beyler tema kuramıyomuyuz bu telefona?fazla kurcalamadım belki içinde bikaçtane daha olabilir bilmiyorum.boğaz köprüsü de iyi hoş olmuş ama arada değişiklik iyi olur heralde..
bildigim kadarıyla ugoda degisiklik yapamıyorsun su anda ama onun dışında normal tema fln kurabiliyorsun ;) bu arada menu tusu problem oluyor demistim, sora bi arkadaş daha sıkı bas fln demisti, gerçektende biraz daha uzun süreli bastıgınızda sorun olmuyor. dolayısıyla kendi adıma ilk baslarda problem gibi gelen tus olayı çözülmüş oldu. d 840 mı e 840 mı derseniz d840 vs bi sürü ihtimali göz önünde bulundurup e840 aldım bi haftaya yakın oldu su anda baya memnunum.
by_levent boğaz köprüsü iyi oluyo demişsin ... bu temayı nerden buldun
ACER AS5739G-954G32MN İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası T9550 İşlemci Hızı 2.66 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT130 Ekran Boyu(inch) 15.6" " CRYSTAL BRITE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Arkadaşlar dün akşam rastgele gördüm bi telefoncuda bu teli vitrinde aslında u600 i çok beğeniyodum bunu görünce daha çok hoşuma gitti daha pahalı bişey sandım ama fiyaıtnı söyleyince şaşırdım, kullanan arkadaşlardan fikir alabilir miyim?Bendeki d600 ile takas yapıcam 200 ytl fark vericem , değer mi sizce?
Benim tek düşündüren flaşı olmaması, tamam diğer telefonların da flaşı bişeye yaramıyo ztn diyebilirsin ama en azından mesela d600 ü gece flaşı açarak lamba olarak kullandığım çok olmuştu...
ZİL SESLERİNDEN mp3 lerde problem yaşayan arkadaşlar
eğer kaliteli mp3 yüklerseniz hiçbir sorun çıkmıyor kaliteli olan mp3leri açık ortamda dinlerken sesini kısmam gerekiyor o kadar iyi çalıyor. 128 kb en az olmalı ses kalitesi mp3 üzerinde oynama yapmadan atın başarılı sonuç alacaksınız bence.
sol üst menü tuşu ilk kullanırken bir süre bastıktan sonra daha sert basmak gerekiyodu ama ekran ışığını 30 sn ayarladıktan sonra sorun çözüldü enteresan..... onun dışında telefonda gördüğüm tek eksi yön telefon çalarken ses kesme özelliğinin yan tuştan 4-5 defa basarak (sesi azaltarak) olması...En beğendiğim özelliği telefon az çekerken arka planda bulutların artması iyi çekerken havanın bulutsuz pırıl pırıl olması ...Şiddetle tavsiye ederim....
Bugün bi sürü bayi gezdim telefona baktım , yalnız en son bi avea bayisine gittim ordaki adam şuan önermiyoruz ekranda titreme var ve şarj süresinde problem var , ikinci parti ürünlerin gelmesini bekleyin dedi kullanan arkadaşlara sormak istiyorum acaba gerçekten bu problemler var mı telefonda?
hayır oyle birşey yok 2 hafta olcak nerdeyse hiç bir sorunu yok telefona toz girmemesini ve çizilmemesini istiyorsanız telefonu koydugunuz cebinize mendil para anahtar vs... koymayınız şahsen ben oyle yapıyorum.Şarjı kullanıcıya baglı çok kurcalarsanız 1 2 gun kurcalamazsanız 3 4 gun gıdıyo ben gunde 4 5 kere mesaj çekiyorum bir kaç yeri arıyorum + mp3 ve radyo dınlıyorum şahsen 3 gun gıdıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1834 -- 11 Ağustos 2007; 22:25:40 >
arkadaşlar Amerikadan aldığım T-Mobile sim kartımı denemek için taktığımda arkadaki ortaköy görüntüsü New York a dönüştü bir anda..birde telefonun çekmediği bir ortama gittim ve ortaköy bu sefer çayır çimene dönüştü..Acaba bunları kafamıza göre değiştirme şansımız warmı?
işte iki gün önce aldıgım telefon bence çok karizma..Cidden karizması yeter ve cekim kalitesi video olsun foto olsun cok iyi.sadece flas yok gece cekimlerinde isoyu arttırmanız gerekiyor , iso da foto kalitesini biraz düşürür.ama kesinlikle gündüz cekimlerinde mükemmel foto ve video alıyo.hafıza kartına direk kayıtta yapılıyor. sınırsız ben yaptım...dedigim igib tek hatası flassız olması ama onu da karizması kapatıyor bence tek kelimeyle mükemmel d900 serisi artık sıkmaya baslamıstı zaten.millet bu telefona yöneldi..
