Siteyi yazdım arkadaşlar... Lakin genel olarak telefon konusunda beklentilerinizi karşılarken, E840 konusunda karşılamayabilir, ben aldıktan sonra uzunca bir inceleme yazacaktım, ama baba engeline takıldım biraz beklemem gerekiyor, bu sebepten e840 için girecekseniz girmeyin...
Hazır telefonu almam ertelenmişken biraz daha soru sorayım..
Şimdi samsungların kötü yalarında: işletim sistemi çok kötü.. Ve bataryaları çok az gidiyor, pat diye bitiyor gibi şeyler yazmışlar..
bunlara bi açıklık getirelim.. Lütfen birileri telefonu belirli zamanlarda ne kadar konuştugunu ne kadar müzik dinlediğini falan yazsın, ve şarjın ne kadar gittiğini söylesin... Daha net bi inceleme olsun...
Arkadasım telefonu aldıgım gunden bugune kadar elimden duşmedi mp3 dinledim radyo dinledim resim çektim arama yaptım ....... ve bir çok şey yaptım 2 3 gun gıdıyor bence işletim sistemi iyi hızlı menu donma yapmıyor daha ne beklenirki bu fiyata bu özellikle telefon he sesi az çıkıyo diyorsunuz bu telefon müzik seti degilki sesi çok çıksın hem ince hafif kamerası desen süper ekranı nokia ve s.e gore daha net bence 10 numara telefon
çevresindeki malzemeyi metal malzeme zannediyordum ama öyle değilmiş..sert plastik mika tarzı bir malzeme kullanılmış vede elime aldığımda resimledeki gibi şekil durmadığı farkettim... bu telefonda yattııı
mrb. tlf u alalı bir hafta on gün oluyor. forumda yazılanları okuduktan sonra, gözlemlerimi paylaşayım istedim.
a- sadece ön kapaktaki 4 tuş dokunmatik. diğerleri normal. alışana kadar zorlandım. daha kötüsü birilerini yanlışlıkla arayıp durdum. bir defa alıştıktan sonra ise kullanması çok rahat, dokunmatikten korkmayın derim. kapağın altında kalıp dokunmatik olmayan tuşlar da son derece kullanışlı b- kulaklıkla mp3/radyo dinlerken ses nasıl diye sorulmuş, son derece net ve gür. c- daha yüksek olbilirdi diyenlere katılmakla birlikte, mevcut seviyesi ile zil sesi de bence yeterli. titreşimle birlikte kullanılabiliyor. d- şarj süresine gelince... çok fazla mp3/radyo dinlemedim, 3-4 gün gitti. radyo/mp3 dinleyecekler hesaplarını bu süre üstünden yapsınlar. e- flaşı yok ama video/foto çekimleri gayet iyi. gece iç mekanda da denedim, iyi sonuç aldım. f- ön kapağın sürgüsünde tozlanma yada zorlanma vs kesinlikle olmuyor. cam yüzeyin genişliğinin çizilme riskini artırdığı ise bir gerçek. tlf u taşıdığınız cepte kalem, bozuk para, anahtar vb nesneler olmamasına özen göstermek lazım. o kadar dikkat etmeme rağmen ufak bir çiziğe mani olmamışım. dikkatli kullanamayacaklar için tavsiye etmem.
arkdşlar ben d900i aldım geçen hafta ama arka sağ vidasında sorun var galiba telefonun bir tarafı daha açık duruyo dikkatli bakınca arka sağ köşesinden gıcırtılar geldiği için içime sinmedi telefon,sizce onu verip E840 alsammı mantıklımı? önerirmisiniz?
arkdşlar ben d900i aldım geçen hafta ama arka sağ vidasında sorun var galiba telefonun bir tarafı daha açık duruyo dikkatli bakınca arka sağ köşesinden gıcırtılar geldiği için içime sinmedi telefon,sizce onu verip E840 alsammı mantıklımı? önerirmisiniz?
bence D900i daha iyi bir telefon sen değiştirmeye bak...GSM 2007 de en iyi telefon seçilmiş benden demesi..sende biraz şansızlık olmuş hemen soğuma telefondan..kısmetse bende alacağım yakın zamanda..
