beyler tema kuramıyomuyuz bu telefona?fazla kurcalamadım belki içinde bikaçtane daha olabilir bilmiyorum.boğaz köprüsü de iyi hoş olmuş ama arada değişiklik iyi olur heralde..
bildigim kadarıyla ugoda degisiklik yapamıyorsun su anda ama onun dışında normal tema fln kurabiliyorsun ;) bu arada menu tusu problem oluyor demistim, sora bi arkadaş daha sıkı bas fln demisti, gerçektende biraz daha uzun süreli bastıgınızda sorun olmuyor. dolayısıyla kendi adıma ilk baslarda problem gibi gelen tus olayı çözülmüş oldu. d 840 mı e 840 mı derseniz d840 vs bi sürü ihtimali göz önünde bulundurup e840 aldım bi haftaya yakın oldu su anda baya memnunum.
Arkadaşlar dün akşam rastgele gördüm bi telefoncuda bu teli vitrinde aslında u600 i çok beğeniyodum bunu görünce daha çok hoşuma gitti daha pahalı bişey sandım ama fiyaıtnı söyleyince şaşırdım, kullanan arkadaşlardan fikir alabilir miyim?Bendeki d600 ile takas yapıcam 200 ytl fark vericem , değer mi sizce?
Benim tek düşündüren flaşı olmaması, tamam diğer telefonların da flaşı bişeye yaramıyo ztn diyebilirsin ama en azından mesela d600 ü gece flaşı açarak lamba olarak kullandığım çok olmuştu...
ZİL SESLERİNDEN mp3 lerde problem yaşayan arkadaşlar
eğer kaliteli mp3 yüklerseniz hiçbir sorun çıkmıyor kaliteli olan mp3leri açık ortamda dinlerken sesini kısmam gerekiyor o kadar iyi çalıyor. 128 kb en az olmalı ses kalitesi mp3 üzerinde oynama yapmadan atın başarılı sonuç alacaksınız bence.
sol üst menü tuşu ilk kullanırken bir süre bastıktan sonra daha sert basmak gerekiyodu ama ekran ışığını 30 sn ayarladıktan sonra sorun çözüldü enteresan..... onun dışında telefonda gördüğüm tek eksi yön telefon çalarken ses kesme özelliğinin yan tuştan 4-5 defa basarak (sesi azaltarak) olması...En beğendiğim özelliği telefon az çekerken arka planda bulutların artması iyi çekerken havanın bulutsuz pırıl pırıl olması ...Şiddetle tavsiye ederim....
Bugün bi sürü bayi gezdim telefona baktım , yalnız en son bi avea bayisine gittim ordaki adam şuan önermiyoruz ekranda titreme var ve şarj süresinde problem var , ikinci parti ürünlerin gelmesini bekleyin dedi kullanan arkadaşlara sormak istiyorum acaba gerçekten bu problemler var mı telefonda?
hayır oyle birşey yok 2 hafta olcak nerdeyse hiç bir sorunu yok telefona toz girmemesini ve çizilmemesini istiyorsanız telefonu koydugunuz cebinize mendil para anahtar vs... koymayınız şahsen ben oyle yapıyorum.Şarjı kullanıcıya baglı çok kurcalarsanız 1 2 gun kurcalamazsanız 3 4 gun gıdıyo ben gunde 4 5 kere mesaj çekiyorum bir kaç yeri arıyorum + mp3 ve radyo dınlıyorum şahsen 3 gun gıdıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1834 -- 11 Ağustos 2007; 22:25:40 >
arkadaşlar Amerikadan aldığım T-Mobile sim kartımı denemek için taktığımda arkadaki ortaköy görüntüsü New York a dönüştü bir anda..birde telefonun çekmediği bir ortama gittim ve ortaköy bu sefer çayır çimene dönüştü..Acaba bunları kafamıza göre değiştirme şansımız warmı?