Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: == SAMSUNG E840 ile ilgili herşey == Satışta...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: == SAMSUNG E840 ile ilgili herşey == Satışta... Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barikko

17 Ağustos 2007; 1:01:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DDGuclu

Siteyi yazdım arkadaşlar... Lakin genel olarak telefon konusunda beklentilerinizi karşılarken, E840 konusunda karşılamayabilir, ben aldıktan sonra uzunca bir inceleme yazacaktım, ama baba engeline takıldım biraz beklemem gerekiyor, bu sebepten e840 için girecekseniz girmeyin...

E840 ah ahhh

Teşekkürler...

emre1834

18 Ağustos 2007; 14:20:39 

quote:

Orjinalden alıntı: DDGuclu

Hazır telefonu almam ertelenmişken biraz daha soru sorayım..

Şimdi samsungların kötü yalarında: işletim sistemi çok kötü.. Ve bataryaları çok az gidiyor, pat diye bitiyor gibi şeyler yazmışlar..

bunlara bi açıklık getirelim.. Lütfen birileri telefonu belirli zamanlarda ne kadar konuştugunu ne kadar müzik dinlediğini falan yazsın, ve şarjın ne kadar gittiğini söylesin... Daha net bi inceleme olsun...

Arkadasım telefonu aldıgım gunden bugune kadar elimden duşmedi mp3 dinledim radyo dinledim resim çektim arama yaptım ....... ve bir çok şey yaptım 2 3 gun gıdıyor bence işletim sistemi iyi hızlı menu donma yapmıyor daha ne beklenirki bu fiyata bu özellikle telefon he sesi az çıkıyo diyorsunuz bu telefon müzik seti degilki sesi çok çıksın hem ince hafif kamerası desen süper ekranı nokia ve s.e gore daha net bence 10 numara telefon

ViDeNoX

18 Ağustos 2007; 14:52:14 

çevresindeki malzemeyi metal malzeme zannediyordum ama öyle değilmiş..sert plastik mika tarzı bir malzeme kullanılmış vede elime aldığımda resimledeki gibi şekil durmadığı farkettim... bu telefonda yattııı

BSSUBSGOÇZBKO:BİLİNMEYEN SAÇMA SAPAN UÇAN BELKİDE SUNİ GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞAN ZIBARIK BİRAZDA KIZARIK OBJELER
kamagan

22 Ağustos 2007; 13:26:02 

mrb. tlf u alalı bir hafta on gün oluyor. forumda yazılanları okuduktan sonra, gözlemlerimi paylaşayım istedim.

a- sadece ön kapaktaki 4 tuş dokunmatik. diğerleri normal. alışana kadar zorlandım. daha kötüsü birilerini yanlışlıkla arayıp durdum. bir defa alıştıktan sonra ise kullanması çok rahat, dokunmatikten korkmayın derim. kapağın altında kalıp dokunmatik olmayan tuşlar da son derece kullanışlı
b- kulaklıkla mp3/radyo dinlerken ses nasıl diye sorulmuş, son derece net ve gür.
c- daha yüksek olbilirdi diyenlere katılmakla birlikte, mevcut seviyesi ile zil sesi de bence yeterli. titreşimle birlikte kullanılabiliyor.
d- şarj süresine gelince... çok fazla mp3/radyo dinlemedim, 3-4 gün gitti. radyo/mp3 dinleyecekler hesaplarını bu süre üstünden yapsınlar.
e- flaşı yok ama video/foto çekimleri gayet iyi. gece iç mekanda da denedim, iyi sonuç aldım.
f- ön kapağın sürgüsünde tozlanma yada zorlanma vs kesinlikle olmuyor. cam yüzeyin genişliğinin çizilme riskini artırdığı ise bir gerçek. tlf u taşıdığınız cepte kalem, bozuk para, anahtar vb nesneler olmamasına özen göstermek lazım. o kadar dikkat etmeme rağmen ufak bir çiziğe mani olmamışım. dikkatli kullanamayacaklar için tavsiye etmem.

oytunn

22 Ağustos 2007; 14:09:58 

arkdşlar ben d900i aldım geçen hafta ama arka sağ vidasında sorun var galiba telefonun bir tarafı daha açık duruyo dikkatli bakınca arka sağ köşesinden gıcırtılar geldiği için içime sinmedi telefon,sizce onu verip E840 alsammı mantıklımı? önerirmisiniz?

nKEEPr

22 Ağustos 2007; 14:17:44 

quote:

Orjinalden alıntı: oytunn

arkdşlar ben d900i aldım geçen hafta ama arka sağ vidasında sorun var galiba telefonun bir tarafı daha açık duruyo dikkatli bakınca arka sağ köşesinden gıcırtılar geldiği için içime sinmedi telefon,sizce onu verip E840 alsammı mantıklımı? önerirmisiniz?

bence D900i daha iyi bir telefon sen değiştirmeye bak...GSM 2007 de en iyi telefon seçilmiş benden demesi..sende biraz şansızlık olmuş hemen soğuma telefondan..kısmetse bende alacağım yakın zamanda..