Bu arada bu hareketli mesaj olayını tam olarak anlamadım bilen varsa bana yardımcı olabiliri mi acaba???????
EH BU KADAR FOTOGRAF KOYDUKTAN SONRA BİRDE TELEFONUN GECE CEKİM KALİTESİ NASILMIŞ BİR ÖRNEK RESİM KOYABİLİRİZ BU RESİMLERİ PAİNTTE KÜÇÜLTMEK ZORUNDA KLADIM BİLGİNİZE SUNULUR..E840
mesaj ayarlarından canlı mesajı aç, bi anda lank diye açmak yerine yavaş yavaş açıyor mesajı.hareketli mesaj muhabbeti o, çok bin at bin deve bişey degil ama degişiklik olmuş benim baya hoşuma gitti.
SLM gençlik.forma yeni katıldım sizin gibi dostların yanında olmak istedim .şimdi benim bi soru var::e840 kullanan arkadslar cevaplarsa sewinirm yani bilgi sahibi arkadaslar.çunku telf. alcam 1-2 gun içinde net cvp olursa sewnrm. +foto kalitesi nasıl??s.e. gibi mukemmelmi?. +mp3 kalitesi kulaklıkta nasıl hoparloru bosverin bize yakısmaz hoparlor bana kulaklıktaki ses kalitesi lazm bi mp3 caları aratırmıı.....s.e. daki kaliteyi yakalayabiliyormu. +ucus modu varmı? +sarjı sizce nasıl. +kullanan arkadaslar cektikleri resimden koyarlarsa sewinirm. alan arkadaslara hayırlı olsunn....sorunsuz bi kullanım dilerim.
NE TOZU YA...KİM ÇIKARDI BU SAÇMALIĞI...ŞARJIDA 3 GÜN GİDİYO...U 700 E BAKTIM DÜN,DIŞ YAPISI FAZLA HOŞUMA GİTMEDİ ÇOK BASİT MALZEME KULLANMIŞLAR...BENCE BU FİYATA BU TELEFON KAÇMAZ...U 600 E 600 YTL VERECEĞİNİZE BU TELİ ÇOK DAHA UYGUN OLARAK ALMANIZ EN MANTIKLISI...
ACER AS5739G-954G32MN İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası T9550 İşlemci Hızı 2.66 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT130 Ekran Boyu(inch) 15.6" " CRYSTAL BRITE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
FOTO KALİTESİ RENK BAKIMINDAN S.E K750 İ DEN DAHA İYİ RENKLER HAHA İYİ ÇIKIYO...KULAKLIKTA SES MÜKEMMEL...ŞARJ MP3 DİNLERSEM BENDE 2 GÜN GİDİYO...UÇUŞ MODU VAR AMA TELEFONDA ÇEVRİMDIŞI MOD OLARAK GEÇİYO(TELEFON AYARLARININ İÇİNDE)
tsk ettim cvp icin zaten bu s.e larda iyice sıktı hep aynı tip hep aynı duzen.cok sıkıcı kurtulmak istiyrdm ama rakip bulamıyordm sanırım samsung bu modeli ile rakip olmayı basardı. .cok model var diyeceksiniz ama ben bi telf. gidipte 900 ytl veya 1250 ytl vermem.
yok arkadaşım o dediğin mesele hallolmadı. hala var hep var. bence sen telefonun çok hoşuna gittiği için onun bir mesele olduğuna zaten ta baştan inanmak istemiyorsun. aynı sorun benim telefonumdada var. menü tuşu bazan aynı diğerleri gibi bazan çok hafif dokunmayla çalışıyor, bazanda kafasına göre takılıyor ve ancak çok kuvvetli bastığın zaman çalışıyor. bence bu illaki bir fabrikasyon hatası... fakat ona rağmen telefonumu servise götürmedim. bu şekilde idare ediyorum. yani o tuşun bu kaprislerine katlanarak ! ! !
