KARDEŞ BİŞİY SORCAM BU E840 SES SEVİYESİ NASIL DÜŞÜK MÜ NORMAL Mİ BEN ONU MERAK EDİYORUM NETTEN BİR TANE ALACAĞIM FAKAT BU SORUN KAFAMA TAKILDI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
KARDEŞ BİŞİY SORCAM BU E840 SES SEVİYESİ NASIL DÜŞÜK MÜ NORMAL Mİ BEN ONU MERAK EDİYORUM NETTEN BİR TANE ALACAĞIM FAKAT BU SORUN KAFAMA TAKILDI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
o artık senin beklentine bağlı ama diğer birçok telefona göre biraz düşük kalıyor
Arkadaşlar telefonun şuanki fiyetı hakkında bilgisi olan var mı?İnternet te biraz daha ucuz gibi ama telefoncularda şuan fiyatı ne kadardır acaba bilgisi olan var mı?
370E H.BURADADAN ALDIM 2 GUN ONCE YANINDA 1GB H.KARTI HEDIYELI
quote:
Orjinalden alıntı: T.E.M.K
Arkadaşlar telefonun şuanki fiyetı hakkında bilgisi olan var mı?İnternet te biraz daha ucuz gibi ama telefoncularda şuan fiyatı ne kadardır acaba bilgisi olan var mı?
arkadaşlar ben telefonu mu alalı 6 ay oldu. özelliklerinden çok çok memnunum. şarjı da 3 gün gidiyor. her sabah ve her akşam iş dönüşü 1 er saat radyo/mp3 dinliyorum. bu telefonda canımı sıkan tek bir şey var. o da ekranı. ekranımda bir sürüçizik var. bunlar ufak tefek, kullanıma bağlı olarak gelişen, zamanla oluşan çizikler. yani bir yere sürttüm kocaman bir çizik oluşmuşluğu yok. ama çabuk çiziliyor telefon mesela cebimdeki bozuk paralar güzel bi cizik atmış telefonuma. tabi bunlar çirkin bi görüntü oluşturuyor telefonda.
bu çizikler nasıl temizlenir veya kapak değiştirmek kaça mal olur. yada bir şekilde telefonu nasıl bozup yenisi ile garanti kapsamında değiştirmeliyim :)
sen çiz çiz sonra garantiden değiştireyim diorsun BAŞKA :P
Arkadaşlar başlığı kabaca bi taradım ama bulamadım eğer varsa özür dilerim.E 840'a nasıl şifre koyabiliriz mesajlara veya telefona ? Güvenlikten denediğimde şifreyi girin demekte 8 tane 0 yazıyorum veya 6 tane 0 fakat olmuyor hiçbir şekilde.Bunun bir çözümü olmalı ???
şifre ya 5 tane sıfır yada 12345 olarak dene büyük ihtimal olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: FEVAN
Arkadaşlar başlığı kabaca bi taradım ama bulamadım eğer varsa özür dilerim.E 840'a nasıl şifre koyabiliriz mesajlara veya telefona ? Güvenlikten denediğimde şifreyi girin demekte 8 tane 0 yazıyorum veya 6 tane 0 fakat olmuyor hiçbir şekilde.Bunun bir çözümü olmalı ???
ben soyle yaptim: once guvenlikten sifre degistir bolumne geldim 2 defa yeni sifre soruyor. 2defa girip sifreyi kendim belirledim. daha sonrada kendi belirledigim sifreyle kilit koydum
arkadaşların dediğini yapıp olmadıysa imzamdaki format kodu ile format at önemli kodlar konusunda daha sonra
Sağolun arkadaşlar 5 tane 0 veya 12345 olmadı,kendim şifreyi değiştiremiyorum da sanırım format atıp denemek kaldı birtek,aceba format atınca telefon hafızasındaki mesajlar resimler vs.ler silinir mi?
