Şimdi Ara

Alcatel, MWC 2017'de biri modüler 5 yeni akıllı telefon duyuracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alcatel, MWC 2017'de biri modüler 5 yeni akıllı telefon duyuracak

    Birkaç gün önceki haberimizde Sony'nin önümüzdeki ay gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) en çok akıllı telefonu duyuran şirket olabileceğini belirtmiştik. Alcatel de yılın en büyük teknoloji etkinliği sırasında 5 akıllı telefon tanıtmayı planlıyor. Ayrıca bu cihazlardan biri modüler olabilir.

     

    LG, Sony, ZTE, Huawei ve diğer akıllı telefon üreticilerinin birçoğu, Barselona'daki etkinlik sırasında en yeni teknolojilerini ve ürünlerini sergileyecek olmaları nedeniyle MWC 2017'nin oldukça heyecan verici geçmesi bekleniyor.

     

    Tech2'den bir rapora göre, Alcatel tüm dünyanın merakla beklediği MWC 2017 sırasında en az 5 yeni akıllı telefon duyurmayı planladığını ortaya koyuyor. Öte yandan Alcatel'in pazar popülaritesi son birkaç yıldır azalmış durumda. Zira endüstrideki diğer oyuncular yenilikçi teknolojileriyle müşterilere daha cazip gelen yeni ürünler sundular.

     

    Sızdırılan görüntüler ilginç bir arka panel gösteriyor


     

    Akıllı telefonlarda modülerlik denemek şu an için bir kumar. Motorola'nın Moto Mods aksesuarlarıyla sunduğu Moto Z serisi piyasada iyi bir şekilde karşılandı. Modüler aksesuarlar, kullanıcıların Moto Z, Moto Z Force ve Moto Z Play telefonlarının yeteneklerini geliştirmeleri için eğlenceli ve kullanışlı özellikler sağladı.

     

    Ayrıca Bkz.LG G6'nın yeni görüntüsü cihazın kalınlığını ortaya koyuyor
    Öte yandan, LG'nin G5 ve 'Arkadaşları' pek başarılı olamadı ve şirketin G6 halefi için modüler tasarımıdan vazgeçmesine neden oldu. Alcatel görünüşe göre farklı bir yaklaşım sergiliyor ve kullanıcılara telefonda arka paneli değiştirme seçeneği sunacak.

     

    Sızdırılan görüntüler, cihazın arka panelinin, müziğe bağlı olarak farklı renklerde parlayan LED'lerden oluşacağını gösteriyor. Ancak, bu yıl pek çok heyecan verici telefon duyurulacağından, Alcatel'in yeni cihazda daha pratik ve modüler özellikler sunmasını bekliyoruz.

     

    Akıllı telefonun 13MP kamerası, çift tonlu LED flaşla birlikte gelecek. Ayrıca 8 çekirdekli henüz bilinmeyen bir MediaTek yonga setiyle güçlendirileceğini biliyoruz. Alcatel'in 26 Şubat'ta düzenleyeceği basın toplantısı sırasında telefonu tanıtması bekleniyor. Fiyatı ise muhtemelen 320 dolar olacak.

     

    Alcatel, MWC 2017'de biri modüler 5 yeni akıllı telefon duyuracak 







  • Şunların tasarimlari htc ve sony den çok daha güzel

  • Alcatel çok bişi istemiyoruz kapasitif basabilceğimiz tuşlar çift kamera zoom özelikli gece performansı yüksek bide 5000 ve üstü batarya . ? bunları koy yeter bak asus zenfone 3 koymuş .. demeki isteyince oluyor . tasarım ekibine ilet . tabi telefonun arkasının rengarenk yanmasıda güzel bişi ama beni ilgilendirmiyor

  • Ya bu firmalar niye moduler urune takti bu kadar? Turkiyede tutmuyor acaba yurtdisinda cok mu populer bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp

    Şunların tasarimlari htc ve sony den çok daha güzel

    aynen öyle bende beğeniyorum , idol 4 ün tasarımı sony xperia serisine bence bin basar tasarımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirirdem -- 29 Ocak 2017; 0:15:40 >
  • gelsin bakalım nasıl olacak...