DOSTUM FARBİKASYON HATASI DEGİL O HERKESİN TELEFONU AYNI SEKİLDE CALIŞIYOR BİRAZ DAHA UZUN BASMAK GEREKİYOR!!!!BEN VE ARKADASIMDA DA E840 VAR MENÜ TUSU DEDİGİM GİBİ BİRAZ DAHA UZUN BASMAYLA ACILIYOR, YANİ TELEFONUN ÖZELLİGİ GİBİ BİŞEY BU SORUN DEGİL.....MERAK ETME TAKMA KAFANA KARDEŞİM
DOSTUM FARBİKASYON HATASI DEGİL O HERKESİN TELEFONU AYNI SEKİLDE CALIŞIYOR BİRAZ DAHA UZUN BASMAK GEREKİYOR!!!!BEN VE ARKADASIMDA DA E840 VAR MENÜ TUSU DEDİGİM GİBİ BİRAZ DAHA UZUN BASMAYLA ACILIYOR, YANİ TELEFONUN ÖZELLİGİ GİBİ BİŞEY BU SORUN DEGİL.....MERAK ETME TAKMA KAFANA KARDEŞİM
katılıyorum arkdaslar o sorun diil o bir özellik,sanırım dan dun basmaya alıstık diger telefonlardan o yuzden herkeze farklı ve sorunmus gibi gelio ilk once...E840 lara biraz daha nazik davranalım
slm evircuruel,daha önce fanatik bi nokia kullanicsiydim taki s.e w810i ye rastlayana kadar.Samsung güzel olabilir ama bence s.e nu da yabana atma derim,flash ve foto kalitesi ve megabassli mp3 player vs. özellik olarak s.e u tek geçiyorum.Görüntü ve karizma dersen e840 şık gibi duruyor.Neyi alirsan al simdiden hayirli olsun.
Uzun bir aradan sonra 6600'ın üstüne düştüğüm ve ekranını kırdığım için (ki 250 kere düştü daha önce birşey olmadı) yani telefon alıcam... Yorumları en başından beri okudum. Şimdi benim aklıma takılan şu:
1) Nokia'da dosya yönetimini, klasörlerin yerini değiştirmeyi, yaratmayı falan çok sevmiştim symbian'la birlikte. Dosya yönetimi sırasında kişiselleştirmeye ne kadar önem veriliyor bu telefonda... Yani tamam her tüşün işlevi değişebiliyor bu güzel de, ben kafama göre klasör yaratabiliyor muyum ya da silebiliyor muyum? (evet ilk defa samsung alıcam )
2) el ile tutup bi yandan da mesaj yazarken telefon genişliğinden dolayı düşme tehlikesi yaşayan oldu mu.. tek elle bu arada...
3) Kimse söz etmemiş, konuşurken tuşların kilitlenmesi güzel de, peki ya ben menüde dolaşmak istersem, ya da başka bi telefona bakmak ya da konferans yapmak istersem ne olacak...Bi açarsanız bu konuyu? ( daha önce bi yanıt verildi buna sanırım ama tam emin olamadım)
4) Anladığım kadarı ile kendi modeli hariç (samsumg yanı) başka telefondan ya da bilg veri alınmasına biraz karşı bir telefon... Kullanımdaki buna bağlı sorunlar nelerdir?
5) U600 kullandım arkadasımdan, dokunmatikler kafasına göre çoşuyor bazen, alışma ile mi ilgili, yoksa bazen sizde de yapıyor mu?
cevabınızı beklıyorum acilen... Umarım daha önce net bir şekilde cevaplanan soru sormamışımdır..
Uzun bir aradan sonra 6600'ın üstüne düştüğüm ve ekranını kırdığım için (ki 250 kere düştü daha önce birşey olmadı) yani telefon alıcam... Yorumları en başından beri okudum. Şimdi benim aklıma takılan şu:
1) Nokia'da dosya yönetimini, klasörlerin yerini değiştirmeyi, yaratmayı falan çok sevmiştim symbian'la birlikte. Dosya yönetimi sırasında kişiselleştirmeye ne kadar önem veriliyor bu telefonda... Yani tamam her tüşün işlevi değişebiliyor bu güzel de, ben kafama göre klasör yaratabiliyor muyum ya da silebiliyor muyum? (evet ilk defa samsung alıcam )
2) el ile tutup bi yandan da mesaj yazarken telefon genişliğinden dolayı düşme tehlikesi yaşayan oldu mu.. tek elle bu arada...
