Bugün yarın laptop alıyorum, malum yeni bilgisayar ve laptoplarda vista geliyor kurulu, acaba hiç aranızda bu telefonun cd ini vistaya kurup kullanan oldu mu ? synkronda bi sorun oluyor yada problem yaşanınız oldu mu vista&E840 arasında ?
şarj süresi hala çok az. kullandıkça artar diyenler acaba bir süre sonra alışıp sağını solunu kurcalamayan arkadaşlar olabilir mi? bana 2 gün civarında gidiyo. ama bu süre içindeki konuşmam 1 saat civarında? e hani 3 saatti konuşma. mp3 foto nerdeyse kullanmıyorum. hani 2sa civarında gitse anlıcam yine, menüyü kulalnıyosun falan filan bataryada mı sıkıntı var diye düşündüm ama şarj olma süresinde bi anormallik yok. şarjından dolayı telefonu kullanmaktan korkuyorum. hani bişe olur gün içinde biter de ortada kalırım diye. mesela şu an 2'ye düştü akşam mutlaka şarja takmam lazım. yarına çıksa bile yarın mutlaka biter.
Arkadaşlar geçen hafta aldım bende, ancak dün telefonu siyah bir zemine koyup fotoğraf çektim 20'den fazla ölü piksel var telefon ekranında moral bozucu ne yapmamı önerirsiniz birebir değişim yada ücret iadesi talep edebilirmiyim.
bence siyah bir zeminin fotosunu çekerek ölü pixel anlaşılmaz.. fotografta noktaçıklar oluşuyor benim telefonda da öyle(nokia). siyah bir zemine koydum ben de.. ekranında hiç bir nokta yoktu fotoyu çektikten sonra noktalar oluştuğunu gördüm sanırım objektif kalitesiyle alakalı. kontrast degerinin düşürürsen o noktalarrın kaybolduğunu görürsün. (tabi gerçekten ölü pixel yoksa) bence arka plana bilgisayardan paintnen yaptığın siyah bir resim yolla öyle bak..
arkadaşlar abartmanıza gerek yok. ölü pikse varsa bunu zaten gözle de rahat bir şekilde görürsünüz. ölü piksel sabit olarak aynı rengi veren pikseldir. ben de nikon D40 foto makinesi var. LCD ekranın çözünürlüğü 200.000 pikselin üstünde. bizim telefonun yaklaşık 4 katı daha yoğun. kardeşimde de aynı makineden var. onda ölü piksel çıkmıştı. bir tanesi devamlı sarı renk veriyordu. ama çok rahatsız etmediği için değiştirmedik. ekranınıza gözle farklı renk tonlarında aynı rengi veren pikseller yoksa sıkıntı yoktur. durum bundan ibaret. foto makinesiyle deneme yapan arkadaşlar göndersinler fotolarını elimizden geldiğince söyliyelim var mı yok mu?
arkadaşlar arnızda hiç bu telefonu düşüreniniz oldum almayı düsünüom ama cok narin gözüküo aranızda bu aleti her hangi bir fiziksel darbeye uğratanınız varmı
evet, telefon elimden kaydı ve kaldırıma düştü..gitti telefon filan dedim ama telefonu elime aldığımda hiç birşey olmamış telefona..gözle görülür çizik bile göremedim...
şarj süresi hala çok az. kullandıkça artar diyenler acaba bir süre sonra alışıp sağını solunu kurcalamayan arkadaşlar olabilir mi? bana 2 gün civarında gidiyo. ama bu süre içindeki konuşmam 1 saat civarında? e hani 3 saatti konuşma. mp3 foto nerdeyse kullanmıyorum. hani 2sa civarında gitse anlıcam yine, menüyü kulalnıyosun falan filan bataryada mı sıkıntı var diye düşündüm ama şarj olma süresinde bi anormallik yok. şarjından dolayı telefonu kullanmaktan korkuyorum. hani bişe olur gün içinde biter de ortada kalırım diye. mesela şu an 2'ye düştü akşam mutlaka şarja takmam lazım. yarına çıksa bile yarın mutlaka biter.
şarj gayet iyi bence bu gün yaklaşık yarım saat sürekli değil aralıklarla müzik dinledim bluethoot hiç kapanmadı bu halde 3 çunuğun 3üde dolu:D
2ye düşünce bende beklemede yaklaşık 4 saat gidiyo ama konuşma telefon vs vs olursa bu 2 saat zaten sürekli medya açılı olsa bile 2 gün gider rahat
arkadaşlar arnızda hiç bu telefonu düşüreniniz oldum almayı düsünüom ama cok narin gözüküo aranızda bu aleti her hangi bir fiziksel darbeye uğratanınız varmı
bende yaklaşık 2 metreden halıya düşürdüm(ev sinemay bağlarken çaldı alet aldım elime tutamadım gitti ) ama şu anda hiç bir şey yok gayet sağlamo narin görüntünün arkasında süper bir malzeme var