bundan önce e900 kullanıyodum e840ı bekliyodum çıkınca alırım diye kaşla göz arasında çıktı telefon ben d900i yi almış bulundum bu arada,neyse istnbldaki servise bıraktım yapamadılar haftasonu ankaradaki serviste slide lowerı değişicek olursa kullanmaya devam yine olmazsa bakalım artık
ARKADAŞLAR ŞARJ OLAYI SİZE KALMIŞ BİŞEY GÜN BOYU MP3 DİNLERSEN TABİ Kİ 1 GÜN GİDER.AMA NORMAL KULLANIMDA 4 GÜNE KADAR ŞARJI GİDİYO....İŞLETİM SİSTEMİ YAVAŞ DEĞİL...VE BU TELEFON D900 İ DEN BENCE DAHA KARİZMATİK VE DAHA İYİ Bİ TELEFON(KAMERA HARİÇ) Bİ KERE DİREK HAFIZA KARTINA KAYIT VAR.HEM FİYATI ÇOM UYGUN...
ACER AS5739G-954G32MN İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası T9550 İşlemci Hızı 2.66 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT130 Ekran Boyu(inch) 15.6" " CRYSTAL BRITE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
arkadaşlar bende bugun aldım telı 490 ytl 12 ay taksıt süper alet ama akıma trakılan bişi war şimdi fotolara baktım telın yes ve no tusları bırı yeşil biri kırmızı ama benım telde aynı renk grı bunu nasıl ayarlıycam acaba oda saate gore nasıl arka plan hareketlı ıse odamı ole renk degıstırıyo bırı cewaplarsa cooook sewınırım
Hangi fotoymuş bu ben gri diye biliyorum hiç renkli görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: jackals_57
arkadaşlar bende bugun aldım telı 490 ytl 12 ay taksıt süper alet ama akıma trakılan bişi war şimdi fotolara baktım telın yes ve no tusları bırı yeşil biri kırmızı ama benım telde aynı renk grı bunu nasıl ayarlıycam acaba oda saate gore nasıl arka plan hareketlı ıse odamı ole renk degıstırıyo bırı cewaplarsa cooook sewınırım
İlk resimlerde var.. Sanırım o siyah olan modelın özelliği. Onda bu YES/NO tuşları telefon kapandığında renksızleşiyor. Açtığında da renklerı kırmızı ve yeşil oluyor. Ama gri modelde sabit renk... sadece siyahta öyle oluyor üzgünüm
merhaba arkadaslar bende dün bir e 840 aldım telefon gercekten cok hoş yanlız sol üsteki dokunmatik tus sinirlerimi arasıra yokluyor...
bide arkadaslar benim tel kutudan cıkınca sarjı boş olarak çıktı , şarja taktım 1-2 saatde full oldu ama sabaha kadar beklettim ve ilk gün fazla bişey kullanmama ragmen şarjım bi günde bitti
acaba benimkinde mi anormallik var yoksa normal bi durummu edge acık ,15-20 dakika konustum, 3-4 mp3 dinledim 5-10 dakika oyun oynadım - 3-5 resim cektim ve ilk şarjım akşama bitti
.............sizde bu normalmi?................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuue32850 -- 24 Ağustos 2007; 3:11:14 >
öncelıkle hayırlı olsun senın telın şarjının olmaması bıraz anormal geldı bana benımkı fuldu ve aldıgım yer once şarjı bıtır ve sonra 8 saat şarj et dedı benım şarjda ayarlarını falan yaptım mp3 yukledım resım cektım bol bol karıstırdım sonra bıttı ve sabaha kadar şarjda bıraktım bakalım ne kadar gıtcek sıze hbr werırım
ilk şarj bende de 2 saat kadar sürdü-belki de sürmedi... hani ilk şarj 7-8 saat sürsün derler ya; bu yüzden çıkarmakta tereddüt bile ettim. ama "madem doldu bekletmeye gerek yok" deyip çıkardım. bugüne kadar bi sorun da yaşamadım. kullanıma bağlı olarak 3-4 güne kadar gidiyor
arkadaslar merhaba ben samsung d840 ıle e840 arasında kaldım.Hangısını alacaıma bır turlu karar veremıorum.Ozellık ve dıs goruntu acısından e840 daa cok hosuma gıdıyor fakat on paneldekı dokunmatık tuslar ıcımı huzursuz edıyor.Cıhaz cok yenı oldugundan ılerıde bır sorunla karsılasabılır mıyım dıe dusunuorum ve tus kullanımı acısından ergonomık olup olmadıgını ogrenebılır mıyım?Bunlardan dolayı d840 mı alsam mı dıe dusunuorum. yardımlarınızı beklıorum.
