Şimdi Ara

MODEM KURULUMU (ACİL)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçekten aci bir durum bir arkadaşın elinde air ties modem var format attıktan sonra bir türlü bu modemi kuramadık. herşeyi bağladık cdyi attık kurmaya çalıştık tanımadı internet sayfasına tıkladığımızda çevrimdışı çalış sayfayı açamadı uyarıları alıyoruz.

    ağ bağantılarım kısmında yerel ağ bağlantısı gözükmüyor



  • Pc ye format attıysanız ethetnet kartını mutlaka doğru tanıtmanız lazım yani aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısını doğru olarak görmelisiniz.

    Modemin ayarlarına da sadece kullanıcı ismi ve şifre giriliyor zira diğer ayarları standart olarak ayarlı oluyor. Kullanıcı isminin sonuna @ttnet ilave ediyoruz buna dikkat edin.
  • quote:

    Pc ye format attıysanız ethetnet kartını mutlaka doğru tanıtmanız lazım yani aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısını doğru olarak görmelisiniz.


    arkadaşım bu dediğiini tam olarak nasıl yapıyoruz bizim sorunumuz galiba burada
  • quote:

    Orjinalden alıntı: màwci

    quote:

    Pc ye format attıysanız ethetnet kartını mutlaka doğru tanıtmanız lazım yani aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısını doğru olarak görmelisiniz.


    arkadaşım bu dediğiini tam olarak nasıl yapıyoruz bizim sorunumuz galiba burada


    elinizde bilgisayarın anakartının driver cd si varsa, etherneti ordan tanıtıyorsunuz. eğer yoksa internetten bulabilirsiniz. anakartın marka modelini yazın bakalım driver a cd yoksa elinizde...
  • Eger modemi usb den kullanıyosanız telekomun dagıttıgı airties RT102 model modemlerin cd sinin icerisinde usb driveri yok o yuzden ethernetten baglamanız daha mantıklı olacaktır
  • Evet yukarda arkadaşın dediği gibi driver yani sürücüsünü önce bilgisayara yükleyip kurmalısın. Cd si yoksa kasayı aç anakartın markasını modeline bak ve internetten ara indir kur. Eğer ethernet bağımsız tek parçaysa onun marka ve numarasına bak aynı şekilde internetten bul ve kur.

    Bilgisayarım sağ tıkla, özellikler, donanım ve ordanda aygıt yöneticisi aç ve yukarda ağ bağdaştırıcısını kontrol et. Eğer önünde küçük sarı renkte ünlem işaretsiz bir şekilde kurulu görünüyorsa tamamdır doğru yüklenmiş demektir.
  • ethernetten kullaniyorsanız sizin modemle işiniz yok. format attıktan sonra modemde ayaryapmanız gerekmez ethernet modemelerde. arkadaşın dediği gibi sen ağ kartını tanıtmadın. onuda anakartın sitesine gir bul modelinden yada driver cdsi varsa elinde oradan.

    sadece usb modemlerde formattan sonra tekrar kuruluım işlemi var.
  • Sadece ethernet kartını tanıtın pc'ye. Arkadaşların da dediği gibi modemle işiniz yok. Sadece, modemin ipsi ile gireceğiniz modem arayüzüne adsl kullanıcı adı ve şifrenizi yazacaksınız.
  • Beyler olur ya Adsl'e birşey olursa, acil 146'dan girmem gerekirse, bu tt.net'in zımbırtı kısa yolunu nerden çıkartırım..işte 146'yı yazmak için falan..
  • ağ bağlantılarım > ağ bağlantılarını görüntüle > yeni bağlantı oluştur > internete bağlan > bağlantımı ben ayarlayayım > çevirmeli ağ modemi kullanarak bağlan > isme birşey salla > tel nosuna 146 yaz > kullanıcı adı ve şifreyi boş bırak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: electronics

    ağ bağlantılarım > ağ bağlantılarını görüntüle > yeni bağlantı oluştur > internete bağlan > bağlantımı ben ayarlayayım > çevirmeli ağ modemi kullanarak bağlan > isme birşey salla > tel nosuna 146 yaz > kullanıcı adı ve şifreyi boş bırak



    eywalla hocam,, hallettim oldu..Buda bulunsun bir kenarda, malum ADSL'in bir ayağı hep çukurda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.