  • Alcatel Türkiye'nin beceriksiz satış politikası ve F/P çılgınlığı yüzünden idol 4s gibi bir model ülkemize girememiş iken ZTE Axon 7 ile ilk başta 1999 TL ile piyasada tutulup talebini yarattı bilen aldı snra kur yükseldi biraz ayarlama yaptılar 2099 TL den satıldı şimdi ürün yine yok asıl kur ayarlaması yapılması gündemde 2300 TL civarı olması bekleniyor.

    Ülkemiz pazarında açık olan bir saha var Snapdragon 652 ve AMOLED Ekran kombinayonu ile oluşmuş bir cihaza stereo speaker desteği ki idol 4s bunları veriyordu ancak bence başarısız olan Alcatel Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam ve Başarısız ekibi sistemi kuramadı başta getireceği ve asıl hep dediği ağzından eksik etmediği ''premium'' kelimesini dolduran bir cihaz ile ülkemiz pazarında sükse yapacak iken başarısız pazar araştırmasının kurbanı oldu ... fiyattan dem vuruluyor idol 4s 2000 üzerinde gelir deniyorsa Reeder 2K AMOLED Ekran ve Mediatek Helio X20 işlemcili P11S i nasıl 2199 TL den satıyor ...

    idol 4 satmıyor ki talep görmüyor ki hepsiburada bile cihazı 1034 TL indirmiş bunu görüpte adamlar daha alt donanıma tekabül eden plastik kasa Helio P10 2GB RAM 16 Hafıza gibi donanım ile gelen POP 4S modelini 1099 TL den şubat ayında piyasaya çıkaracakmış.

    bu başarısız pazarlama ve market araştırması ile Tamer İşisağlamın idol 4 lansmanında Erdi'ye söylediği ''biz 2017 ülkemizde her evde alcatel markalı multimedya cihazı olmasını hedefliyoruz'' söylemi boşa sıkmılmış bir laf olduğunun kanıtı yapılan işler ... bundan sonra istediğini getir beni enterese etmeyecek ... Blackberry Türkiye ofisinide açın bu mantık ile o ofis te batmaya mahkum olacak ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 29 Ocak 2017; 0:48:58 >




  • Koy max 5 inc ekran, 720p koy, sp 821 koy cek bataryayida 4000 mah'e, aninda alayim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alcatel tarafın bundan sonra düşük ve orta seviyeli cihazlar ortaya koyabilir diye düşünüyorum. TCL Blackberry nin üretim pazarlama dağıtım haklarını alması ile iş modeli değişip Alcatel markalı F/P oranlı cihazlar ile varlığını sürdürecek üst segment cihazlar Blackberry etiketi ile ülkelerde satışa çıkacak ...

    Ayrıca üstte yapılan hayal mahsulü donanım Alcatel için bi anlam ifade etmez adam piyasada çok ama çokça açık olan Snapdragon 652 işlemci 5.5 inch 2K AMOLED ekranlı bana göre efsane bir cihaz (idol 4s) yapmış ve Avrupa da ciddi şekilde satış yapıyor iken ülkemizde ''biz 2017 de sadece ama sadece idol 4 modelinden başka bir model getirmeyeceğiz'' mealinde cevaplar verirken kısacası reeder gibi bir firmada cesaret varken Helio x20 ve 2K AMOLED ekranlı P11S i kormakdan satış kaygısı duymadan 2199 TL ye satıyor ama TCL in Alcatel Türkiye kolu o ürün ülkeye 2000 küsürden gelir satamayız diye çekiniyor ise Alcatel Türkiye departmanından pek bişi beklemeyin hatta Alcatel Türkiye Facebok Sayfasına bir bakın ilgisizliği anlayacaksınız. bu yüzden belirttiğin hayal mahsulü donanım TCL için çok mümkün değil.

    Alcatel ve Blacberry firmalarını konuşurken aslında asıl üretici TCL i konuşmak lazım ...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.