzelse.

belki guzelsemi??????arkadaslar klasman farki, var ayricalik var....ilkler var...ama fiyati birazdaha dusmeli...
Phileo Sophia

18 Mart 2008; 12:51:48 

BenQ teknolojide çok iyi ama birde Nokia ve diğer markalar yeni çıkan modeli hemen Türkiyede satışa sunsa daha iyi olurdu.

cmert

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 22:01:37 

cihaz 498,86 YTL den satışta

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepbsie72#tablnk

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
Oz_An

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 22:41:02 

Evet nalet olsun para yok ya indirim yapmışlar para varken 600 küsür ytlydi parayı yedik şimdi indirim

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3300 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 2 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 821Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 720/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB HDD with NCQ -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows Vista 32-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
orodyn

20 Mart 2008; 2:16:25 

İşte fiyat budur Hemen sipariş veriyorum. Bence fiyatına göre gerçekten çok iyi bir cihaz. Gelince yorumları yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orodyn -- 20 Mart 2008; 2:16:08 >

aykanoglu

20 Mart 2008; 11:39:58 

quote:

Orjinalden alıntı: orodyn

İşte fiyat budur Hemen sipariş veriyorum. Bence fiyatına göre gerçekten çok iyi bir cihaz. Gelince yorumları yapacağım.

bir an önce yorumları bekliyoruz cihaz bence çok tutacak şekli çok estetik windows mobile 6 daha ne olsun...kampanyada varken tam alınacak cihaz...

orodyn

20 Mart 2008; 12:26:36 

quote:

Orjinalden alıntı: aykanoglu

quote:

bir an önce yorumları bekliyoruz cihaz bence çok tutacak şekli çok estetik windows mobile 6 daha ne olsun...kampanyada varken tam alınacak cihaz...

Siparişi verdim. Gelir gelmez inceleyip deneyimlerimi burada yazacağım. Ben çok iyi bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum umarım yanılmamışımdır

aykanoglu

20 Mart 2008; 13:10:36 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aykanoglu

quote:

Siparişi verdim. Gelir gelmez inceleyip deneyimlerimi burada yazacağım. Ben çok iyi bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum umarım yanılmamışımdır

inşallah iyi çıkacak avrupa sitelerinde bu cihazla ilgili çok olumlu notlar var hepsiburadadanmı alıyorsun cihazı?

zm_caglar

20 Mart 2008; 19:22:58 

Toshiba g500 mü benq E72 mi....

ikisi arasında kararsız kaldım..toshibanın benq E72 ye nazaran artı tarafı edge ve 3G özelliği olması..ikisi arasında kararsız kaldım..bana toshiba daha yakın geliyor..toshibanın bana göre dezavantajı ağır ve kaba olması...

sizce hangisi?
istanbul03

20 Mart 2008; 19:54:37 

kulaklık kalitesi iyimdir acaba

ölmüne nokia
cmert

Sisteme Gözat

20 Mart 2008; 20:00:35 

siemens in kenarından köşesinden birşeyler kaptıysa illaki iyidir

quote:

Orjinalden alıntı: istanbul03

kulaklık kalitesi iyimdir acaba

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
aykanoglu

20 Mart 2008; 23:35:00 

alan arkadaşlar en kısa sürede paylaşın izlenimlerinizi

righteous@

21 Mart 2008; 10:22:30 

benq nun ne yaptığını anlamak mümkün değil,bence gün geçtikçe itibarını kaybediyor..kardeşim e72 yi çıkarıyosun üzerinede windows mobile 6 yı koyuyosun oda çok iyi ama 65k ekran neyin nesi oluyo peki yahu..ne mantıktır..basit telefonlar bile 262k ekran koyarken sizin böyle bi cihaza 65000 ekran koymanızı anlamak mümkün değil...
diğer yandan 260 mhz cpu da sanırım oldukça yavaş bi işlemci gibime geliyor..

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
malkooklam

21 Mart 2008; 10:52:08 

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

benq nun ne yaptığını anlamak mümkün değil,bence gün geçtikçe itibarını kaybediyor..kardeşim e72 yi çıkarıyosun üzerinede windows mobile 6 yı koyuyosun oda çok iyi ama 65k ekran neyin nesi oluyo peki yahu..ne mantıktır..basit telefonlar bile 262k ekran koyarken sizin böyle bi cihaza 65000 ekran koymanızı anlamak mümkün değil...
diğer yandan 260 mhz cpu da sanırım oldukça yavaş bi işlemci gibime geliyor..

nsil 65 az bende oyle sanıyordum ama onemli olan o degilmiş 320 x 240 mış...elime alıp htc nin s710 inceledim ekran gercekten basarılı....ve qvga olmasi da cabasi...

ayrıva 260mhz az degil 225li nokiler cok gec acmasına ragmen,120 lik baska teller daha hızlı calışmakta....ve 200 mhz'lik i matelerde iti calışmakta....bu bence daha iyidir...verilen videoda da gorulmekta...hem 6.1 de acıktır....
Phileo Sophia

21 Mart 2008; 12:27:26 

E73 çıksada alsak