Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E840-(2007-EN İYİ DİZAYN ADAYI )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E840-(2007-EN İYİ DİZAYN ADAYI ) Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technologic
Uzaklaştırılmış
29.996816585648 gün cezanın 26 günü kaldı.

26 Mayıs 2008; 11:46:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

bısey sorucam bu resımdekı mevcut pembe renkmı yoksa trde olmayan bı renkmıdır bılgınız warmı arkadaslar
cnryldz

26 Mayıs 2008; 15:05:54 

kırmızıya benziyo sanki)

turgay_antep

27 Mayıs 2008; 12:43:24 

KARDEŞ BİŞİY SORCAM BU E840 SES SEVİYESİ NASIL DÜŞÜK MÜ NORMAL Mİ BEN ONU MERAK EDİYORUM NETTEN BİR TANE ALACAĞIM FAKAT BU SORUN KAFAMA TAKILDI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

BLuue32850

28 Mayıs 2008; 21:53:40 

quote:

Orjinalden alıntı: turgay_antep

KARDEŞ BİŞİY SORCAM BU E840 SES SEVİYESİ NASIL DÜŞÜK MÜ NORMAL Mİ BEN ONU MERAK EDİYORUM NETTEN BİR TANE ALACAĞIM FAKAT BU SORUN KAFAMA TAKILDI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

o artık senin beklentine bağlı ama diğer birçok telefona göre biraz düşük kalıyor

PanadoL

9 Haziran 2008; 12:19:00 

ses yükseltme şifresini rica edebilir miyim ?

PanadoL

9 Haziran 2008; 12:40:09 

quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

ses yükseltme şifresini rica edebilir miyim ?

ses yükseltme rakamlarını verebilecek yok mu

T.E.M.K

25 Haziran 2008; 13:05:05 

Arkadaşlar telefonun şuanki fiyetı hakkında bilgisi olan var mı?İnternet te biraz daha ucuz gibi ama telefoncularda şuan fiyatı ne kadardır acaba bilgisi olan var mı?

T.E.M.K
yıldırım19

25 Haziran 2008; 13:20:49 

selam lar e 250 kullanıcısıyım telefonu yenı aldığımda 27 dakıka vıdeo kayıt yapabılıyodum nedense şimdi 1 yada 2 dakıka yapıyor hafıza kartınıda boşalttım doğrudan hafıza kartına vıdeo yu nasıl yukleyecezz TESEKKUR EDERIM

machiavelli

26 Haziran 2008; 18:40:44 

370E H.BURADADAN ALDIM 2 GUN ONCE YANINDA 1GB H.KARTI HEDIYELI

quote:

Orjinalden alıntı: T.E.M.K

Arkadaşlar telefonun şuanki fiyetı hakkında bilgisi olan var mı?İnternet te biraz daha ucuz gibi ama telefoncularda şuan fiyatı ne kadardır acaba bilgisi olan var mı?

amd 64 3000+ s754 ... epox 8kda3j ... 1gb twinmos ddr400 ... leadtek 6600gt ... viewsonic vg2230wm
STENJOY

28 Haziran 2008; 12:35:35 

quote:

Orjinalden alıntı: camokanas

arkadaşlar ben telefonu mu alalı 6 ay oldu. özelliklerinden çok çok memnunum. şarjı da 3 gün gidiyor. her sabah ve her akşam iş dönüşü 1 er saat radyo/mp3 dinliyorum. bu telefonda canımı sıkan tek bir şey var. o da ekranı. ekranımda bir sürüçizik var. bunlar ufak tefek, kullanıma bağlı olarak gelişen, zamanla oluşan çizikler. yani bir yere sürttüm kocaman bir çizik oluşmuşluğu yok. ama çabuk çiziliyor telefon mesela cebimdeki bozuk paralar güzel bi cizik atmış telefonuma. tabi bunlar çirkin bi görüntü oluşturuyor telefonda.

bu çizikler nasıl temizlenir veya kapak değiştirmek kaça mal olur. yada bir şekilde telefonu nasıl bozup yenisi ile garanti kapsamında değiştirmeliyim :)

sen çiz çiz sonra garantiden değiştireyim diorsun BAŞKA :P

HAYATTA YA TOZU DUMANA KATACAKSIN
YADA
TOZU DUMANI YUTACAKSIN
FEVAN

3 Ağustos 2008; 17:45:14 

Arkadaşlar başlığı kabaca bi taradım ama bulamadım eğer varsa özür dilerim.E 840'a nasıl şifre koyabiliriz mesajlara veya telefona ? Güvenlikten denediğimde şifreyi girin demekte 8 tane 0 yazıyorum veya 6 tane 0 fakat olmuyor hiçbir şekilde.Bunun bir çözümü olmalı ???

turgay_antep

4 Ağustos 2008; 16:23:00 

şifre ya 5 tane sıfır yada 12345 olarak dene büyük ihtimal olacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: FEVAN

Arkadaşlar başlığı kabaca bi taradım ama bulamadım eğer varsa özür dilerim.E 840'a nasıl şifre koyabiliriz mesajlara veya telefona ? Güvenlikten denediğimde şifreyi girin demekte 8 tane 0 yazıyorum veya 6 tane 0 fakat olmuyor hiçbir şekilde.Bunun bir çözümü olmalı ???

dnz_yldz86

4 Ağustos 2008; 22:40:34 

ben soyle yaptim:
once guvenlikten sifre degistir bolumne geldim 2 defa yeni sifre soruyor. 2defa girip sifreyi kendim belirledim. daha sonrada kendi belirledigim sifreyle kilit koydum

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 8:30:52 

quote:

Orjinalden alıntı: FEVAN

arkadaşların dediğini yapıp olmadıysa imzamdaki format kodu ile format at önemli kodlar konusunda daha sonra

ve orjinal şifreyi gir olacaktır

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
FEVAN

5 Ağustos 2008; 20:24:24 

Sağolun arkadaşlar 5 tane 0 veya 12345 olmadı,kendim şifreyi değiştiremiyorum da sanırım format atıp denemek kaldı birtek,aceba format atınca telefon hafızasındaki mesajlar resimler vs.ler silinir mi?

joerwill