Selam ArkadaşLar Bende Alalı 1 hafta oLdu Su an Cok Memnunun Java felan cok kolay yukleniyo..sesi biraz daha fazla olsa cok guzel olucak ama yakında ses yükseltme kodlarıda cıkar sanırım.. birde aklıma bişey takıldı http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=64086 bu videodaki E840 sarj olurken animasyon farklı bende sarj oılurken boyle gorunmuyo sizde nasıl videodaki gibi yoksa deişikmi..aklıma su geldi belkide ordaki telin menü rengi beyaz oılarak ayarlanmıstır ondan olabilirmi acaba. he birde Allaha şükür menü tuşumda hicbir sorun yok simdilik;)
Ya arkadaşlar size bir sorum olacak ben usb den telefonu baglıyorum yıgın bellegi seçiyorum hafıza kartına bilgisayardan muzik atarken donuyo muzigi atmıyor ama normal telefon hafızasına atıyo acaba hafıza kartındamı sorun yoksa telefonun usb sındemı 2 ay oldu alalı daha garantiye vermek istemiyorum
ya arkdaşlar bu e840 neden hiç bie yerde yok nereye sorduysam şuan elimizde yok tenkosaya sordum şuan yok bakırköyede bi yere sordum yok millet caddesinde bi yere sordum yok beylikdüzü migrosa bi telefoncuya sordum yok yok oğlu yok
1-) Uzun süreli kullanımda telefonun sağı solu soyulur mu? 2-) Kızağı ileriki zamanlarda bir sorun çıkarır mı ya da kolay kolay bozulur mu?
Gördüğüm bir D900i de hem tel soyulmuştu hem de kızak takılıyordu yani bir sorun vardı kızakta o yüzden soruyorum. Eger böyle sorunlar yaşamazsam alırım bu teli.
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 16 Eylül 2007; 0:27:51 >
1-) Uzun süreli kullanımda telefonun sağı solu soyulur mu? 2-) Kızağı ileriki zamanlarda bir sorun çıkarır mı ya da kolay kolay bozulur mu?
Gördüğüm bir D900i de hem tel soyulmuştu hem de kızak takılıyordu yani bir sorun vardı kızakta o yüzden soruyorum. Eger böyle sorunlar yaşamazsam alırım bu teli.
Edit: İmla
1) ben daha yeni aldım pek bişey diyemicem bu konuda ama bazı arkadaşlar telefonun üst tarafındaki parlak yerin soyulduğunu söylemiş.. nası kullandığına bağlı sonuçta... bence öyle kolay kolay soyulacak gibi durmuyo
2) kızak açılıp kapanırken sanki biyere sürtünüyomuş gibi, sanki yağlanmamış gibi bi ses çıkarıyo bende.. öyle abartı bişey değil tabi ama ilerde daha da artabilir.. başkalarında varmı böyle bi sorun bilmiorum... yalnz kızak mekanizmasını iyi yapmışlar.. hiç bi oynama falan yok.
Telefonun java yuklemesini aktif hale getirdim.Ancak desteklenmıyor diyor.Jad ve jar atın diye okumustum bu topicte sanırım ama çogu yazılımda sadece jar uzantılı dosya var.
Telefonun java yuklemesini aktif hale getirdim.Ancak desteklenmıyor diyor.Jad ve jar atın diye okumustum bu topicte sanırım ama çogu yazılımda sadece jar uzantılı dosya var.
Ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim.
Sanırım bilen yok.Siz nasıl sadece jar ile yüklüyorsunuz arkadaşlar.
-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak ikinci olarak yazılan 4678255 ekranda "-------" seklinde olacaktır -sonra bilgisayardan samsung PC studio'yu acıyorsun ondan manage files'ı seciyorsun -sonra oyunun jar ve jad dosyalarını ikisini birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsun -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi diyorsun (burda ortadakı i yanı ok tuşuna deil mutlaka arama tusunun ustundekı menu tusuna basacaksın yoksa desteklenmeyen dosya der) -tak oyun yüklendi...
-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak ikinci olarak yazılan 4678255 ekranda "-------" seklinde olacaktır -sonra bilgisayardan samsung PC studio'yu acıyorsun ondan manage files'ı seciyorsun -sonra oyunun jar ve jad dosyalarını ikisini birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsun -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi diyorsun (burda ortadakı i yanı ok tuşuna deil mutlaka arama tusunun ustundekı menu tusuna basacaksın yoksa desteklenmeyen dosya der) -tak oyun yüklendi...
