Şimdi Ara

Samsung'un yeni canavarı Galaxy Tab S3, 26 Şubat'ta tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un yeni canavarı Galaxy Tab S3, 26 Şubat'ta tanıtılacak

    Samsung fanları için harika haberler var. Güney Koreli şirket, Galaxy S8'in Şubat ayının sonlarında duyurulmayacak olmasına rağmen bu yıl Mobil Dünya Kongresi'ni (MWC) boş geçmeyecek. Mobil cihaz üreticisi, 26 Şubat'ta gerçekleşecek olan MWC 2017 basın konferansını duyurdu. Yayınlanan teaser, uzun süredir beklenen Galaxy Tab S3'ün şık silüetini gösteriyor.

     

    Samsung'un üst sınıf tableti geçen yıl çıkmış olmalıydı, ancak Galaxy Note 7'nin beklenmeyen sorunlarından dolayı Güney Koreli şirket Galaxy Tab S3'ü bu yıla ertelemeye karar verdi. Samsung, Galaxy S8'in Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenmeyeceğini açıklamıştı ve bu etkinlikte amiral gemisinin yerine bir başka cihaz sahne alacak.

     

    4G LTE ve sadece Wi-Fi'lı iki varyant duyurulacak


     

    Galaxy Tab S3'ü birkaç aydır konuştuğumuz için, tabletin özellikleriyle ilgili bilgi sahibiyiz. Kısa bir süre önce FCC tarafından sertifikalandırıldıktan sonra, Galaxy Tab S3'ün artık dünya çapında piyasaya çıkması bekleniyor. Ayrıca, ABD'deki bazı operatörlerin cihazı almaları bekleniyor ancak satışların büyük kısmı Samsung'un çevrimiçi ve perakende mağazalarında gerçekleşecek.

     

    Ayrıca Bkz.İlginç hack girişimi: hackerlar otel odalarını uzaktan kilitleyip fidye istedi
    Gelişmiş teknik özelliklere sahip Galaxy Tab S3, gerçekten üst seviye bir tablet olarak gelecek. Cihazın Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM ve muhtemelen 32GB dahili bellek (microSD kart yuvası ile genişletilebilir) ile güçlendirildiği söyleniyor.

     

    Tablet, 2048x1536 piksel çözünürlüğü destekleyen 9.7 inç ekrana sahip olacak. Home butonunun altına bir parmak izi sensörü yerleştirilmiş durumda. Samsung Galaxy Tab S3, kutudan Android 7.0 Nougat'la çıkacak. Ayrıca 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve 5 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerasıyla birlikte geleceğini biliyoruz.

     







  • Tablet gibi telefonun kaç katı olan bir cihaza telefonlarda kullanılan işlemciden koyuyorsun birde bu geçen senenin işlemcisi oluyor küçücük s8 bu cihazdan daha güçlü olacak bu cihazlar telefonla yapılabileceklerden fazlasını sunmadıkça böyle ortada kalacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 1 Şubat 2017; 16:24:49 >
  • S-Penli 4K Ekran snapdragon 821 li olani beklerdim . Bu olmamis.

  • "Ayrıca 12 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ve 5 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerasıyla birlikte geleceğini biliyoruz."

    Burdan anladığım 2 tane ön kamera olacak. Suratımıza doğru bokeh efekti verecekse müthiş :).

    Bunun yanı sıra bu silüetten ben kavisli ekrana sahip olacağını anlıyorum. 820 yerine exynos ile gelmesi daha muhtemel olmaz mı ayrıca?

  • Bu tablet ile ilgili paylaşılan bir önceki habere yazmıştım. Buraya da yazayım belki Samsung'dan birileri okur.

    Samsung ilk önce çıkardığı cihazlara güncelleme vermeli. Samsung güncelleme konusunda pek tutarlı ve istikrarlı değil. Misalen Galaxy Note 10.1 2014 Edition cihaza hala güncelleme vermedi. Cihaz 4.4.2'de kaldı. Oysa Aynı Samsung bu yorumun sonunda paylaşacağım ülkelere 5.1 güncellemesini 2015 yılında gayet de güzel verdi. 2017 yılındayız ve hala Türkiye cihazları güncelleme almadı. Başka ülke romu da atılmıyor bootloader aşılamıyor. Yani herkes Android 7 kullanırken biz 4.4.2'de kaldık. Teşekkürler Samsung!

    Bahsettiğim tablet üst sınıf bir tablet, Fiyatı 1.699 TL idi çıktığında. Bu tablete güncelleme vermeyen Samsung alt ve orta sınıf cihazlara güncelleme veriyor mudur bilmiyorum ama zannetmiyorum da.

