Şimdi Ara

Denuvo, Resident Evil 7'nin Kırılması Hakkında Açıklama Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Denuvo'nun son sürümünü kullanan Resident Evil 7, çıkış yaptıktan beş gün gibi kısa bir süre sonra CPY tarafından kırılmış ve korsana yenik düşmüştü. Ardından Avusturya'da kurulan şirket Denuvo Software Solutions GmbH yaşanan bu olay hakkında bir açıklama yaptı.

Denuvo pazarlama sorumlusu Thomas Goebl açıklamasında şu sözleri söyledi.

"Lütfen unutmayın, biz Anti-Tamper çözümümüzü kırılması zor olarak konumlandırıyoruz, kırılamaz şeklinde değil. Şimdiye kadar sadece bir korsan grup bunu atlatabildi."

"Her zamanki gibi, gelecek olan Anti-Tamper sürümlerinde güvenlik güncellemelerini oluşturmak için çözümümüzü geliştirmeye devam ediyoruz. Bunu da bu atlatmada öğrendiklerimizle birlikte aynı şekilde yapacağız. Söz konusu yapımın ise çıkış yaptıktan birkaç gün sonra kırıldığı doğrudur. Her korumasız yapımın çıkış gününde kırıldığı gerçeği göz önüne alındığında -hem de oyunların her güncellemesinde- bizim çözümümüz bu yapım için bir fark yarattı."

Capcom'un korku oyunu Resident Evil 7, 24 Ocak 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı.

Yapılan açıklama ile oyunun 3 günde perakendecilerde 2,5 milyon adet dağıtıldığını öğrenmiştik. Ek olarak açıklanan Media Crate satışları ile de oyunun ilk haftasında Japonya'da 187,306 adet sattığı ortaya çıktı.

• Adamlar açığımızı buldu, aldığımız paraya bakıyoruz diyorlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve PC'ye Resident Evil 8 cikmaz! PC ve korsan herzaman heryerde sizlerle. Torrent yapim sundu...
  • Sıçtık bari sıvıyalım diyo kendisi.
  • adamlar anlaşmalı bence EA oyunlara el atan olmadı daha
    denuvo amaçı kırılmamak değil zatan oyun ilk çıktıgı zaman kırılmamak satış rakamlarını arttırmak bakın belli sınır anlaşmaları var DOOM da o sınırı geçince direk denovo kaldırıldı

CPY candır gerisi heycandır :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Resmen biz paramızı aldık, birkaç gün de korsana düşmesini engelledik diyorlar. Saçmalığa bak. Ciddi anlamda sıvıyorlar şuan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoNx27

adamlar anlaşmalı bence EA oyunlara el atan olmadı daha
    denuvo amaçı kırılmamak değil zatan oyun ilk çıktıgı zaman kırılmamak satış rakamlarını arttırmak bakın belli sınır anlaşmaları var DOOM da o sınırı geçince direk denovo kaldırıldı

CPY candır gerisi heycandır :)

Mirrors Edge Catalyst'i kırdılar. Bunun platform emulatorleriyle ilgili olduğunu sanıyorum. Codex uplay emulatoru yapana kadar fc primal ve watch dogs 2 çıkmamıştı. Origin ise mirrors edgeden sonra güncellemeyle açıklarını kapatmış olabilir sonuçta denuvo cracklerden öğrenip sistemini geliştiren bir firma.

• Kırılamaz demedim gurban olduğum, zor kırılır dedim.
  • oyunlar 20 ile 50 tl arasında olmadıgı sürece korsan olacak. maksimum 60 tl. oda öyle olunca forumlarda tartışma falan çıkması lazım bu fiyat nedir böyle diye.. yoksa çözüm yok bu kadar basit
  • Ya bi gidin Allah aşkına resmen oyun yapımcıları denuvo ve korsan grupları oyuncularla alay ediyor farkında değilmisiniz ne kırılması ne korsanı o zaman fifa niye kırılmıyor yada diğer bir değişle fifa nasıl hemen hemen her sen aynı zamanlar da yni bir yen, sürümü duyurulunca kırılıyor bf niye kırılmadı hitman niye kırılmadı dishonered 2 niye kırılmadı yada watch dogs 2 2 hafta da kırıldı aynı ekip tarafından far cry primal nasıl ancak 1 sene de kırıldı ubisoft oyunları bir şekilde kırılırken ea oyunları niye kırılmıyor mirrors edge hemen kırılıyor fifa 1 sende kırılmıyor ne hikmetse ea tarafında tutulmayan oyunlar hemen kırılıyor tutulan oyunlar hiç kırılmıyor resmen insanlarla alay ediyorlar ben ortada bir koruma dahi olduğuna inanmıyorum şirketle korsan grupları arasında ki anlaşma oyun şirketi iyi bir para dağıtırsa gruplara oyun kırılmıyor yoksa 2 günde kırıyorlar hani 3dm grubuna göre bu koruma kafa yedirtici bir korumaydı adamlar 1 sene sonra daha gelişmiş versiyonu daha 1 hafta olmadan kırdı

• hemen kırmasalardı iyidi baya olay oldu , artık pc ye çıkarmak istemiyecek bazı firmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ve PC'ye Resident Evil 8 cikmaz! PC ve korsan herzaman heryerde sizlerle. Torrent yapim sundu...

Ve akıl fukarası bebeler heryerde Eski konsollarda PS1-2-3'de RE serisini millet kopya oynadı...
    Capcom daha konsollara Resident Evil oyunu çıkamayacak mı dedi?
    Vereceğin cevap'da "bi kere ben RE7 için didim daamı" senin oyunculuk kültürün zati RE7den ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 2 Şubat 2017; 15:46:53 >

• Darısı Mass Effect:Andromeda'nın başına :)
  • adamlar doğru söylemiş coder da decoder da insan tabiki kırılacak asıl önemli olan güncelleştirmelerle birlikte en az 3 ay dayanabilmek önemlidir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sean john

hemen kırmasalardı iyidi baya olay oldu , artık pc ye çıkarmak istemiyecek bazı firmalar

Öyle birşey olacağını sanmıyorum çünkü eskiden yani Ps1,Ps2,Ps3 döneminde bu konsollar korsan oyun oynamaya imkan veriyordu ve çok kişi bunu kullanıyordu yani bu konsollarda korsan oyun oynamak gayet normalleşmişti. Durum böyleyken oyun yapımcıları artık konsollara oyun çıkarmayalım demediler? Yani olayın bununla pek alakası yok.Korsan var diye oyun çıkarılmayacak olsaydı konsol dediğimiz aletler bugün var olamazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

hemen kırmasalardı iyidi baya olay oldu , artık pc ye çıkarmak istemiyecek bazı firmalar

Kaliteli, parasının hakkını veren oyunlar her platformda hakettiği satış rakamlarına ulaşıyorlar. Şaşalı reklamları olan içi boş oyunlar çıkmasa da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

oyunlar 20 ile 50 tl arasında olmadıgı sürece korsan olacak. maksimum 60 tl. oda öyle olunca forumlarda tartışma falan çıkması lazım bu fiyat nedir böyle diye.. yoksa çözüm yok bu kadar basit

bu konuyu güzel bir tabloda anlatmak lazım sana zira başka yöntemle anlatılamaz, bugüne kadar anlamamışsan.

• Valla benim için iyi oldu bu ay alamıyordum oyunu, çok oynamak istiyorum bide, şimdi korsanını oynayacağım önümüzdeki ay satın alır parasını veririm :D

• Özet: Zor ama imkansız değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.