üstteki 4 tuş tam dokunmatik onun da hassaslığı çok iyi ayarlanmış, kızağın içindeki tuşlar tam dokunmatik değil dolayısıyla kullanmakta zorluk çekmezsin. İlk başta istemeden bir kaç kişi arıyosun ama alışmak bir iki gün sürüyor, dokunmatik tuştan endişe etmene gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: scorge
arkadaslar merhaba ben samsung d840 ıle e840 arasında kaldım.Hangısını alacaıma bır turlu karar veremıorum.Ozellık ve dıs goruntu acısından e840 daa cok hosuma gıdıyor fakat on paneldekı dokunmatık tuslar ıcımı huzursuz edıyor.Cıhaz cok yenı oldugundan ılerıde bır sorunla karsılasabılır mıyım dıe dusunuorum ve tus kullanımı acısından ergonomık olup olmadıgını ogrenebılır mıyım?Bunlardan dolayı d840 mı alsam mı dıe dusunuorum. yardımlarınızı beklıorum.
benim telefonu da ilk aldığımda bir miktar şarjı vardı hatta ilk gün idare etti beni. Samsunglar enteresan şarj 3 gün civarı gidiyor ama çok kısa sürede şarj oluyor. Senin pilde bir sıkıntı olabilir, çok kısa sürede bitmiş şarjın. Gerçi samsungların pil ömrü için kullandıkça uzuyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmem.
evet arkadasım yapabiliyorsun , kızak kapalı iken sol yandaki kapama ve acma düşmesine basarsan tuş kiliti kalkar ve kızagı acmadan istedigini yapabilirsin
jackals_57 kamagan qblie arkadaşlar cevablarınız için teşekkürler
bi sorun daha var, EDGE
ekranın sol üstündeki E yani edge , sanırım veri transferi için bi zımbırtıymış, onu kapatmamızın bi yolu yokmu_? benim wap la web le bi işim yok menude aradım tarafım lakin bişey bulamadım
o senin bağlantınla ilgili.. Herhangi bir ücret alınmıyor ondan... Mesela benim eski nokia'da G vardı... Ondan once telefon direği gibi bir işaret çıkıyordu... Edge bu bağlantı türlerinin şu anda en kalitelisi... Konuşurken karsıdakının sesinin o kadar iyi gelmesi de bununla orantılı tabii ki. Bu anlatım işini görür sanırım..
Bu da vikipedia :
Enhanced Data rates for GSM(Global System for Mobile Communications ) Evolution'un (Devinimli İletişim için Küresel Dizgenin Gelişmesi için Arttırılmış Veri Hızları) kısaltması. Mobil haberleşmede üçüncü nesilin başlangıcı olarak sayılabiliecek hızlı veri iletişimi teknolojisi olan EDGE ile, pratikte 100 ile 380 kbit arası hızlarda veri transferi yapılabilmektedir.
Tüm samsunglarda diğer telefonlara nazaran konusurken ses sanki handfree'deymiş gibi çikiyor ve çok temiz bir ses alıyorsunuz. ( d900i, u600, e250, e840 da denedim)
Ama sanıyorum anteni bir nokia kadar keliteli değil, ya da yeni edge sisteminde bazı problemler var daha ki bazen telefonla konusurken ses gelmıyo gıtmıyo falan.. bakalım ne oldugunu neden oldugunu çözersem soylerım ama ses kalıtesı en iyi samsungda kullandıklarımdan...
herşeye ragmen bu teli aldıgıma memnunum gercekten karizma bi alet umarım göründügü kadar narin degildirde uzun bi süre hasarsız kullanırım :D gören aman sakın düşürme falan filan diyor :D
arkadaşlar şu yes no tuslarının rengı ıle ılgılı bı bılgısı olan warsa bızımle paylaşsın bıde sol ust tusun takılma olayı dogru aslında dıgerlerıne nazaran bıraz daha az hassas ayarlanmış sadece bıde bu tusu takılmayan warmı
dokunmatikler beyaz ısıklı yani cogu resimdeki gibi renkli degil sol üsteki dokunmatik neden öyle bilmiyorum bazen cok güzel çalışıyor bazen biraz sert basmak gerekiyor buda sinir bozucu olabiliyor
arkadaşlar 3 gün oldu bende alalııı..çok şık bir telefon yalnız bir sorunum var benm acaba ben mi ayarlıyamadım.... kamerayla foto çekerken renkler aşırı parlak çıkıyor yani sokaktaki kırmızı bi arabayı çekiyorum bana kırmızı glen foto çkmeden önce yine aynı kırmızı çektikten sonra ise çok parlak bununu sebebi nedir...doygunluk yok yaa fotodaa???çekme sırasında renkler müthiş ama aynı kalitede sonuç yok??...
o fotoları bilgisayara aktarıp baktın mı... ya da buraya yollarsan nerede hata yağtıgın bulurnur sanıyorum....