Onları biliyorum ama internetteki nerdeyse buldugum butun yazılım ve oyunların sadece jar dosyası var. Jad yok.
bu kızaklı telefonlar neden çabuk bozuluyo anlamış değilim... cocuk ta değilizki ikide bir oynayıpta bozalım bu sorunu anlamış değilim saten... ayrıca SAMSUNG telefonu görüntü bakımından hoş memnun olanlarda haklı çünkü iyi telefon ama yinede bazı sorularım var ben walkman kullanıcısıym halamın oğluda SAMSUNG bazı sorular var hala kafamda
Selam ArkadaşLar Bende Alalı 1 hafta oLdu Su an Cok Memnunun Java felan cok kolay yukleniyo..sesi biraz daha fazla olsa cok guzel olucak ama yakında ses yükseltme kodlarıda cıkar sanırım.. birde aklıma bişey takıldı http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=64086 bu videodaki E840 sarj olurken animasyon farklı bende sarj oılurken boyle gorunmuyo sizde nasıl videodaki gibi yoksa deişikmi..aklıma su geldi belkide ordaki telin menü rengi beyaz oılarak ayarlanmıstır ondan olabilirmi acaba. he birde Allaha şükür menü tuşumda hicbir sorun yok simdilik;)
size mp 3 gain programını önerebilirim.mp 3 leri 89 db.den 105db.kadar yükseltebiliyor.ben kullanıyorum çok memnunum.önceden sokakta telefonu duymam çok zor oluyordu şimdi gayet iyi..
ACER AS5739G-954G32MN İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo İşlemci Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Numarası T9550 İşlemci Hızı 2.66 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT130 Ekran Boyu(inch) 15.6" " CRYSTAL BRITE Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
ya "GÜNEŞ ISIĞI MODU NE" bileniniz varmı; neye yarıyor; ne yapıyor;
Güneşli günlerde telefonun ekranı parlar ve yazılar resimler görünmesi zorlaşır. Bu seçenek ile güneş ışığında daha rahat görünmesi için yazıların ve resimlerin bir özellik die biliyorum ben.
Güneşli günlerde telefonun ekranı parlar ve yazılar resimler görünmesi zorlaşır. Bu seçenek ile güneş ışığında daha rahat görünmesi için yazıların ve resimlerin bir özellik die biliyorum ben.
saol baba ama pek bir iş e yaramıyor bu özelik
onun yerine beyaz temayı seçebilirsiniz gündüz çok rahat okunuyor ancak pilden daha fazla güç emer. parlaklığı kısarak gücü koruyabilirsiniz.
tekrar mrb herkese... telefonu alalı 1 hafta oldu ve artık kısa bi inceleme yapmanın zamanı geldi...
1) telefonun kızak sistemi bence piyasadaki birçok telefona göre çok daha başarılı.fazla zorlamadan küçük bi hareketle açılıyo.aynı şekilde de kapanıyo. yalnız diğer samsunglarda ( u600 u700 vs) olduğu gibi kapağı ittirmek için baş parmağınızı dayayacağınız bir çıkıntı yok. onun yerine mecburen parmağınızı ekranın üzerine koyarak ittiriyosunuz ( ya da en azından ben öyle yapıyorum) ki bu da parmak izi bırakıyo ekranda
2) kızak sistemi (yine diğer telefonlarda olduğu gibi) telefonun yan taraflarından monte edilmemiş.onun yerine tuş takımının olduğu yere gömülmüş. bu da rakamlara basılmasını biraz zorlaştırıyo. parmaklarınız büyük ise biraz zorlanabilirsiniz mesaj falan yazarken.
3) menüyü ben çok beğendim.beğenmeyen, kapkara olmuş diyen arkadaşlara da var ama bence çok kral olmuş..
4)mp3 çalar da baya kaliteli. tabi sony walkman serisi kadar değil ama ses yeterince kaliteli. yalnz hoparlör sesi biraz az geldi bana.
5)telefonda akıllı arama diye bişey var ki bence süper bi özellik.. birkaç harf veya sayıyı yazdığınızda telefonda o harfleri veya sayıları içeren herşeyi listeliyo size. böylece "acaba şu zımbırtı neredeydi" falan diye iki saat menüyü kurcalamıyosunuz.
