Şimdi Ara

E4300+DS3+GEIL+ZALMAN - çok soğuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2 gün önce bunları aldım ve dün kurdum, tabiki conroe ların o/c potansiyelini bilmeyen kalmadı, fakat benim hoşuma giden 3dmark06 bittikten hemen sonra işlemcinin ısısının 25 derece olması, çok ilginç valla. Hiç voltaj felan vermeden bu değerlere çok rahat çıkıyor.

E4300 1800 @ 3240 (360*9)
    GIGABYTE DS3 (Rev 1.02)
    GEIL 667 mhz (3.4.4.8) @ 800 mhz (4.4.4.12)
    ZALMAN 7700cu

akşam ss de koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzeg -- 15 Şubat 2007; 23:26:56 >

• Güzel sistem kurmuşsun tebrikler.Tam f/p canarı olmuş.Yüksek çarpanla işlemci coşuyor zaten.
    Prescot lardan sonra intel ve 25C gerçekten süper.Güle güle kulanman dileğiyle,saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

Güzel sistem kurmuşsun tebrikler.Tam f/p canarı olmuş.Yüksek çarpanla işlemci coşuyor zaten.
    Prescot lardan sonra intel ve 25C gerçekten süper.Güle güle kulanman dileğiyle,saygılar...

Sağol, herhalde intel bu işlemcileri insanların o/c isteklerini tatmin için yapmış, ne voltaj ne ısınma, hiç bir sorun yok.
  • fiyatlarını ve psu seciminide yazar msıın ?
  • Zaten fiyatlar uygun olduğu için güzel Ben satın aldığım fiyatları yazayım.

İntel e4300... 175 $
    Gigabyte ds3....... 128 $
    geil 2*512 ddr2 667 ultra (3.4.4.8) ..... 109$

en son bunları aldım, diğer bileşenler vardı zaten.

Zalman 7700cu
    Silverstone 400w psu
    Cooler Master Centurion b5 kasa
    Sapphire x850xt
    Samsung 80 gb sata1 hdd
  • Sistemi ilk kurduğumda hemen geri açtım, kasadan işlemci fanının sesi hiç gelmiyordu.
    Baya baktım sorun mu var diye. Meğer işlemci ısısı çok düşük olduğu için fanı çalıştırmıyormuş, o/c haliyle bile fan çok yavaş dönmüyor, çok sessiz.

Önceden fan mate ile kendim ayarlıyordum fan hızını, artık gerek yok, fan mate i çıkardım zaten.
  • peki arkadaşım 7700 cu ya gerek yok sanırım stok fanda işi görür he ? fazla masrafa gerek yok degil mi ?

zalmanı alana kadar ramleri 2x1gb yapsaydın. ben öyle yapardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 15 Şubat 2007; 12:34:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: why_living

peki arkadaşım 7700 cu ya gerek yok sanırım stok fanda işi görür he ? fazla masrafa gerek yok degil mi ?

zalmanı alana kadar ramleri 2x1gb yapsaydın. ben öyle yapardım

Hocam zalman eskiden kalma, yeni almadım, ayrıca 2*1 gb düşük zamanlı, kaliteli ramler pahalı, benim için yeterli bunlar, fikri olsun herkesin diye yazdım, isteyen 2*1 tercih edebilir.

Zalman da çok sessiz ama yahu, hakkını yemeyim, stok fanı denemedim, bu kadar sessiz ve iyi soğutmaz herhalde.

•  E4300+DS3+GEIL+ZALMAN - çok soğuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzeg -- 15 Şubat 2007; 23:25:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.