Şimdi Ara

== SAMSUNG E840 ile ilgili herşey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
2
Favori
121.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 yılında dizayn anlamında adından çok sözettirecek ve özellikleri ilede başarılı gözüken,samsung e900 ün daha geliştirilmişi gibi olan e840 modelinin, 2007 yılında dizayn anlamında yılın telefonu olma ihtimali olduğunu düşünüyorum,bence
    E840, yakında dahada iyi ayrıntıları ortaya çıkacak olan ve ülkemizdede satışa sunulacağını düşündüğüm güzel ve yine sıradışı bir tel...

Teknik Özellikleri

General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Announced 2007, February
    Status Coming Soon
    Size Dimensions 101.5 x 52.5 x 10.6 mm
    Weight
    Display Type TFT, 256K colors
    Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches
    Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
    Customization Download
    Vibration Yes
    Memory Phonebook Yes, Photo call
    Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
    Card slot microSD (TransFlash)
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD No
    EDGE Yes
    3G No
    WLAN No
    Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, v2.0
    Features Messaging SMS, MMS, Email
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (NetFront 3.4)
    Games Yes + downloadable
    Colors Black
    Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video
    - Java MIDP 2.0
    - T9
    - FM radio
    - MP3/AAC player
    - Document viewer
    - Organizer
    - SyncML
    - To do List
    - Stopwatch
    - Calculator
    - Voice memo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Şubat 2008; 1:47:51 >

• Satılık E900 var arkadaşlar isteyen varsa buyursun.

Acayip hoş güzel bir telefon ya. E900'deki gibi bu telefonda da bazı sorunlar yoktur inşallah. Sürgü oynaması gibi mesela. Bazı arkadaşlarda vardı da o bakımdan yani.
  • 4 ay önce 770 ytl verip samsung e900 alan birisi olarak tasarımı aklımı cezp etti,yoksa 6680 gibi smbyian teknolojili bir telefondan sonra samsung e900 bana,bilgisayardan inip, databank kullanmak gibi geldi üstelik e900 inanılmaz derecede kısa zamanda sürekli fiyat kaybediyo sürekli fiyatı düşmekte,şimdi soruyorum kendi kendime,ya bundan sonra asla samsung almamaya karar vermiştim tam,bir de ne görüyiim e840'ın tasarımı tek kelimeyle harika,aşık oldum nerdeyse ya... ama aldanmıycam artık tasarıma çünkü yine özellikleri vasat vasat ve vasat , ne zaman akıllanıcaksın samsung tasarım konusunda mükemmelsin anladık ama fonksiyonellik konusuna önem verrr artık,geliştir kendini!!!
  • Ünal en çok dikkatimi çekenlerden biride senin bahsettiğin olay, sanırım kızak mekanizmasını biraz içten almaları ve yanları dolayısıyla bırak oynamasını herhalde bunun sallanması bile mümkün olmayacak kadar başarılı olabilir...
  • Yandan bakınca benimde dikkatimi çekti. Telefonun kızağı belli olmuyo. İçine gömülmüş meklanizma yapmışlar. bu sayede de biraz daha incelmiş telefon. Eğer Samsung bu telefonu piyasa sürer ve ülkemize getirirse gerçekten E900'ün pabucu dama atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 14 Şubat 2007; 23:06:24 >
  • tuğranz hocam bize bunu da mı yapacaktın ya..???

evet beyler e900'üm satılıktır ilgilenenlerle pm'den irtibata geçelim...
  • e900'e çok benzio.. ısıtıp ısıtıp koy önümüze samsung bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

e900'e çok benzio.. ısıtıp ısıtıp koy önümüze samsung bravo

Buyur. Bekliyodum kim muhalefet olacak diye.

Şaka şaka. Dediğin doğru aslında ama napalım.

• nerde 3G..Henüz Türkiye' de alt yapısı kurulmamış olmamasına rağmen böyle bir telde 3G ve ikinci kameranın olamayışını yadırgadım..bence böyle bir telefon 2G de kalmamalıydı...ama onun dışında karizma ve özellik bakımından on numaralık iş adamı telefonu
  • Tam benlik yani telefon

Aslında ülkemin bu şartlarında gereksiz birşey ikinci kamera ve 3G. Turkcell bunun alt yapısını hazırladı ama bakanlar kurulundan çıktı mı bilmiyorum?
  • öğrenci ve bayan işi olmadığı kesin
  • boşver 3G'yi falan..sanki bundan önceki modellerinizin hepsi 3G'liydi de...hem 3G gelse bile ucuz mu olacak sanıyosunuz..??

unutmayın ki tüm yeni teknojiler en başlarda pahalıdır..sonradan fiyatı düşer biraz..

hem şu anda "bas konuş "diye bişey var ve turkcell destekliyo..hanginiz "bas konuş"kullanıyo..?? ya da bas konuş denen şeyin özelliklerine hanginiz tam manasıyla hakim...?_?

yani 3G olsun olmasın benim hayatımda ve telefon kullanma alışkanlığımda bi değişiklik yok..

"samsung herşeyi yapıyo..bi de radyosu olsa.."diyenlere KAPAK olsun bu telefon...

NOT: yalnız böyle söylüyorum da ..şimdi bu telefonda radyo da var artık..bakalım şarj işi ne olacak..??

şimdiliker gibiyse bu telefonun şarjı 1 gün zor gider valla..umarım yanılırım..

• dostum öyle deme 3G geniş bir teknoloji..3G sayesinde wirelessın olmasada olur..Tamam doğrudur henüz bizde olmadığı ve olduğu zamanda pahalı olur orası tartışılır ama teknoloji öyle bi virüs ki o an kullanmasan bile elinin altında olmasını istiyorsun enazından bu durum bende böyle...çünkü ben teknoloji manyağıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 14 Şubat 2007; 23:29:50 >
  • Daha buyuk ekran, daha ince ve saglam dizayn, radyo ve sadece biraz genis ama cok hos gorunuyo .)
  • çok da bi tasarım harikası gibi durmuyor aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI
    çok da bi tasarım harikası gibi durmuyor aslında

Yine de şık...

Alışılagelmiş Samsung çizgisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

dostum öyle deme 3G geniş bir teknoloji..3G sayesinde wirelessın olmasada olur..Tamam doğrudur henüz bizde olmadığı ve olduğu zamanda pahalı olur orası tartışılır ama teknoloji öyle bi virüs ki o an kullanmasan bile elinin altında olmasını istiyorsun enazından bu durum bende böyle...çünkü ben teknoloji manyağıyım

ya anamızın karnından 3G ile mi doğduk..???

• öyle heryere 3G ile gidilmez
  • 3G falan beni bozar valla..ne o öyle gittiğimiz her yerde zzıırrt ..telefon...bi bakmışsın esas hatun görüntülü konuşmak istiyor..?? ne yapçaz..?ya o sırada başka bi hatuna yazıyosam...??

ya da daha kötüsü ,insan neslinin üremesi ile ilgili bi belgesel(!!!!) hazırlıyosam başka hatunlarla...??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

ya da daha kötüsü ,insan neslinin üremesi ile ilgili bi belgesel(!!!!) hazırlıyosam başka hatunlarla...??

zuhhahha hatta bak bu damardan olmuş.. ata demirerin esprisi geldi aklıma discovery channel aslanlar belgeseli orda kamera burda kamera özel hayat diye bişey kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 15 Şubat 2007; 0:03:16 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.