Arkadaslar bir kez daha mi söyliyim, siyah modelde o yes no tusları telefonu acana kadar gözükmez, acınca da kırmızı ve yeşildir. Diger modellerde normal tek sabit renktir.
Siyah denilen yer arka kapak rengi degil.. Önündeki ekranın etrafındaki cercevenin rengidir.
Arkadaşlar bu tip basit sorularla forum u kirletiyorum farkındayım ama Samsung kendinden utanmalı bence 500 ytl para veriyorsun doğru dürüst kullanma klavuzu koymuyor kutuya. Sormak istediğim
-ekranda bekleme modunda sağ üstde yeşil kutu içinde R harfi neyi ifade ediyor nedir bu. -Gelen arama zil sesi ve mesaj sesi 1'er tane var ikinci bir seçeneğin yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastaX -- 25 Ağustos 2007; 18:02:26 >
Arkadaşlar bu tip basit sorularla forum u kirletiyorum farkındayım ama Samsung kendinden utanmalı bence 500 ytl para veriyorsun doğru dürüst kullanma klavuzu koymuyor kutuya. Sormak istediğim
-ekranda bekleme modunda sağ üstde yeşil kutu içinde R harfi neyi ifade ediyor nedir bu. -Gelen arama zil sesi ve mesaj sesi 1'er tane var ikinci bir seçeneğin yok
sanırım sen zil sesi seçeneklerini bulamamıssın öncelikele mesaj yada gelen arama zil sesi yapacagın müzikleri telefon hafzasına tasıman gerek, hafıza karıtna gir orada müzigini sec , menuden tası de ve telefon hafızasına tası
daha sonra ses ayaralarına gir,gelen arama menusune gir , zil sesi menusune gel ve ortadaki i tusuna bas 4 secenek var yüklenen sesler sık kullanılan sesler MÜZİK-----senin kopyaladıgın müzik burada, bu menuye gir ve sec varsayılan zil sesleri ---telefonun polifik sesleri yani telefon direk hafıza kartlarındaki mp3 leri zil sesi yapmıyor önce telefon hafızasına tasıman gerek
BLuue32850 TEŞEKKÜRLER oldu. Bir kaç sorum daha olacak arkadaşlar
-Çektiğimiz foto ve videoları hala telefon hafızasına kaydediyor hafıza kartına kaydetmesi için nerden ayar yapacağız.
-Çektiğimiz fotoları tam ekran ve arka arka ya görüntüleme imkanı varmı. (Fotoyu arka plan olarak ayarladım onu bile yarım ekran gösteriyor
-Diğer bir sorum ise çektiğimiz video ları tam ekran yap dediğimde video yatay şekilde gösteriliyor ve her defasında geri gidip tam ekran yap demek zorunda kalıyorum.
Hakkaten çok gıcık ama telefonun janjanlı olması hepsini unutturuyor. TŞK.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastaX -- 25 Ağustos 2007; 23:55:37 >
BLuue32850 TEŞEKKÜRLER oldu. Bir kaç sorum daha olacak arkadaşlar
-Çektiğimiz foto ve videoları hala telefon hafızasına kaydediyor hafıza kartına kaydetmesi için nerden ayar yapacağız.
-Çektiğimiz fotoları tam ekran ve arka arka ya görüntüleme imkanı varmı. (Fotoyu arka plan olarak ayarladım onu bile yarım ekran gösteriyor
-Diğer bir sorum ise çektiğimiz video ları tam ekran yap dediğimde video yatay şekilde gösteriliyor ve her defasında geri gidip tam ekran yap demek zorunda kalıyorum.
Hakkaten çok gıcık ama telefonun janjanlı olması hepsini unutturuyor. TŞK.
