valla sipariş vermeyi düşündüğüm 3 site vardı uygun 3 de kaldırmış hepsiburada.com, yeterkiiste.com, estore.com hiçbirinde gözükmüyo artık dışarı çıktım bayilere sordum yok diyolar BUARADA BEN BALIKESİRDEYİM İSTANBULU BİLEMEM O TELEFON 1 HAFTADIR GİRDİ VE ÇOK TALEP GÖRDÜ DEDİLER MUHTAMELEN FİYATI ARTACAĞINI SÖLEDİLER :(((...........
valla sipariş vermeyi düşündüğüm 3 site vardı uygun 3 de kaldırmış hepsiburada.com, yeterkiiste.com, estore.com hiçbirinde gözükmüyo artık dışarı çıktım bayilere sordum yok diyolar BUARADA BEN BALIKESİRDEYİM İSTANBULU BİLEMEM O TELEFON 1 HAFTADIR GİRDİ VE ÇOK TALEP GÖRDÜ DEDİLER MUHtamELEN FİYATI ARTACAĞINI SÖLEDİLER :(((...........
valla sipariş vermeyi düşündüğüm 3 site vardı uygun 3 de kaldırmış hepsiburada.com, yeterkiiste.com, estore.com hiçbirinde gözükmüyo artık dışarı çıktım bayilere sordum yok diyolar BUARADA BEN BALIKESİRDEYİM İSTANBULU BİLEMEM O TELEFON 1 HAFTADIR GİRDİ VE ÇOK TALEP GÖRDÜ DEDİLER MUHtamELEN FİYATI ARTACAĞINI SÖLEDİLER :(((...........
ya telefon piyasada var mı yok mu? bazı siteler kaldırmış ama genpa gibi sitelerde ürün hala var. zaten piyasadan kaldırıp fiyat arttırma düşüncesi çok mantıksız geldi bana. öyle şey mi olur ya
zaten d900i mi e840 mı diye kıvranıyorum kaç gündür karar veremedim direk gider alırım d900i yi ekran kalitesini kıyaslayabilsem bi karar vericem ama işte...
Dün Ankara Migros a almaya gitmiştim ama telefonu elime aldığımda çok hafif ve plastik malzeme kalitesi çok kötü geldi bana sanki her an çizilcek ve kırılcak gibi..... Gümüş gri idi telefon belki de bu yüzden bana bu hissi uyandırdı siyahı yokmuş beklemeye aldım kendimi. Ama dediğim gibi arkadaşlar E 830 kullandım ve kızak mekanizması ve malzeme kalitesi E840 ın yanında Taş Gibi kalır.
haftalardır d900i mi bumu diye kıvrandım durdum sonunda d900ide karar kıldım. aralarında 40 50 milyon bi fark için daha az özellikli ve dokunmatik bir cihaza bulaşmamaya karar verdim. oh be kurtuldum işkenceden
BENDE 1 HAFTADIR KIVRANIYORUM AMA MAVİ KORSANIN GÖNDERDİĞİ FOTOYU GÖRDÜNSE EĞER ÖZELLİK OLARAK SADECE KAMERA GÖZÜKÜYODU FOTOYA BAKINCA ONUNDA SORUN OLMADIĞINI ANLARSIN. DOKUNMATİK TUŞLARA GELİNCE SADECE AÇMA VE KAPAMA TUŞLARI DOKUNMATİK. DİĞER RAKAM TUŞLARI DİİL... BAK YERİNDE OLSAM BİRAZ DAHA BEKLERİM TÜKECEK DEĞİL YAA SİYAHIDA GELECEK BUNUN BEN HLA BİR ADIM ÖNDE GÖRÜYOM E840 I HERKESDE D900İ VAR ARTIK BİDE BU YÖNDEN DÜŞÜN :))))..................KARİZMA TEL BEN BURDAYIM DİYO AÇIKCASI..
