Barce öncelikle şöyle söyleyim bu ve son çıkan modellerin hepsi yazılım olarak d900 den iyi videosu kesinlikle çok daha iyi son çıkan modellerin içinde en iyisi gibi youtube de örneği var. Bataryası gerçekten az gözüküyor renge gelince bunun sırf siyah rengi yok on tarafı siyah arka tarafı metalik görünümlü olan rengi var handikapı bence biraz geniş olması yoksa dizaynı süper...
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
arkadaşlar bu telefonda direk hafıza kartına video kartı var...biraz önce sordum fiyatını da 550 ytl dediler...fiyat arlığını bilen var mı??? e 900 ümü satıyorum artık...
ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA
e840 a biraz inceleme fırsatım oldu hafıza kartına kayıt var diye biliyordum ancak yanılmıyorsam e840 da direk kayıt yok gibi, alan arkadaş daha iyi aydınlatabilir sanırım, diğer özellikleri u600 e benziyor...