6)kameraya gelince.... bikere video kalitesi samsunglarda tartışılmaz zaten.sesleri de gayet net kaydediyo. foto kalitesine gelince, eğer elinizi oynatmadan düzgün bi şekilde çekerseniz güzel.. ama hafif oynattığınızda bulanık çıkıyo fotolar.. tabi bunlar otofocus olmamasından kaynaklanıyo.. gece çekimleri ise berbat. neredeyse hiçbi şey gözükmüyo.gece modu da bi işe yaramıyo. hatta onu geçtim, büssürü white balance, ISO ayarı var ama onlar da bi işe yaramıyo malesef..
şimdilik bu kadar...merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasar67 -- 19 Eylül 2007; 18:13:23 >
tekrar mrb herkese... telefonu alalı 1 hafta oldu ve artık kısa bi inceleme yapmanın zamanı geldi...
1) telefonun kızak sistemi bence piyasadaki birçok telefona göre çok daha başarılı.fazla zorlamadan küçük bi hareketle açılıyo.aynı şekilde de kapanıyo. yalnız diğer samsunglarda ( u600 u700 vs) olduğu gibi kapağı ittirmek için baş parmağınızı dayayacağınız bir çıkıntı yok. onun yerine mecburen parmağınızı ekranın üzerine koyarak ittiriyosunuz ( ya da en azından ben öyle yapıyorum) ki bu da parmak izi bırakıyo ekranda
2) kızak sistemi (yine diğer telefonlarda olduğu gibi) telefonun yan taraflarından monte edilmemiş.onun yerine tuş takımının olduğu yere gömülmüş. bu da rakamlara basılmasını biraz zorlaştırıyo. parmaklarınız büyük ise biraz zorlanabilirsiniz mesaj falan yazarken.
3) menüyü ben çok beğendim.beğenmeyen, kapkara olmuş diyen arkadaşlara da var ama bence çok kral olmuş..
4)mp3 çalar da baya kaliteli. tabi sony walkman serisi kadar değil ama ses yeterince kaliteli. yalnz hoparlör sesi biraz az geldi bana.
5)telefonda akıllı arama diye bişey var ki bence süper bi özellik.. birkaç harf veya sayıyı yazdığınızda telefonda o harfleri veya sayıları içeren herşeyi listeliyo size. böylece "acaba şu zımbırtı neredeydi" falan diye iki saat menüyü kurcalamıyosunuz.
6)kameraya gelince.... bikere video kalitesi samsunglarda tartışılmaz zaten.sesleri de gayet net kaydediyo. foto kalitesine gelince, eğer elinizi oynatmadan düzgün bi şekilde çekerseniz güzel.. ama hafif oynattığınızda bulanık çıkıyo fotolar.. tabi bunlar otofocus olmamasından kaynaklanıyo.. gece çekimleri ise berbat. neredeyse hiçbi şey gözükmüyo.gece modu da bi işe yaramıyo. hatta onu geçtim, büssürü white balance, ISO ayarı var ama onlar da bi işe yaramıyo malesef..
dokunmatik ve sarj konusunda bi yorum yapabilirmisin lutfen? bide sorması ayıp kaca aldın?
Benim ilk kayan kapaklı telefonum oldu hatta ilk samsung. Kızak düzgün çalışıyor bu yonden bi sorun yaşamadım.
Mp3 çalar ve radyo dışarı bence daha fazla ses vermeliydi diye düşünüyorum.Ama kulaklık ile bana göre iyi düzeyde ses alabiliyorsnuz.
Bazı arkadaşlar "menü" tusunda sorun oluyor basıtrmak gerekiyor demiş ve hatta bunun bi özellik oldugunu yazmışlar.
Bende ilk açldıgım 4 gün hiç sorun yokken dünden beri "bazen" sürekli değil o menü tusuna resmen abanmam gerekiyor.Diğer tuslar nerdeyse dokunmadan çalışırken menü tusu güç sarfetmek gerekiyor.Anlamış değilim dogrusu.Ama dediğim gibi her zaman olmuyor bende. Kamerasıda bana göre yeterli düzeyde ama daha gece çekimi yapmadım.Yanlız videolarda ses ibazen kısık kısık alıyor.Aklıma geldikçe bişi yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgggU™ -- 19 Eylül 2007; 20:36:35 >
dokunmatik ve sarj konusunda bi yorum yapabilirmisin lutfen? bide sorması ayıp kaca aldın?
dokunmatik tuşlar alışana kadar biraz zor oluyo tabi. ilk günler yanlışlıkla arama falan yapıyodum hep.. ama alıştıktan sonra bence çok zevkli.. bi de önceki sayfalarda okumuşsundur mutlaka bazen menü tuşu tutukluk yapıyo.biraz uzun basmak gerekiyo. onun dışında da pek bi sorun yok.