3) Kimse söz etmemiş, konuşurken tuşların kilitlenmesi güzel de, peki ya ben menüde dolaşmak istersem, ya da başka bi telefona bakmak ya da konferans yapmak istersem ne olacak...Bi açarsanız bu konuyu? ( daha önce bi yanıt verildi buna sanırım ama tam emin olamadım)
4) Anladığım kadarı ile kendi modeli hariç (samsumg yanı) başka telefondan ya da bilg veri alınmasına biraz karşı bir telefon... Kullanımdaki buna bağlı sorunlar nelerdir?
5) U600 kullandım arkadasımdan, dokunmatikler kafasına göre çoşuyor bazen, alışma ile mi ilgili, yoksa bazen sizde de yapıyor mu?
cevabınızı beklıyorum acilen... Umarım daha önce net bir şekilde cevaplanan soru sormamışımdır..
saygılar...
1 - dosya açıp silebiliyorsun...
2- bende olmadı... o kadarda geniş olduğunu düşünmüyorum zaten
3- ortadaki tuşa basınca açılıyor sonra işlem yapabilirsin
5- dokunmatik 1 hafta sonra hiç bir sorun çıkarmıyo... alışma süresi laızm biraz
saygılar...
4- bluetooth ile bilgisayardan ve bir nokia telefondan çok rahat veri transferi gerçekleştirdim ben..herhangi bi sorun yok yani
ayrıca,telefonu kim görse dibi düşüyo öyle bir etkisi de var yani belirtiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadstick -- 13 Ağustos 2007; 23:28:46 >
U600'e biraz bakma fırsatım oldu.. Hatta şu anda elimde.. Biraz işlemcisi yavaş gibi geldi. Bir tuşa basıyorum işlem için biraz bekliyo.. Aynı sorun E840 da var mı? Mesela bir müziğe tıkladım, çalması bi 2 3 sanıye aldı, bu da sinirimi biraz bozdu.. Sonra bi telefon çaldı müzik durdu halıyle, ama sonra muzık calar devam etsın mı tarzı bırsey dedı, devam et dedım 4 5 sanıye sonra calmaya basladı... İşlemcisi mi yavas bunların, yoksa elimdeki makine mi sorunlu (arkadasla alay edebilirim vereceğiniz cevaba göre )
DOSTUM E900 İLE CEKİLMİŞ KOYDUGUN FOTOGRf DA BİR FARK YOK NEDEN ÖYLE YAZDIN ANLAMADIM...BU ARADA E840 DA 2 MEGAPİKSELDİR BİLGİNE SUNULUR EN AZ E900 KADAR CEKİM KALİTESİ VAR BELKİDE DAHA BİLE İYİ BEN E900 DE KULLANDIM ZATEN......AYRICA ŞIKLIK BAKIMINDAN E840 BİR GÖMLEK ÜSTTEDİR BENİM VE FORUMDAKİ BİRCOK KİŞİNİN KANISINCA....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacgoksu -- 15 Ağustos 2007; 2:37:03 >
U600'e biraz bakma fırsatım oldu.. Hatta şu anda elimde.. Biraz işlemcisi yavaş gibi geldi. Bir tuşa basıyorum işlem için biraz bekliyo.. Aynı sorun E840 da var mı? Mesela bir müziğe tıkladım, çalması bi 2 3 sanıye aldı, bu da sinirimi biraz bozdu.. Sonra bi telefon çaldı müzik durdu halıyle, ama sonra muzık calar devam etsın mı tarzı bırsey dedı, devam et dedım 4 5 sanıye sonra calmaya basladı... İşlemcisi mi yavas bunların, yoksa elimdeki makine mi sorunlu (arkadasla alay edebilirim vereceğiniz cevaba göre )
bu bi özellik gibi birşey mp3 çalarken aç deyince 3 sn gibi bekletip açıyor fakat playerdan mp3leri değiştirirken böle bir durum yok diğer özellikleri açısında da yok sadece mp3 çalarken yaşanan bir durum hiç de problem değil
bende hem e 900 var hem de e 840...karşılaştıracak olursak e 840 bi adım önde dir...
