Şimdi Ara

Instagram'a albüm şeklinde çoklu fotoğraf paylaşma özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram'a albüm şeklinde çoklu fotoğraf paylaşma özelliği geliyor 
    Hikayeler, canlı yayın, yorum beğenme ve yanıtlama derken giderek çok daha kapsamlı bir sosyal ağa dönüşmeye başlayan Instagram'daki köklü yenilenme süreci hız kesmeden devam ediyor. Android işletim sistemi için yayınlanan son beta sürümü ise platformun beğeni toplayacak son yeniliğini gözler önüne seriyor.
     
    Yayınlanan ekran görüntülerine bakılırsa Instagram’da artık tek iletide birden fazla fotoğraf paylaşılabilecek. Daha önce sadece reklam veren kişilerin kullanabildiği -sağa ve sola kaydırılabilir- albüm formatı böylelikle herkesin kullanımına sunuluyor. Tek seferde maksimum 10 fotoğraf paylaşmanızı izin veren özellikte tüm fotoğraflara tek filtre uygulayabilir ya da ayrı ayrı düzenledikten sonra yine albüm şeklinde paylaşabilirsiniz.
     
    Konser ya da doğum günü gibi etkinliklerde çekilen karelerin tek iletide paylaşılması hem zahmetsiz hem de daha düzenli olmasından dolayı kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacak. Henüz ne zaman hayata geçirileceği bilinmeyen yeniliğin şu an sık sık hata verdiği ve henüz tam anlamıyla stabil çalışmadığı ifade ediliyor.
     







  • Profili ziyarete gelenler eski fotoğrafların bulunduğu alt sıralara bakmıyorlar bile, üşeniyor bir kısmı alt kısımlara gitmeye. Bu özellik sayesinde eski fotoğrafları belirli zaman aralıklarıyla albüm yapıp kullanıcılar tekrar paylaştığında daha fazla kişiye ulaşabilir diğer fotoğraflar da, fotoğrafçılar için bir tür sanal sergi amaçlanarak da kullanılabilir sadece tek bir konunun olduğu fotoğraflar vs ama 10 fotoğraf az gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 2 Şubat 2017; 23:24:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunu ne zaman bozacaklar, diye merakle bekliyordum !

  • Uygulama iyice facebook'a benzemeye başladı yakında durum paylaşma falan da gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk önce saçma zaman tünelini düzeltip yükleniş zamanına göre sıralama özelliği getirsinler. önceki günkü maçın 3.gol haberi ilk fotoğraf olarak geliyor arkadaşın 10 dk önce paylaştığı foto 10. 15. böyle rezillik olmaz.
  • Önce zaman sıralı paylaşım görüntülemeyi geri getirsinler sonra böyle zirzop yenilikleri yapsınlar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.