Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: == SAMSUNG E840 ile ilgili herşey == Satışta...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: == SAMSUNG E840 ile ilgili herşey == Satışta... Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mavi Korsan

15 Eylül 2007; 16:31:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yok bırak olsun ne güzel işte

imza (umarım bu kurallara uygundur)
samosex

15 Eylül 2007; 18:59:33 

Selam ArkadaşLar Bende Alalı 1 hafta oLdu Su an Cok Memnunun Java felan cok kolay yukleniyo..sesi biraz daha fazla olsa cok guzel olucak ama yakında ses yükseltme kodlarıda cıkar sanırım..
birde aklıma bişey takıldı http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=64086 bu videodaki E840 sarj olurken animasyon farklı bende sarj oılurken boyle gorunmuyo sizde nasıl videodaki gibi yoksa deişikmi..aklıma su geldi belkide ordaki telin menü rengi beyaz oılarak ayarlanmıstır ondan olabilirmi acaba.
he birde Allaha şükür menü tuşumda hicbir sorun yok simdilik;)

emre1834

15 Eylül 2007; 22:19:17 

Ya arkadaşlar size bir sorum olacak ben usb den telefonu baglıyorum yıgın bellegi seçiyorum hafıza kartına bilgisayardan muzik atarken donuyo muzigi atmıyor ama normal telefon hafızasına atıyo acaba hafıza kartındamı sorun yoksa telefonun usb sındemı 2 ay oldu alalı daha garantiye vermek istemiyorum

Erd_M

15 Eylül 2007; 23:55:38 

ya arkdaşlar bu e840 neden hiç bie yerde yok nereye sorduysam şuan elimizde yok tenkosaya sordum şuan yok bakırköyede bi yere sordum yok millet caddesinde bi yere sordum yok beylikdüzü migrosa bi telefoncuya sordum yok yok oğlu yok

http://erdemsaritas.deviantart.com/

aLli_28
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Eylül 2007; 0:25:58 

Merak ettiğim 2 şey var.

1-) Uzun süreli kullanımda telefonun sağı solu soyulur mu?
2-) Kızağı ileriki zamanlarda bir sorun çıkarır mı ya da kolay kolay bozulur mu?

Gördüğüm bir D900i de hem tel soyulmuştu hem de kızak takılıyordu yani bir sorun vardı kızakta o yüzden soruyorum.
Eger böyle sorunlar yaşamazsam alırım bu teli.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 16 Eylül 2007; 0:27:51 >
quasar67

16 Eylül 2007; 1:01:26 

öyle deme hocam... zırt bırt takıp çıkarıyorum ben usb yi.. pilin ömrünü kısaltmamak lazm

quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

quasar67

16 Eylül 2007; 1:09:44 

quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

Merak ettiğim 2 şey var.

1-) Uzun süreli kullanımda telefonun sağı solu soyulur mu?
2-) Kızağı ileriki zamanlarda bir sorun çıkarır mı ya da kolay kolay bozulur mu?

Gördüğüm bir D900i de hem tel soyulmuştu hem de kızak takılıyordu yani bir sorun vardı kızakta o yüzden soruyorum.
Eger böyle sorunlar yaşamazsam alırım bu teli.

Edit: İmla

1) ben daha yeni aldım pek bişey diyemicem bu konuda ama bazı arkadaşlar telefonun üst tarafındaki parlak yerin soyulduğunu söylemiş.. nası kullandığına bağlı sonuçta... bence öyle kolay kolay soyulacak gibi durmuyo

2) kızak açılıp kapanırken sanki biyere sürtünüyomuş gibi, sanki yağlanmamış gibi bi ses çıkarıyo bende.. öyle abartı bişey değil tabi ama ilerde daha da artabilir.. başkalarında varmı böyle bi sorun bilmiorum...
yalnz kızak mekanizmasını iyi yapmışlar.. hiç bi oynama falan yok.

UgggU™

Sisteme Gözat

16 Eylül 2007; 13:04:43 

MerhABA aradaslar. bi sorum olucaktı.

Telefonun java yuklemesini aktif hale getirdim.Ancak desteklenmıyor diyor.Jad ve jar atın diye okumustum bu topicte sanırım ama çogu yazılımda sadece jar uzantılı dosya var.

Ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim.

