Şimdi Ara

Google Pixel 2 piyasaya damga vurmaya geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Google Pixel 2 piyasaya damga vurmaya geliyor

    Hatırlayacağınız gibi Google Pixel ve Pixel XL, 20 Ekim 2016'da piyasaya sürülmüştü. Google'ın Pixel akıllı telefon serisinin devamına ilişkin söylentiler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Önceki raporlarda Pixel 2'nin su geçirmez bir tasarıma sahip olma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyordu. Yeni bilgilere göre Google, Pixel 2 için kamera ve CPU olmak üzere iki bileşene odaklanacak.

     

    Pixel ve Pixel XL'in arka kamera lensleri eleştirmenlerden övgü toplamış ve hatta DxOMark, akıllı telefonların şimdiye kadarki en iyi arka kameraya sahip olduklarını belirtmişti. Google'ın sadece birkaç ay önce "en iyi" olarak derecelendirilen bir kamerada çok fazla değişiklik veya iyileştirme yapmayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

     

    Pixel XL, bir akıllı telefondaki en iyi kameralardan birine sahip ancak Google, düşük ışıklı fotoğraf özelliklerinde önemli geliştirmeler yaparak bunun ötesine geçmek istiyor. Buna ek olarak, Google'a yakın kaynaklar, şirketin kameradaki megapiksel sayısını artırmayacağını, bunun yerine "ekstra özelliklere" odaklanacağını söylüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, Denetim Masası'nı ortadan kaldıracak bir başka adım attı
    Öte yandan Pixel 2 için, Qualcomm Snapdragon (muhtemelen Snapdragon 835) ve Samsung'un Exynos yonga seti olmak üzere iki farklı yonga seti tartışılıyor. Donanımsal açıdan bakıldığında Google, çeşitli prototipleri test eden iki yonga seti üreticisi ile işbirliği yapıyor. MediaTek, bir noktada Google'ın ortakları arasında yer almıştı ancak artık bu şirketin yonga setlerinin kullanılmayacağı belirtiliyor.

     

    Geliştirilmiş yonga seti nedeniyle, Pixel 2'nin fiyatı mevcut modelden biraz daha yüksek olacak. Kaynaklar, önümüzdeki amiral gemisinin, şimdikinden 50$ daha pahalı olacağı görüşündeler.

     

    Daha ucuz Pixel telefon Android One programının yerini alabilir mi?


     

    Google, muhtemelen amiral gemisinin yanında piyasaya sunulacak daha düşük özelliklere sahip ikinci bir Pixel 2 akıllı telefon çıkaracak. Bu model ise Pixel 2B olarak adlandırılacak ve "farklı pazarlara yönelik" olacak.

     

    Google'ın bu yıl çok daha ucuz bir Pixel telefon çıkarmasının nedeni, kitleyi genişletmek ve "Google deneyimini ve Google Telefonunu gelişmekte olan ülkelere sunmak". Şirket şu anda bunu Android One programıyla yapmaya çalışıyor.

     

    Bütçe dostu Pixel 2 akıllı telefon normal modele kıyasla önemli ölçüde daha ucuz olacak ancak Google piyasaya sürüp sürmeme konusunda henüz karar vermiş değil. Kaynaktan sağlanan son bilgiye göre Google "bir test cihazı için özel bir yonga seti" geliştirmiş durumda. Ancak bunu Pixel 2'de kullanılıp kullanılmayacağı henüz bilinmiyor.
     







  • İlki daha dün çıkmadı mı yav bu ne hızdır.

  • EzioAuditore_ kullanıcısına yanıt
    Klasik andoroid işleri işte

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu android ureticilerinin hepsi de mi oyun hamurundan yapar gibi cihaz yapiyor bu ne hiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkini kullanmak nasip oldu. Gerçekten son zamanlarda kullandığım en güzel cihazlardan biriydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G6 :)

  • Ya şu çift kamera tarafında bir kamera sadece ışığı ve renkleri iyi alacak düşük çözünürlükte yapıp diğerinin ise çözünürlük ve detayı yüksek bir sensör/lens kullansalar daha iyi olmaz mı? Sonuç olarak küçücük sensörün tek başına yapabilecekleri de belli...

  • Pixel XL 128 GB modeli cok iyi . Guclu islemci daha iyi kamera ile gelecekse zaten ucuz olmaz ama ucuz modelleri de olmali Android One sacmaligi da biter artik.

  • Birincisi cok damga vurdu ya ikinciside kesin vurur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancak kağıt üzerinde en iyi kamera'ya sahip olur zaten, Zorla güldürüyorlar insanı
  • Kamera konusunda lumia 1020 yi geçen olmadı, şuan ki amiral gemilerin hepsi tırt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca bunu vurur. Nexsusları bile 2 yıl kullanıp çöpe attıran firma.
    Google Pixel 2 piyasaya damga vurmaya geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 28 Ocak 2017; 22:21:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IMPEDIMENTA

    Kamera konusunda lumia 1020 yi geçen olmadı, şuan ki amiral gemilerin hepsi tırt

    Aynen öyle bakıyorum çekilen fotoğraflara kaç yıl önce çıkmış N8 kadar detay veremiyor bir çok amiral gemi diye hitap edilen telefonlar.
  • Daha yeni çıktı muhabbeti ne alaka çıkış tarihi mi vermişler dedikodu işte klasik iPhone 7ler çıktığı gün bi sonraki hakkında haberler vardı ne çabuk falan demiyordunuz? Ayrıca Piksel serisi kamera dışında fiyasko özellikle iPhone 7lerden daha tipsiz olsun diye tasarlanmış....

  • Pixel'in kamerasına sahip 5"'den daha büyük olmayan ucuz bir telefon mükemmel olurdu. İşlemci gibi bir derdim yok. Cep telefonu üzerinden render yapmadığım için 626 bile yeterli benim için. Ama fotoğraf çekmeyi seven birisi olarak Pixel ayarında bir kamerası olan ucuz telefon benim için mükemmel bir seçenek olur.

  • tasarımı ve fiyatı böyle gelirse kimse yüzüne bakmaz.

  • Android arayüzünü değiştirmedikçe ne özellik olursa olsun yine istedikleri satışları yakalayamazlar

  • İlk pixel cihazdaki hoperlör sorunu kötü olmuştu bunda olmaz umarım benzer bir sorun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilmiyorsam mi 5s aynı kamera sensörünü kullanıyor ama pixel daha başarılı sonuçlar veriyor. Yazılım yönünden zayıf kalıyor büyük ihtimalle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    Hocam yanlış bilmiyorsam mi 5s aynı kamera sensörünü kullanıyor ama pixel daha başarılı sonuçlar veriyor. Yazılım yönünden zayıf kalıyor büyük ihtimalle

    Evet aynı sensörü kullanıyor. İncelemelerde normal ışık koşulları altında çok iyi ama az ışıklı ortamlarda berbat olduğu yazıyor. Google yazılım işini güzel halletmiş. Çünkü Pixel az ışık altında da olağanüstü sonuçlar veriyor. Açıkçası Mi4 gibi döneminin en iyi kameralarından biri sahip telefondan sonra Xiaomi bu işte gerilerde kalmaya başladı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.