çektigin videoları direk hafıza kartına kayıt edebilirsin, onu video ayarlarından yapıyorsun böylelikle sınırsız kayıt oluyor..... şimdilik diger sorularını yanıtlayamaıyorum , daha okadar karıştıramadım teli :D
Tüm samsunglarda diğer telefonlara nazaran konusurken ses sanki handfree'deymiş gibi çikiyor ve çok temiz bir ses alıyorsunuz. ( d900i, u600, e250, e840 da denedim)
Ama sanıyorum anteni bir nokia kadar keliteli değil, ya da yeni edge sisteminde bazı problemler var daha ki bazen telefonla konusurken ses gelmıyo gıtmıyo falan.. bakalım ne oldugunu neden oldugunu çözersem soylerım ama ses kalıtesı en iyi samsungda kullandıklarımdan...
ona e900üde ekleyebilirsin arkadaşım sanki evde konuşuyormuşsun gibi ne bir cızırtı ne bir bağlantı hatası.Hemde kıbrıstan türkiye ile konuşurken böyle...
sesi gayet net geliyo...önceden kayan kapaklı telefon kullanmayanlardan bazıları kulağına ayarlayamıyo hoparlörü belki sende tam oturtamıyomudursun...
ACER AS5739G-954G32MN İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası T9550 İşlemci Hızı 2.66 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT130 Ekran Boyu(inch) 15.6" " CRYSTAL BRITE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
ya arkadaşlar benım yegende d900i war 1 ay oldu alalı ama telın kızagı resmen ........ şey olmuş acmak icin bayagı zorlanıyosun yegenımde ögrencı adam calişmıo bıle hanı calişsada tozlansa desem neysede ole bişide yok acaba bızım telde ole olurmu olursada nasıl bı cozumu war
Arkadaşlar çoğu arkadaş da olduğu gibi bende de sol üst menü tuşunda tutukluklar var sizin dediğiniz gibi aydınlatma süresini 30 saniye hatta 1 dakika yaptım ancak menü tuşundaki tutukluluk hala devam ediyor ve büyük bir heves ve fedakarlıkla aldığım E 840 dan nefret ettim ve soğudum telefondan.
Açıkcası bunun bir fabrikasyon hatası olduğunu ve SAMSUNG UN BU TELEFONU DERHAL TOPLATMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Bazı arkadaşlar bunun telefonun bir özelliği olduğunu söylemiş. Diyelim ki sizin dediğiniz gibi bu telefonun bir özelliği, İYİ AMA BUNU YAPAN MÜHENDİS NEDEN BÖYLE BİR ÖZELLİK KOYMUŞ buna mantıklı bir açıklama getirebilecek varmı.
Bildiğiniz gibi menü tuşu sorunu bazı arkadaşlar da var, bazı arkadaşlarda yok (böyle bir sorun yaşamamışlar) madem bu telefonun özelliği niye bu sorun yaşamayan arkadaşlarda böyle bir özellik yok..... HAKKATEN BURASI ÇOK KOMİK.
Mantıklı olarak düşündüğümde ekran ayarının 30 saniye ye çıkarılması ile menü tuşunun sağlıklı çalışması arasında ben bir bağ kuramadım. Umarım bu sorun YAZILIMSAL DIR. Ama büyük bir ihtimalle DONANIMSAL BİR SORUN. Belkide menü tuşunun altındaki ALGILAYICI PARÇA da sorun vardır.
Bir arkadaş aynı sorun için telefonunu servise vermiş ve telefonun arızalı olduğu için yenisi ile DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ söylemişti. Bu bir arıza değilde telefon özelliği olsaydı sizce 500 ytl lik bir cihaz değiştirilir miydi ?
En kısa zamanda Telpa servisine başvuracağım birde onları dinleyelim bakalım ne diyecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastaX -- 28 Ağustos 2007; 0:40:58 >
dostum ilk aldıgımda bende de vardı.öyle bir sorun ama artık gect i gibi şu anda elimde aynı hassaslıkta dokunuyorum sag tus ile sol tusa hiç fark yok hemen acılıyor.... bence hemen üzülme bir iki gün kullan belki alısması ile ilgili falandır;)
zaten bana kalsa biraz uzun basmakla acılıyor bile olsa bazı telefonlar, yinede fiyat fayda yönünden parasına deger bir telefon...
ark telın ekranında yazan kocaman vodafon yazısını ekran ayarlarından metın ekranı kapalı secın yok oluyo ve daha guzel bı gorunyu ortaya cıkıyo
mrb ben kapat secenegini bulamadım ekran ayarları---3.metin ayarlar....1yazı tipi ve 2 boş metin ekranı var...kapat diye bi şey bulamadım rica etsem tam olarak anlatırmısın? ogo yu kapatmamız gerekiyormu bunu yapmak için?