bu tlf. bayilerde yok 2 gün içinde gelcek diyolar..2 gun nası gececek bilmiyrm. .bu ara bi sey sorcuym ben samsung daha once kullanmadım mp3 kalitesi KULAKLIKTA NASIL?.kulaklık degistirilebiliyormu yani donusturucu varmı nokia ve s.e. oldugu gib? bu sorularıma cvp alırsam sewnrm.
Dediğiniz gibi oldu.. u600 vardı 1 2 gündür elimde.. dokunmatikleri denemek için arkadaştan almıştım, şimdi onlarla yazmak çok büyük zevk oldu Eğer sorun çıkmazsa bugün alıyorum E840'ı... ilk detaylı incelemeyi de buraya yazacağım (eğer alırsam pazara yazarım fotolarla beraber video falan da koyarım...... Eğer telefon konusunda daha detaylı bilgi almak isterseniz çok güzel bi site buldum sadece telefonu tanıtan onu da söyliyim ama özelden reklam olmasın...
Dediğiniz gibi oldu.. u600 vardı 1 2 gündür elimde.. dokunmatikleri denemek için arkadaştan almıştım, şimdi onlarla yazmak çok büyük zevk oldu Eğer sorun çıkmazsa bugün alıyorum E840'ı... ilk detaylı incelemeyi de buraya yazacağım (eğer alırsam pazara yazarım fotolarla beraber video falan da koyarım...... Eğer telefon konusunda daha detaylı bilgi almak isterseniz çok güzel bi site buldum sadece telefonu tanıtan onu da söyliyim ama özelden reklam olmasın...
arkadasım sana özelden de mesaj attık ama siteyi hala yazmıyosun...
Siteyi yazdım arkadaşlar... Lakin genel olarak telefon konusunda beklentilerinizi karşılarken, E840 konusunda karşılamayabilir, ben aldıktan sonra uzunca bir inceleme yazacaktım, ama baba engeline takıldım biraz beklemem gerekiyor, bu sebepten e840 için girecekseniz girmeyin...
sol üst menü tuşu ilk kullanırken bir süre bastıktan sonra daha sert basmak gerekiyodu ama ekran ışığını 30 sn ayarladıktan sonra sorun çözüldü enteresan..... onun dışında telefonda gördüğüm tek eksi yön telefon çalarken ses kesme özelliğinin yan tuştan 4-5 defa basarak (sesi azaltarak) olması...En beğendiğim özelliği telefon az çekerken arka planda bulutların artması iyi çekerken havanın bulutsuz pırıl pırıl olması ...Şiddetle tavsiye ederim....
arkadaşım kullanıyor bu teli 15 gündür ve bu bi eksi yön deil bence "o yan tuşa yarım sn basılı tutarsan zil sesini direk keser (azaltmadan)" ayrıca şunuda sööliim bendeki n70 ile resim çekip e840 a yolladım veri alışverişinde bi sorun olmadı ayrıca laptopun kendi bluetoot uylada mp3 falan attık bi sorunu yok Not : Aynı ortamda n70 le ve e840 la resim çektik açıkara daha net e 840 ın resim kalitesi 2 mp yalaan 3 -4 mp gibi yaa
telefon hakkındaki önyargılarım yavaş yavaş gitmeye başladı...teli daha doğru dürüst görmüş elime almış değilim çevresindeki metal görünümlü çerçeve metalmi yoksa başka bir malzememi?
Hazır telefonu almam ertelenmişken biraz daha soru sorayım..
Şimdi samsungların kötü yalarında: işletim sistemi çok kötü.. Ve bataryaları çok az gidiyor, pat diye bitiyor gibi şeyler yazmışlar..
bunlara bi açıklık getirelim.. Lütfen birileri telefonu belirli zamanlarda ne kadar konuştugunu ne kadar müzik dinlediğini falan yazsın, ve şarjın ne kadar gittiğini söylesin... Daha net bi inceleme olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDGuclu -- 17 Ağustos 2007; 0:13:27 >