Sağolun arkadaşlar 5 tane 0 veya 12345 olmadı,kendim şifreyi değiştiremiyorum da sanırım format atıp denemek kaldı birtek,aceba format atınca telefon hafızasındaki mesajlar resimler vs.ler silinir mi?
imzamdaki önemli kodlar konusunda format kodu ve hangi dosyaların silineceğinin detayları mevcut bakmanı tavsiye ederim
quote:
joerwill Tarih 13 Ağustos 2008; 6:09:19 su telefonu 150 ytl ye almayi dusunuyorum ne dersiniz
ya e840 ile u600 arasında kaldım yardımcı olurmusunuz
u600 kullanmadım fakat e840 ve d900i arasında kalmış olsaydın gözüm kapalı e840 derdim 1. ekranı daha kaliteli 2. kızak sistemi içe gömülü oldugundan deforme olsa bile telefon kapalıyken saga sola sallanması gibi bir durum söz konusu olmuyor . 3 . 2 mp lik kamerası d900i nin 3mp sinden daha iyi çekiyor . 4. ses seviyesi aynı.
olumsuz özelliklerine gelincede bazen menü tuşu tutukluk yapabiliyor serviste sorun çözülüyor sanırım bende ayda yılda bir oldugu için üstüne gitmedim . birde ekran ve dokunmaktik tuşların oldugu yüzey çok fazla parmak izi tutuyor . telefonun kılıf içinde taşınmasında fayda var .
günlük 40 45 dk müzik dinlerim 1 2 foto çekerim dersen şarjı 3 güne yakın gidiyor şarj olma süresi 1 - 1.5 saat arası .
Video çekerken sesleri kesik kesik alıyor telefon.Bir de kafasına göre davranıyor,arada düzeliyor ama genelde böyle bir ses problemi var maalesef. Bir çözümü filan var mı bildiğiniz??
tuş takımı işlkence gibi gelir bana mesaj yazmak çok zor gelıyor.tuslar gomulu oldugu için kenardakı tuslara baskam kzor oluyor yani hızlı mesaj yazayım derken saçma bi mesaj cıkıyor
telefon açılır açılmaz neredeyse 1-2dk mesajlaras giremıyorum sms sistemi başlatılıyor diyor bu çok kötü
ayrıca telefon bu ara dogru du<zgun çekmiyor
şimdi bazna kızacaklar olabilir ama yaşadıklarımı sölüyorum.
merhaba arkadaşlar bende 2 model arasında kaldım açıkçası ve kullanan arkadaşlardan objektif yorumlar bekliyorum sony ericsson w610i modeliyle samsung E840 fiyatları aşağı yukarı aynı gibi ancak ben minimu problem yaratacak kamera performansı iyi ve sarjı uzun giden hangisiyse onu düşüneceğim sizler cep telefonu konusuyla daha iligili olduğunuz için beni aydınlatabileceğinizi düşündüm ericsson da samsung da kullanmadım daha önce teşekkürler
şarj konusunda E840'dan fazla birşey bekleme. kendimden biliyorum :) seni yarı yolda bırakacaktır mutlaka. kamerası oldukça iyi çekiyor görüntü kalitesi güzel. w610'nun müzik ve şarjı E840'dan daha üstün tabiki. ama ne olursa olsun e840 derdim ben yine de.. yaklaşık 10 ay oldu alalı. şu ana kadar bir sorun çıkarmadı.
Yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Gece gündüz açık 4 günden fazla gidiyor şarjı. Mp3 dinleme, fotoğraf çekme, video kayıt vb. alışkanlıklarım pek yok. Hafızasında 1-2 tane izlemediğim film olur mecburi bekleme zamanlarında izlerim. En son uçak rötar yaptığında 2 film birden izlemiştim. Fotoğraf kalitesi hiç kötü değil. Menü tuşu basmama sorunundan bahsediliyordu konuda almadan önce çok okumuş korkmuştum ama öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Aksine dokunmatik tuşlara öyle bir alıştım ki elime başka telefon alıncada tuşlarına dokunuyorum sadece ama işlemiyor alışkanlık işte. Şıklığı, inceliği ve hafifliği için almıştım. Gömlek cebinde rahatsız etmiyor. Görüpte beğenmeyen olmadı. Genellikle markası ne modeli ne gibi sorular çok defa soruldu. Yine ekran kalitesi çok çok iyi. 8-9 aylık zaman zarfında ekranda herhangi bir çiziğimde yok. 1 kere arabanın içini süpürken gömlek cebinden hafif ıslak betona ekran üstü düştü ilginçtir tek çizik olmadı. Almayı düşünenlere benden yorumlar...
