Bu telefonda gerçekden çok şık olmuş samsungu tebrik etmek lazım. bende e900 var ama bu ondan daha güzelmiş. bu arada bundaki saatin analog olması dikkatimi çekti hoş olmuş keşke e900 e de koysalarmış öyle bi seçenek.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
dostum çıktığında ikisinden birine karar verirsin tabiki hangisi sana uygun gelirse onu alrsın, ancak e840 bazı anti-samsungculara bile acaba dedirtecek kadar güzel dizayn edilmiş ve özellik itibariylede oldukça iyi olan bir tel olacaktır tr piyasasına girdiğinde hiç belli olmaz samsungun işi belkide kısa bir süre sonra tr de satışa çıkabilir bu e840 modeli...
valla artık ozellikten cok sekline tasarımına onem vermeye basladım.. bunuda en iyi samsung yapıyor suanda, uzun surede samsung dan baskası yapamaz gibi duruyor
Samsung Türkiye yetkililerine burdan duyurulur, ne kadar dinlerler onu bilmem ancak Türkiye'de beklenen Samsungun yeni tellerinin başında gelen bu e840 modelidir, bilgilerinize.... getirin bu teli türkiye'ye gerisini merak etmeyin, sonra öbürlerini çıkarsanızda olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 16 Mart 2007; 23:46:14 >
Samsung Türkiye yetkililerine burdan duyurulur, ne kadar dinlerler onu bilmem ancak Türkiye'de beklenen Samsungun yeni tellerinin başında gelen bu e840 modelidir, bilgilerinize.... getirin bu teli türkiye'ye gerisini merak etmeyin, sonra öbürlerini çıkarsanızda olur
Bu telefon Türkiye'ye geldiği zaman E900'den katbekat daha fazla satmazsa gel yanıma
Dizayn konusunda gayet güzel. Sırf bu yüzden alınır.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
valla artık ozellikten cok sekline tasarımına onem vermeye basladım.. bunuda en iyi samsung yapıyor suanda, uzun surede samsung dan baskası yapamaz gibi duruyor
dostum sende E900 yok muydu ..? ne zaman D900 'e geçtin..??
genişlik konusunda haklısın, keşke e900 boyutlarında olsaymış daha güzel dururdu, böylede çok güzel ama genişlik belki handikap olarak görülebilir zamanla, ne yapalım buda onun kusuru olsun dostum... biraz e900 ün üstüne basıp ezmişler e840 ortaya çıkmış havası var gibi deyilmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 24 Mart 2007; 21:01:46 >
Ben buna değil de u600 modeline vuruldum. Hele onun siyahı çok güzel gider bence. Zaten Telpanın sitesinde de yakında gelecek diyor. Mail attım, nisan ayında gelecek dediler. bekliyoruz.