şarj konusunda pek bişey diyemiycem.sürekli bilgisayara bağladığım için bi yandan hep şarj oluyo. onun için kesin bişey diyemem. ama normal kullanımda en az 2 gün gider..
470 ytl 12 taksitle aldım.. telpa garantisi var..
bi de şunu söyliyim, eğer dokunmatik tuşları ve autofocus'u dert etmezseniz iddaa ediyorum bu fiyata alınabilecek en iyi ve en şık telefon.. hiç kaçırmayın derim ben.......
arkadaslar tahmeını 10gun once vatan bılgisayardan aldım %25 indirim vardi 25. yıla ozel 400ytl ye aldım 6 taksitle heralde en ucuz ben almis bulunuyorum :) bostancıda bir dukkana sordum pesin 440 ytl cekti telpa garantili menu tusu tutukluk yapıyo fakat aydınlanma suresini 30 sn kısık olma suresini 1dak yaptım o sorun ortadan kalktı bence telefondan telefona degisiyo kısıklık ayarı deneme yanılma yontemınle menu tusu sorununu ortadan kaldırıyosunuz
dokunmatik tuşlar alışana kadar biraz zor oluyo tabi. ilk günler yanlışlıkla arama falan yapıyodum hep.. ama alıştıktan sonra bence çok zevkli.. bi de önceki sayfalarda okumuşsundur mutlaka bazen menü tuşu tutukluk yapıyo.biraz uzun basmak gerekiyo. onun dışında da pek bi sorun yok.
şarj konusunda pek bişey diyemiycem.sürekli bilgisayara bağladığım için bi yandan hep şarj oluyo. onun için kesin bişey diyemem. ama normal kullanımda en az 2 gün gider..
470 ytl 12 taksitle aldım.. telpa garantisi var..
bi de şunu söyliyim, eğer dokunmatik tuşları ve autofocus'u dert etmezseniz iddaa ediyorum bu fiyata alınabilecek en iyi ve en şık telefon.. hiç kaçırmayın derim ben.......
autofocula pek isim yok aslında,sadece sarj ve dokunmatikten dolayı (menu tusu zor basma) soorunlu bi telefon almak istemiyorum...
eğer telefonla çok konuşursanız 2 gün kadar gidiyor.ben 1112 den e900 e geçince birtürlü alışamamıştım şarjına .ancak şarjını uzatmanın birkaç püf noktası mevcut: 1.kara temayı seçip parlaklığını düşürebilirsiniz.ama gün ışığında okunması imkansız hale geliyor.Benim kullandığımm beyaz tema ve parlaklık minimum düzeyde. 2.ayrıca tuş takımı aydınlatmasını yanlızca akşamüstü 5 te açılmak üzere ayarladım.bu ayarlar sonrasında telefonun pil performansında gözle görülür bir artış oldu.
eğer telefonla çok konuşursanız 2 gün kadar gidiyor.ben 1112 den e900 e geçince birtürlü alışamamıştım şarjına .ancak şarjını uzatmanın birkaç püf noktası mevcut: 1.kara temayı seçip parlaklığını düşürebilirsiniz.ama gün ışığında okunması imkansız hale geliyor.Benim kullandığımm beyaz tema ve parlaklık minimum düzeyde. 2.ayrıca tuş takımı aydınlatmasını yanlızca akşamüstü 5 te açılmak üzere ayarladım.bu ayarlar sonrasında telefonun pil performansında gözle görülür bir artış oldu.
kimi var diyor kimi yok diyor bu telefonun siyah ekranlı olanı yani dokunmatik duşların ışık yanınca görünen ekranlısı tr de yok diyorlar doğru mu?
kimi var diyor kimi yok diyor bu telefonun siyah ekranlı olanı yani dokunmatik duşların ışık yanınca görünen ekranlısı tr de yok diyorlar doğru mu?