mrb arkadaşlar ben cıhazı samsung e 840 mı dun black olarak pendikten aldım sılver da vardı neden se sıyah daha bı agır durdu gıbı ama neyse
bende 460 ytl cok samımı bı dostum telefoncu ondan temın ettım
telefonu ınceledım o kadar ıste foto su vs vs urasmadıgım ıcın cekıomu cekıo cok guzel mp3 kalıtesı olarak super baslar tızler felan tabı bı k 750 tutamaz o ayrı lakın cok hos dokunmatık tuslar o kadar kasmıo hele su telefonun goruntusu karızmalıgı yokmu bıtırıyor arkadaslar bende d900 alacaktım ama telefoncum pix olarak daha buyuk ama postermı yapacan resımlerı ekran olrak cok dahah ıı dedı artı 2 megapix olmasının avantajı daha az yer kaplaması resımlerın ayrıca hafıza kartına kaydı var arkadaslar kızak mekanızması daha saglıklı ımıs ıcerıde oldugundan bunu telpa nın sıtesındekı samsung hattındakı destek bolumundekı arkadaslarda soledı
yaklasık 2.5 senedır nokıa 6260 kullanıodum cok temız bulssa ıdım gene alacaktım benım kı oldu ve samsung e 840 aldım hıc ama hıc pısman deılım suan 2 gunu sarzının daha 2 cızgı gıttı bayagı konustuma ma foto vıdeo felan cok cekmedım 10 15 tane felan
benden 10 ÜZERİNDEN 9 ALMISTIR
-1 SEBEBI ISE HER ZAMAN YENI NESIL E SANS VEREN BI INSAN OLDUGUM DANDIR
mrb arkadaşlar ben cıhazı samsung e 840 mı dun black olarak pendikten aldım sılver da vardı neden se sıyah daha bı agır durdu gıbı ama neyse
bende 460 ytl cok samımı bı dostum telefoncu ondan temın ettım
telefonu ınceledım o kadar ıste foto su vs vs urasmadıgım ıcın cekıomu cekıo cok guzel mp3 kalıtesı olarak super baslar tızler felan tabı bı k 750 tutamaz o ayrı lakın cok hos dokunmatık tuslar o kadar kasmıo hele su telefonun goruntusu karızmalıgı yokmu bıtırıyor arkadaslar bende d900 alacaktım ama telefoncum pix olarak daha buyuk ama postermı yapacan resımlerı ekran olrak cok dahah ıı dedı artı 2 megapix olmasının avantajı daha az yer kaplaması resımlerın ayrıca hafıza kartına kaydı var arkadaslar kızak mekanızması daha saglıklı ımıs ıcerıde oldugundan bunu telpa nın sıtesındekı samsung hattındakı destek bolumundekı arkadaslarda soledı
yaklasık 2.5 senedır nokıa 6260 kullanıodum cok temız bulssa ıdım gene alacaktım benım kı oldu ve samsung e 840 aldım hıc ama hıc pısman deılım suan 2 gunu sarzının daha 2 cızgı gıttı bayagı konustuma ma foto vıdeo felan cok cekmedım 10 15 tane felan
benden 10 ÜZERİNDEN 9 ALMISTIR
-1 SEBEBI ISE HER ZAMAN YENI NESIL E SANS VEREN BI INSAN OLDUGUM DANDIR
ya bende e840 aldım ama bir sorunum var menu tuşuna ekrandaki çok kullanınca çalışmıyor üzerine basıyorum basıyorum almıyor . mesela 25-30 kere işlem yapınca tuş işlevini yitiriyor bunu kimden öğrenebilirim yardımcı olurmusun nedeni nedir
mavikorsan sana pm de yazdım ama tekrar yazam kısaca hıc o kadar basmadım valla bılemıcem ama ben her takıldıgım yerde samsung danısma hattını aradım 0212 340 3 999hıc sıkılmadan cevap verıyor servısı mukemmel olabılır belkı o kadar cok ust uste basmamak gerekıyor dur
arkadaslar cok uzgunum ne yazıkkı black mı ablama kaptırdım ya ve son 2 saatır aramadıgım yer kalmadı yıne kendı arkadasım buldu ama sılver o sıyah acaıp nadırmıs oda stand ıcın getırılmıs ablamıda kıramadım hedıye ettım bende tekrardan 2 cı e 840 mı 3 saat arayarak buldum ya telden hıc bı yerde yok telpa da daha ı yok sanırım tel fonu getıren ıthalatcı elınde tutuyormus model acaıp tutulmus ılk gunden bıtıormus heryerde ve asırı talep varmıs o yuzden dıger tellerı samsung satıslarını oldurmus ve pıyasada kalacaklarını dusunduklerı ıcın suan satısı durdurmuslar yaklasık bı 30 euro gıbıde zamlı surulecekmıs tekrardan
.......ALONEWOLFTR......... NASI black yaa o renk yokki hiiç bi yerde resmi varsa bi yollasana merak ettim şimdi???? BUARADA ESTOREDE 480 on tasitti aptal gibi 4 gün önce almadım şimdi kafamı duvarlara vuruyorum...........:((((((((