şimdi 1 - ekran görüntüsü gördüğüm en iyilerinden biri asla d900 den aşağı kalmaz 10 da 10 2- aratmaz hatta bu vazgeçilmez çünkü direk hafıza kartına kayıt yapabiliyor sınır sorunu yaşamadan kayıt mümkün 3- arka planda müzik ne demek ki acaba 4- canlı mesaj özelliği var ve çok keyif alıyorum mesaj okumaktan süper birşey 10 da 10 5- pil ömrü pek iyi gelmedi bana daha yeni ama az gibi 10 da 6 6- sürgüsü diğerlerinden daha iyi olduğu herkes tarafından söyleniyor ki öle kızak mekanizması dayanıklı samsung müş.hiz.de aynı bilgiyi veriyor 7- forever E840
benden bu kadar diğer yorumları bende bekliyorum
Yorumun için tesekkür ederm öncelikle video cok kullnmıorm ama fotograf önemli bnm için. Örnek foto nerden bulabilrm. Arka planda müzik derken mesaj yazarken müzik dinleyebilior myz, onu sormak istedm. D600de yoktu mesela. Kızak olayına svndm, Pil ömrü zaten d900dede cok süper deildi. Zamanla düzelior zaten samsunglar. Birde bu telefon satısta mı artk, ne kdara bulablrz taksitli olarak???
foto üstte koydum ben bakabilirsin 3 tane gece ve gündüz çekimleri fenerbahçe ile ilgili samsunglarda o özellik yok sanıyorum müzik dinleme özelliği hayır denedim şimdi olmuyor bu özellik yok satışta ben aldım ama şimdilerde piyasada yok nedeni belirsiz biraz bekle mutlaka bulursun d900den 100 ytl aşağısına.
Çok soru soruyorum kusura bakmayn ama zor bi karardaym:) d900de bn müzik dinlerken arama kapatma tusuna basıp ondan sonra menüde dolasabiliordm, mesaj yazabiliordm. Ama listeden calmak grk müziği bnu yapabilmek için. Albüm listelerinden yani öyle mi denedn sne? Radyo kulaklk olmadan calısıor mu birde arkadasn dedii gibi radyoyu açıp menüde dolasabilior myz???
yok abi olmuyor kapatma tuşuna basınca listeden de çalsan kapanıyor mp3 belki ben yapamadım bilemiyorum. kulaklık yanımda değil. kusura bakma. benim en çok hoşuma giden usb ile şarj olması süper bir olay
inanma öle şeylere bende telefonu internetten gördüm çıktım çarşıya bakmaya türkiyeye daha gelmedi dedi satıcı bana böyle bir model yan dükkandan aldım bende
Birisi bi cevap versin ya. Arka planda müzik çaları var mı?
Bunu nasıl denersiniz.
Müzik çalara girip ayarlarından müzik çalar diğer seslerin yerine geçsin vb seçenek varsa onu açık konuma getirin. Bi tane şarkı açın. Sonra no tuşuyla ana ekrana dönün. Eğer çalmaya devam ediyorsa vardır. Etmiyorsa yoktur bu kadar basit. Hadi bakalım.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
yahu mp3 de olmuyo ama radyoda oluyo eminim ! ucak modu falan hersey var arkadasim ! Ayrıca Olaya bakın Turkcell bayine girdim E840 var mı dedim Samsung adam bana Öle Bişi Mi Var Dedi :D
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
O zaman ben bunu almam abi. Arka planda müzik dinleyemeyeceksem işim olmaz. E900 devam.
kardesim dinlersen hergün şarj edersin telefonu sen bilirsin seni zorlayan yok al diye !
Bak güzel kardeşim. Şarj kısmıyla alakalı bişey dedim mi ben. Nerden çıkarıyon şimdi şarj meselesini. Ayrıca bu telefon daha piyasaya çıkmadan önce ben bu telefonun araştırmalarını yaptım. Sen bu forumda yokken ben bu telefonu almaya kalktım. Arama yapmak serbest.