Evet o renk olsa bende onu alıcaktım.Ama buda güzel. Ülkemize ithal edilmiyor o renk.
Birde tuş takımı ışıklarını akşam üstü yanmaya ayarlamak güzel oluyor.İyi düşünümlmüş birşey.
selamlar herkeze. ben de bi hafta oldu alalı tel gayet güzel ya ben sevdim yani
sormak istediğim Tema yükleme yapabiliyo muyuz bu tele. Yada ne bileyim mesaj gönderilirken çıkan animasyonu değiştirebiliyor muyuz. Şarj olurken ki temayı değiştirebiliyomuyuz .
kısacası sormak istediklerim sadece tema lar ile ilgili. teşşekürler şimdiden
ben hepsiburada dan aldim bugun sabah elime ulasti telefon harika arkadaslar gercekten yanliz menulerde gezinirken soyle bi problem oldu ayni problemi yasayan var mi acaba?
mesaj yazma bolumune sol yon tusuyla giriyorum.giriyorum, ikon gonderilecek numaranin yerindeyken C'ye basinca donuyo tel pili cikarmak gerekiyo her seferinde bu boyle ama ikon numaranin yazilacagi yerde degil de mesajin yazilacagi yerde iken C'ye basinca normal olarak masaustune donuyo boyle bi problem yasayan var mi ? bu arada menu tusuyla ilgili bi problem yok su an
Arkadaşlar kutu içeriğinde TV kablosu yokmuydu bunun ? ben mi yanlış hatırlıyorum varsa eger yarın cihazın fatırasını almaya gidicem istiyeyim adamlardan. Ben tv-out kablosu vardı gibi hatırlıyorumda onun icin soruyorum kutuda yok çünkü. Birde sesini yükseltme olayları yapılıyo mu bunlar için yoksa daha henüz yapılamıyor mu ?
Arkadaşlar kutu içeriğinde TV kablosu yokmuydu bunun ? ben mi yanlış hatırlıyorum varsa eger yarın cihazın fatırasını almaya gidicem istiyeyim adamlardan. Ben tv-out kablosu vardı gibi hatırlıyorumda onun icin soruyorum kutuda yok çünkü. Birde sesini yükseltme olayları yapılıyo mu bunlar için yoksa daha henüz yapılamıyor mu ?
Arkadaşlar Sorumun cevabını buldum ama ses olayıyla ilgili bilgilerinizi alabilirim kablo meselesi hall oldu. Kusura bakmayın boşuna kirlilik oldu özür dilerim. Bu arada ben cihazdan çok memnunum beni memnun etti yani 6 ay sonra yanına bide K850 çaktım mı tam süper olacak walla ;) herkeze gülle gülle kullanmak ve daha iyilerine dilerim...
Selamün Aleyküm arkadaşlar bende daha yeni E840 aldım ve memnunum yanlız oyun yükleyemiyorum biri bana internetten indirdigim oyunları nasıl yüklerim anlata bilirmi jar dosyalarını bulamıyorum sıkıştırılmiş olarak geliyor acıyorum ama büssürü dosya ressim var hangisini yükleyecem bilmiyorum yardım lütfen
ya bende şars meselesıne uyuz oldum hıc bışi yapmıom hemen bıtıyo aq 2 belkı dayanıyo am hıc bişi yapmıom sadece msj ve arama
Çok abartı konuşma ve mesaj olmadıkça 2-3 gün gitmesi normal bence.Bende gün içinde 3-4 msj veya 1-2 görüşme yapıyorum,tuş sesleri kapalı ve parlaklık vs. kısık seviyede olarak 4 gün kullanıyorum arkadaşlar.Yani pek sık görüşme msj trafiğim yok.Yeri geldikçe resim veya video çekerim,ama iyi resim istersek mecbur iyi bir dijital makina gerekli derim.Fakat telefon için fena değil açık havada başarılı sonuçlar alınabilir.