Arkadaşlar çoğu arkadaş da olduğu gibi bende de sol üst menü tuşunda tutukluklar var sizin dediğiniz gibi aydınlatma süresini 30 saniye hatta 1 dakika yaptım ancak menü tuşundaki tutukluluk hala devam ediyor ve büyük bir heves ve fedakarlıkla aldığım E 840 dan nefret ettim ve soğudum telefondan.
Açıkcası bunun bir fabrikasyon hatası olduğunu ve SAMSUNG UN BU TELEFONU DERHAL TOPLATMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Bazı arkadaşlar bunun telefonun bir özelliği olduğunu söylemiş. Diyelim ki sizin dediğiniz gibi bu telefonun bir özelliği, İYİ AMA BUNU YAPAN MÜHENDİS NEDEN BÖYLE BİR ÖZELLİK KOYMUŞ buna mantıklı bir açıklama getirebilecek varmı.
Bildiğiniz gibi menü tuşu sorunu bazı arkadaşlar da var, bazı arkadaşlarda yok (böyle bir sorun yaşamamışlar) madem bu telefonun özelliği niye bu sorun yaşamayan arkadaşlarda böyle bir özellik yok..... HAKKATEN BURASI ÇOK KOMİK.
Mantıklı olarak düşündüğümde ekran ayarının 30 saniye ye çıkarılması ile menü tuşunun sağlıklı çalışması arasında ben bir bağ kuramadım. Umarım bu sorun YAZILIMSAL DIR. Ama büyük bir ihtimalle DONANIMSAL BİR SORUN. Belkide menü tuşunun altındaki ALGILAYICI PARÇA da sorun vardır.
Bir arkadaş aynı sorun için telefonunu servise vermiş ve telefonun arızalı olduğu için yenisi ile DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ söylemişti. Bu bir arıza değilde telefon özelliği olsaydı sizce 500 ytl lik bir cihaz değiştirilir miydi ?
En kısa zamanda Telpa servisine başvuracağım birde onları dinleyelim bakalım ne diyecekler.
bende senin gibi düşünmüştüm ilk gün tel geldi 1-2 saat kullandım ve sol üst dokunmatik tutukluk yapıyordu suan 4. gün ve ilk gün kadar tutukluk yapmıyor sanırım aytacgoksu arkadasımızın dediği gibi zamanla geçiyor çünki suanda o tuş ilk günki kadar tutukluk yapmıyor.
ark telın ekranında yazan kocaman vodafon yazısını ekran ayarlarından metın ekranı kapalı secın yok oluyo ve daha guzel bı gorunyu ortaya cıkıyo
mrb ben kapat secenegini bulamadım ekran ayarları---3.metin ayarlar....1yazı tipi ve 2 boş metin ekranı var...kapat diye bi şey bulamadım rica etsem tam olarak anlatırmısın? ogo yu kapatmamız gerekiyormu bunu yapmak için?
boş metin ekranını seç metin konumunu kapalı duruma getirirsen oluyor
arkadaşim onu yapman ıcın önce duwar kagıdı bolumunden temayı deılde normalı secıyosun yanı herhangı bır duwar kagıdın sonra dedıgım yere gırıp ayarlıyosun.bende hareketli 5 tane resım war ama nasıl yollıycam bılmıyorum
e900 ve u 600 de menü tuşunda herhangi bir problem yokken neden bunda var acaba ve 1-2 kişide değil birçok kişide bu sorun var acaba bu bir sorun mu yoksa bilerek yapılmış birşey mi, daha sonradan sözkonusu tuşun sağlıklı çalışmaya başlaması bir başka ilginçlik..
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus var acaba Avrupa da satılan E 840 larda da menü tuşu sorunu var mı ? Yoksa bu arıza sadece Türkiyede satılan cihazlardamı var.
boş metin ekranını seç metin konumunu kapalı duruma getirirsen oluyor
tama arkadaşım anladım , yaptım.. teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuue32850 -- 28 Ağustos 2007; 21:01:36 >