e 840 fazla tutulmadı mı ne...çünkü 13. sayfaya bile daha yeni geldik...gerçi böyle olması daha iyi ben e840 ımı satıp 6300 almıştım şimdi 6600 gibi oldu herkeste var...şimdi yeniden e 840 almayı düşünüyorum...fiyatı da 400 ytl ye kadar düşmüş...fiyatı daha dşük olan bildiğiniz bi yer var mı ankarada::::
ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA
e 840 fazla tutulmadı mı ne...çünkü 13. sayfaya bile daha yeni geldik...gerçi böyle olması daha iyi ben e840 ımı satıp 6300 almıştım şimdi 6600 gibi oldu herkeste var...şimdi yeniden e 840 almayı düşünüyorum...fiyatı da 400 ytl ye kadar düşmüş...fiyatı daha dşük olan bildiğiniz bi yer var mı ankarada::::
evet ya... ama az ve öz reklamlarda bile yok... halbuki Samsung'un bence tartışmasız en karizmatik telefonu... en güzeli kimsede olmadığını bilmek bence
24 Ekim 2007; 16:34:09
e840 ı arkadaşımdan başka daha hiç kimsede görmedim şimdiye kadar.. bence bu yüzden bile bu telefon alınma sebebidir. kimsede yok en güzeli..
arkadaşlar bu telefonu kimler almalıdır? az ve öz girecem : (kendi yaşadığım tecrübeden anlatarak)
- fazla elektronik özellik beklemeyenler için ideal. symbian telefon değil bu. menü ayarlarını yada benzeri kalıp ayarları fazla değiştirme şansınız yok. size sunduğu olananaklar kısıtlı. prestij telefonu bu. tip düzgün, ağır ve karizmatik. çaça bir telefon değil. belli bir yaşa hitap ediyor. daha çok çalışanlara.
- belli bir birikim ve kullanımdan geçipte bıkanlar için ideal. mesela bolca nokia'nın full özellikli gsm'leri kullananlar, PDA kullananlar, zamanla bıkıp bu telefona geçince rahat ederler. çünkü salt'tır. minimum gereksinimleri tatmin eder.
oyun, foto, video gibi özelliklere önem verenler için zorlayıcıdır. bu ne nintendo, ne bir Nikon kamera nede sony video kamerasıdır. bu gsm'den bu özellikleri bekleyen bu telefonu almasın. hatta hiç telefon almasın. bu zamanda, hatta yakın ve orta vadede, normal bir foto makinesi veya video kameranın yaptığını yapacak bir GSM aramasınlar.
bizim en büyük sıkıntımız : çok fazla bekletinde olmamızdır. gariban GSM'lere çok fazla yüklenip suçluyoruz. kapasiteleri belli. inek değilki sağdıkça süt çıksın? kesinlikle sıkmaya gelmezler.
bir telefonda ilk etapta şu özellikler aranmalı :
1- pili iyi gitmeli 2- hattı iyi çekmeli 3- menüsü hızlı olmalı 4- küçük, ince ve hafif olmalı 5- telefon rehberi geniş ve kullanışlı olmalı.
tabi tüm bunlar benim görüşüm. Samsung E840, üstteki konularda beni %90 tatmin ediyor.
arkadaşlar ben de e840 almak için anlaştım da adama şey sormadım. bunun kutu içeriğinde 1Gb kart geliyo dimi? yani bu aldığın yere göre değişen bişe diildir yani? kvk garantili aldım. eski telimi 50ye saydı. 395ytl / 9 taksit
arkadaşlar ben de e840 almak için anlaştım da adama şey sormadım. bunun kutu içeriğinde 1Gb kart geliyo dimi? yani bu aldığın yere göre değişen bişe diildir yani? kvk garantili aldım. eski telimi 50ye saydı. 395ytl / 9 taksit
408YTL 12x34YTL taksitle estorede var. 1GB hediyeli, siz biraz pahalı almışsınız.
öyle de bu aptal ericcson telefonlarını kimse almak istemiyor burda. hele takassız hiç yanaşmıyolar. ben trabzondayım alışveriş yelpazemiz biraz dar. netten alsam telefon hepten elimde kalacak. yine en azından 13 milyon indirmiş oluyorum sizin verdiğiniz fiyata göre. e-store'a bakmıştım. ama dediğim gibi takassız satamadım telefonu. ilgin için teşekkür ederim. şu 1Gb olayı için ne diyosun? yani paket içeriğinde geliyo dimi? aldığın yere göre değişmez?????
1gb samsung un hediyesi satan yerlerin değil dolayısıyla paket içeriğinde olması lazım. SE 3G vodafone modelini arkadaş nerdeyse bedava verdi, almıyorum. hiç sevemedim sony modellerini.