Gün içinde toplamda 1-2 saat konuşma yapacak arkadaşlar için az elbette,ben olsam çok sık görüşmeler için 100-200 lira arası telefonları alırdım.Renkli ekran vs. olmasa bile olur nokia 11 serileri gayet iş görmekte veya samsung un e200 modelide sanırım gayet iş görmekte. Ama hem telefon şekli vs. iyi olsun hemde konuşim derseniz yapıcak bişey yok.Umarım faydalı olur :)
saol baba ama pek bir iş e yaramıyor bu özelik
onun yerine beyaz temayı seçebilirsiniz gündüz çok rahat okunuyor ancak pilden daha fazla güç emer. parlaklığı kısarak gücü koruyabilirsiniz.
evet köpek gibi yiyor ben guzel duruyor diye yapıyorum beyaz tema ama 1 gun dayanıyor makine
sormak istediğim Tema yükleme yapabiliyo muyuz bu tele. Yada ne bileyim mesaj gönderilirken çıkan animasyonu değiştirebiliyor muyuz. Şarj olurken ki temayı değiştirebiliyomuyuz .
Arkadaşlar şarj denemesı yapıyordum. Geçtiğimiz çarşamba akşamı 20 de şarjdan aldım bu gece gene baglıcam.
4gün gidiyor yani.En çok kamerasını kullandım**** arama fazla yapmadım.Ama şunu söliyim.Parlaklıkı en aza veya bi üstüne getirip tus takımını sadece gece yanmasına ayarlarsanız baya farkediyor.
Dostum ben az bi araştırma yaptım,herhangi bir tema bulamadım yada animasyon.Daha detaylı yaparsak belki olabilir ama sanmıyorum.
FEVAN saolasın. demek sende bulamadın bende bulamadım. bu arada benim tel 3 gün bile zor gidiyo gerçi daha 1 haftalık şarz ettikçe açılır belkide temayı siyah kullanıyorum ama yinede böle çopkda kurcalamıyorum çokda konuşmuyorum ama işte
neyse saolun temalardan bi haber olur yazıversin yaw
Arkadaslar sonunda uzun arastırmalar ve günlerdir takip ettiğim bu konudan aydınlandığım bilgiler sayesinde perşembe aksamı Vatan Bilgisayar'ın 1 günlük indirimi de tam denk gelmişken aldım telefonu (400 YTL, 6 taksit). Bence mükemmel bir alet ve karizması süper . Her gören ne mutlaka eline alıp inceliyo . Ancak Samsung'un bazı menü tuhaflıkları da olmasa tam süper olacak ama her güzelin kusuru olur . Herkese tavsiye ederim... Bir kac gün kullandıktan sonra incelemelerimi yazarım inşallah.
selamlar sormak istediğim camera çekimi yapılırken sesler çok net değil hatta yer yer kesilmeler bile oluyor. bunun sebebi nedir acaba. çekim yaparken en iyi çözünürlüğe getiriyorum ama yinede benim eski nokia N70 gibi bi çekim ve ses kalitesi yok. n70 de 2 mpx buda. sorun bende mi acep
eup dostum bende denedim ama seste bir kesilme olmadı açıkcası,en kaliteli video kaydetme seçeneği için sanırım hafıza kartı olması şart.Video çekimi konusunda evet haklı olabilirsin ama sonuçta telefon olduğunu unutmamak lazım.
bu arada telefonun menu tusunda bi problem yok ama C tusunun hassasligi azaldi artik daha sert basmam gerekiyo bu tusa? tus basmama sorunlari yasayan arkadaslar var mi hala acaba?
Selamlar... Kullanıcılara bir sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim. Bu telefonda profil ayarı olabiliyo mu Nokia'daki gibi (Genel, Sessiz, Toplantı vs.)? Yoksa her seferinde ayarlardan mı ayarlamak gerekiyo? Bu arada soran bazı arkadaşlara cevap olarak; tuşlarla ilgili her zaman olmamakla beraber bende arada sırada sıkıntı yaşayabiliyorum, benimki tek tuş değil, 2-3 tuş olabiliyo, geç basıyo basmıyo vs.
Selamlar... Kullanıcılara bir sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim. Bu telefonda profil ayarı olabiliyo mu Nokia'daki gibi (Genel, Sessiz, Toplantı vs.)? Yoksa her seferinde ayarlardan mı ayarlamak gerekiyo? Bu arada soran bazı arkadaşlara cevap olarak; tuşlarla ilgili her zaman olmamakla beraber bende arada sırada sıkıntı yaşayabiliyorum, benimki tek tuş değil, 2-3 tuş olabiliyo, geç basıyo basmıyo vs.
baba profil ararı yok ama # tuşu ile sessize alma yolu var onu da biliyorsun dur...
baba profil ararı yok ama # tuşu ile sessize alma yolu var onu da biliyorsun dur...