    Şimdi gelelim tabletler hakkındaki genel düşüncelerime; öncelikle insanlar telefonlar bu derece gelişmiş ve güçlenmişken neden tablet almak ister veya alır bunu düşünmek lazım. Benim aklıma gelen ilk iki şey film ve iş/okul. Film izlemek ve internette gezinmek için üst seviye bir tablete gerek yok. Lakin benim de kullanma amacım olan iş için elbette üst düzey donanım gerekiyor. Özellikle CAD yazılımları cihazı zorlamakta pek bir mahir. İş ve okul için kullanacaklar için kalem de mutlaka olmalı. Kalem yoksa iş/okul için eksik bir cihaz olur. Samsung'un sektördeki farklarından en önemlisi note cihazlarındaki kalem. Kalem yoksa iş için de almayı düşünmem. Yani uzun lafın kısası bu tablet benim için çok bir anlam ifade etmiyor.

    İkinci paragrafta bahsettiğim SM-P600 ve Türkiye'de satılan SM-P602'in yazılım kısıtlaması olmayan modeli SM-P601'in hangi ülkede hangi tarihte hangi güncellemeleri aldığının listesi aşağıdaki ekran görüntüleinde mevcuttur. İlgilenenler bakabilir.

    Samsung'un yeni canavarı Galaxy Tab S3, 26 Şubat'ta tanıtılacakSamsung'un yeni canavarı Galaxy Tab S3, 26 Şubat'ta tanıtılacak




  • Yillar önce öyle bir hata yaptım birdaha samsung tablete para vermem 2014 edition aldim p601 cihazda hep kronik sorunlar ve yazılımsal problemleri vardi kackere servise verdim yazılım atıp gönderdiler en sonunda ekrandan anakarta baglanan kabloyu va bantladi servisteki çocuk garanti bitti yine aynı arızayı verdi bu sefer goturdugumde anakart değişimi için ücret istediler yani Samsung telefon için bütün mücadeleyi veriyor tablet alirsan elinde patlar ama iPad alırsan krallar gibi 6 yıl kullanırsın

  • Sorun Samsung da değil android de . Çoçuğuna tablet alacak olan zaten Çin malı alıyor iş ve keyif için alan da iPad alıyor.

  • Parmak izi geldi mi
  • Öncelikle eski modellere güncelleme versinler, bence artık tabler devri bir ara geldi geçti zaten telefonlarla aynı is yapılıyor. Telefonlarda büyüdü tablet gibi oldular

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SCWS

    Tablet gibi telefonun kaç katı olan bir cihaza telefonlarda kullanılan işlemciden koyuyorsun birde bu geçen senenin işlemcisi oluyor küçücük s8 bu cihazdan daha güçlü olacak bu cihazlar telefonla yapılabileceklerden fazlasını sunmadıkça böyle ortada kalacaklar.

    An itibariyle daha olan işlemci yokki. 821 aşağı yukarı ayni. Exynos 8890 desen gpu su adreno 530 un yanina yaklasmiyor bile. 835 olsa hazirandan önce tableti çıkaramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimakdag34 S kullanıcısına yanıt
    Kısmen katiliyorum. Ama biraz da şans işi. Note 10.1 kullanan tanıdığım var. İlk çıktığından beri harika. Ama tabi ipad in yeri ayrı. 3 yıldır ipad mini 1 kullanıyorum. Sürüm ios 8.0.2 . Güncellemedim Ve hala memnun bir şekilde kullaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VefaMetin kullanıcısına yanıt
    Bazen çok geç verebiliyorlar. Bilemedim sizde haklısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SCWS S kullanıcısına yanıt
    Apple da ya da herhangi bir firmada fark var mı ki? Varsa yazarsan sevinirim. Merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka tabletleri de modası geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet gibi cihazlara yüksek kameralar koyup fiyatı şişrmeye gerek yok.tablet fotoğraf çekmek için kullanılmıyor.en fazla skype ile ön kamera kullanılıyor ona da 2MP yeter.

    bir de samsung tabletlere güncelleme vermediği için tercih edilesi bir marka da değil.

    yıllardır ipad2 ios 7.1 kullanıyorum.ilk günden beri sadece internete girmek,seyahatlerde film izlemek ve booking,maps vb birkaç uygulama için kullanıyorum.üst donanım olsa nolur olmasa nolur.yalnız film izlemek için 8-10"lik bir tablet şart.orası kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Şubat 2017; 13:7:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.