mobile expert
kumsaldaki kumlardan kale yapıp içine giren insanların kaleleri yıkıldığında sövecekleri ilk şey dalgalardır...
keep on bass
oytunn

22 Ağustos 2007; 14:28:08 

bundan önce e900 kullanıyodum e840ı bekliyodum çıkınca alırım diye kaşla göz arasında çıktı telefon ben d900i yi almış bulundum bu arada,neyse istnbldaki servise bıraktım yapamadılar haftasonu ankaradaki serviste slide lowerı değişicek olursa kullanmaya devam yine olmazsa bakalım artık

sovalye_

22 Ağustos 2007; 16:25:34 

ARKADAŞLAR ŞARJ OLAYI SİZE KALMIŞ BİŞEY GÜN BOYU MP3 DİNLERSEN TABİ Kİ 1 GÜN GİDER.AMA NORMAL KULLANIMDA 4 GÜNE KADAR ŞARJI GİDİYO....İŞLETİM SİSTEMİ YAVAŞ DEĞİL...VE BU TELEFON D900 İ DEN BENCE DAHA KARİZMATİK VE DAHA İYİ Bİ TELEFON(KAMERA HARİÇ) Bİ KERE DİREK HAFIZA KARTINA KAYIT VAR.HEM FİYATI ÇOM UYGUN...

ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA

kaybettiğinde sevmedim seni,kazandığında sevdiğim kadar...
jackals_57

23 Ağustos 2007; 21:50:39 

arkadaşlar bende bugun aldım telı 490 ytl 12 ay taksıt süper alet ama akıma trakılan bişi war şimdi fotolara baktım telın yes ve no tusları bırı yeşil biri kırmızı ama benım telde aynı renk grı bunu nasıl ayarlıycam acaba oda saate gore nasıl arka plan hareketlı ıse odamı ole renk degıstırıyo bırı cewaplarsa cooook sewınırım

D&T&S

23 Ağustos 2007; 23:17:47 

Hangi fotoymuş bu ben gri diye biliyorum hiç renkli görmedim

quote:

Orjinalden alıntı: jackals_57

arkadaşlar bende bugun aldım telı 490 ytl 12 ay taksıt süper alet ama akıma trakılan bişi war şimdi fotolara baktım telın yes ve no tusları bırı yeşil biri kırmızı ama benım telde aynı renk grı bunu nasıl ayarlıycam acaba oda saate gore nasıl arka plan hareketlı ıse odamı ole renk degıstırıyo bırı cewaplarsa cooook sewınırım

DDGuclu

23 Ağustos 2007; 23:36:31 

İlk resimlerde var.. Sanırım o siyah olan modelın özelliği. Onda bu YES/NO tuşları telefon kapandığında renksızleşiyor. Açtığında da renklerı kırmızı ve yeşil oluyor. Ama gri modelde sabit renk... sadece siyahta öyle oluyor üzgünüm

jackals_57

23 Ağustos 2007; 23:44:20 

habı be keşke grısındede olsa ıı olurmuş http://forum.donanimhaber.com/m_12360436/mpage_1/key_/tm.htm bak burdakı resımde war tuslar renklı

BLuue32850

24 Ağustos 2007; 3:05:04 

merhaba arkadaslar bende dün bir e 840 aldım
telefon gercekten cok hoş yanlız sol üsteki dokunmatik tus sinirlerimi arasıra yokluyor...

bide arkadaslar benim tel kutudan cıkınca sarjı boş olarak çıktı , şarja taktım 1-2 saatde full oldu ama sabaha kadar beklettim ve ilk gün fazla bişey kullanmama ragmen şarjım bi günde bitti

acaba benimkinde mi anormallik var yoksa normal bi durummu
edge acık ,15-20 dakika konustum, 3-4 mp3 dinledim 5-10 dakika oyun oynadım - 3-5 resim cektim ve ilk şarjım akşama bitti

.............sizde bu normalmi?................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuue32850 -- 24 Ağustos 2007; 3:11:14 >

jackals_57

24 Ağustos 2007; 13:09:59 

öncelıkle hayırlı olsun senın telın şarjının olmaması bıraz anormal geldı bana benımkı fuldu ve aldıgım yer once şarjı bıtır ve sonra 8 saat şarj et dedı benım şarjda ayarlarını falan yaptım mp3 yukledım resım cektım bol bol karıstırdım sonra bıttı ve sabaha kadar şarjda bıraktım bakalım ne kadar gıtcek sıze hbr werırım

kamagan

24 Ağustos 2007; 14:39:13 

ilk şarj bende de 2 saat kadar sürdü-belki de sürmedi... hani ilk şarj 7-8 saat sürsün derler ya; bu yüzden çıkarmakta tereddüt bile ettim. ama "madem doldu bekletmeye gerek yok" deyip çıkardım. bugüne kadar bi sorun da yaşamadım. kullanıma bağlı olarak 3-4 güne kadar gidiyor