arkadaşlar benim telefonda ses uyarı türünü melodi ve titreşim yapmama rağmen telefon ara sıra kendiliğinden sadece melodiyi aktif yapıyor titreşimi kendi kendine kapıyor bu size hiç oldu mu?
arkadaşlar benim telefonda ses uyarı türünü melodi ve titreşim yapmama rağmen telefon ara sıra kendiliğinden sadece melodiyi aktif yapıyor titreşimi kendi kendine kapıyor bu size hiç oldu mu?
Bendede oldu aranmayı titreşim+meladi yapıyorum sürekli ve değişiyor sadece melodi oluyor aynen.
ya lutfen 16 sayfasina kadar okudum hic bir yerde thema yazilmamis soruyorummm yuklenir mi thema yuklenmez mi bazi sitelerde e 840 icin thema buldum ama nasil yukleniyor ve nereye diger dosyalarima mi yuklemeliyim oyunlar gibi ilk once koda girdiyimiz gibi oyle bir kod mu girmeliyiz plsssssssssssssss cevap bekliyorum
son 1haftadır bluetooth etkinleştiremiyorum.dosya aktarımı yapmaya çalışırken farkettim etkinleştirilemiyor olduğunu.telefonu kapatım açmama rağmen değişen birşey olmadı.uzun süre etkinleştiriliyor diye bekletiyor , ancak başarısız olduğu uyarısı geliyor ekrana