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
arkadaşlar forumu araştırdım bu model için java oyunlarını bulamadım bir türlü. yardımcı olabilcek bir arkadaş varsa çok sevinirim. E840 için java oyunlarını free olarak nerden bulabilirim. teşekkürler şimdiden
ustajedi www.getjar.com adresinden oyun, program vs bulabilirsin. freeware olan oyunlar bedava.
trakon d840 da oyunun jar ve jadını telefonun kendi hafızasındaki other (diğer) klasörüne kopyalamalısın. daha sonra *#8999*install# (install rakamlarla olacak) yazıp java yüklemeyi etkinleştirdikten sonra jad dosyası üzeronden yüklemelisin. hafıza kartına kopyalarsan yüklenmez.
trakon d840 da oyunun jar ve jadını telefonun kendi hafızasındaki other (diğer) klasörüne kopyalamalısın. daha sonra *#8999*install# (install rakamlarla olacak) yazıp java yüklemeyi etkinleştirdikten sonra jad dosyası üzeronden yüklemelisin. hafıza kartına kopyalarsan yüklenmez.
arkadaşlar samsung e-840 cep telefonu kullanmaktayım...1 ocak 2008 tarihinde internetten sipariş vermiştim ve 2 gun once hoparlörü bozuldu fakat sebebini bilmiyorum bir konusma esnasında karsıdan gelen sesler duyulmuyor ve mp3 dınlıyemıyorum ama kulaklıkla olabiliyor bu ikiside...ayrıca bugun bir problem daha yasadım telefon ekranı kendılıgınden gıttı hersey sapasaglam telefon da acılıyor ama goruntu su an gozukmuyor sadece tusların ısıgı yanıyor(dokunmatik tuslar da).... herhangı bı fıkrı olan var mı? napmalıyım garantıye verıcem zaten ama sebebı ne olabılır cevaplarınızı beklıyorum tsk.ler sımdıden...
arkadaşlar samsung e-840 cep telefonu kullanmaktayım...1 ocak 2008 tarihinde internetten sipariş vermiştim ve 2 gun once hoparlörü bozuldu fakat sebebini bilmiyorum bir konusma esnasında karsıdan gelen sesler duyulmuyor ve mp3 dınlıyemıyorum ama kulaklıkla olabiliyor bu ikiside...ayrıca bugun bir problem daha yasadım telefon ekranı kendılıgınden gıttı hersey sapasaglam telefon da acılıyor ama goruntu su an gozukmuyor sadece tusların ısıgı yanıyor(dokunmatik tuslar da).... herhangı bı fıkrı olan var mı? napmalıyım garantıye verıcem zaten ama sebebı ne olabılır cevaplarınızı beklıyorum tsk.ler sımdıden...
dostum bende e840 sahibiyim.alalı tam bir yıl oldu ve geçen hafta bir baktım arama geliyor fakat telefondan ses çıkmıyor.ekrana parmağımın ucu ile hafifçe dokunduğum zaman çalmaya başlıyordu birde kapak açıkken çalıyordu.daha sonra kapak açıkkende çalmamaya başladı.ayrıca görüşme esnasında hoparlörden ses gelmiyor yada bir anda ses kesiliyor yada telefon görüşmem kendiliğinden sona eriyor.şu anda telefon kapağı açık halde duruyor ve sık sık kontrol ediyorum çalıyormu diye.okadar dikkat etmeme temiz kullanmama rağmen sebebini anlayamadığım bir nedenle böyle bir sorunla karşılaştım ve açıkçası çok sinirlerimi bozdu.şimdi istanbula gitcem ve kendim garanti kapsamında teknik servise vereceğim.ayrıca hemen benden sonra arkadaşımında kayan kapaklı samsung telefonu aynı sorunu tersten verdi.ondada kapak kapalıyken hoparlör çalışıyor ve telefonu 6 aylık.sanırım samsungun bazı modellerinde bu gibi bir kronik problem var.aynı bilinen e840 ın dokunmatik menü tuşundaki hassasiyet sorunu gibi buda farklı bir kronik problem sanırım...bu arada bu sorunla karşılaşan veya sebebini bilen başka arkadaşlar varsa lütfen bize bilgi versinler...sağlıcakla kalın