Samsung E-840
Samsung 931BW LCD
Sony PSP[/center] [/size]
tuning79

16 Eylül 2007; 14:42:15 

arkadasım bak sımdı benım de kafama takıldı bende senın gıbı zırt pırt takıp duruyorum hakkaten onlemenın bı yolu var mı acaba....
quote:

Orjinalden alıntı: quasar67

öyle deme hocam... zırt bırt takıp çıkarıyorum ben usb yi.. pilin ömrünü kısaltmamak lazm

quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

biz ne gemiler yaktık...
UgggU™

Sisteme Gözat

16 Eylül 2007; 17:04:41 

quote:

Orjinalden alıntı: UgggU�

MerhABA aradaslar. bi sorum olucaktı.

Telefonun java yuklemesini aktif hale getirdim.Ancak desteklenmıyor diyor.Jad ve jar atın diye okumustum bu topicte sanırım ama çogu yazılımda sadece jar uzantılı dosya var.

Ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim.

Sanırım bilen yok.Siz nasıl sadece jar ile yüklüyorsunuz arkadaşlar.

Samsung E-840
Samsung 931BW LCD
jackals_57

17 Eylül 2007; 0:07:01 

-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak ikinci olarak yazılan 4678255 ekranda "-------" seklinde olacaktır
-sonra bilgisayardan samsung PC studio'yu acıyorsun ondan manage files'ı seciyorsun
-sonra oyunun jar ve jad dosyalarını ikisini birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsun
-sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi diyorsun (burda ortadakı i yanı ok tuşuna deil mutlaka arama tusunun ustundekı menu tusuna basacaksın yoksa desteklenmeyen dosya der)
-tak oyun yüklendi...

UgggU™

Sisteme Gözat

17 Eylül 2007; 11:39:54 

quote:

Orjinalden alıntı: jackals_57

-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak ikinci olarak yazılan 4678255 ekranda "-------" seklinde olacaktır
-sonra bilgisayardan samsung PC studio'yu acıyorsun ondan manage files'ı seciyorsun
-sonra oyunun jar ve jad dosyalarını ikisini birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsun
-sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi diyorsun (burda ortadakı i yanı ok tuşuna deil mutlaka arama tusunun ustundekı menu tusuna basacaksın yoksa desteklenmeyen dosya der)
-tak oyun yüklendi...

Onları biliyorum ama internetteki nerdeyse buldugum butun yazılım ve oyunların sadece jar dosyası var. Jad yok.

Samsung E-840
Samsung 931BW LCD
kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Eylül 2007; 12:04:04 

bu kızaklı telefonlar neden çabuk bozuluyo anlamış değilim... cocuk ta değilizki ikide bir oynayıpta bozalım bu sorunu anlamış değilim saten... ayrıca SAMSUNG telefonu görüntü bakımından hoş memnun olanlarda haklı çünkü iyi telefon ama yinede bazı sorularım var ben walkman kullanıcısıym halamın oğluda SAMSUNG bazı sorular var hala kafamda

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
dvoca

17 Eylül 2007; 12:15:33 

ya "GÜNEŞ ISIĞI MODU NE"
bileniniz varmı;
neye yarıyor;
ne yapıyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvoca -- 17 Eylül 2007; 12:16:45 >

sungur 13

17 Eylül 2007; 12:37:59 

quote:

Orjinalden alıntı: samosex

Selam ArkadaşLar Bende Alalı 1 hafta oLdu Su an Cok Memnunun Java felan cok kolay yukleniyo..sesi biraz daha fazla olsa cok guzel olucak ama yakında ses yükseltme kodlarıda cıkar sanırım..
birde aklıma bişey takıldı http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=64086 bu videodaki E840 sarj olurken animasyon farklı bende sarj oılurken boyle gorunmuyo sizde nasıl videodaki gibi yoksa deişikmi..aklıma su geldi belkide ordaki telin menü rengi beyaz oılarak ayarlanmıstır ondan olabilirmi acaba.
he birde Allaha şükür menü tuşumda hicbir sorun yok simdilik;)

size mp 3 gain programını önerebilirim.mp 3 leri 89 db.den 105db.kadar yükseltebiliyor.ben kullanıyorum çok memnunum.önceden sokakta telefonu duymam çok zor oluyordu şimdi gayet iyi..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sovalye_

18 Eylül 2007; 13:22:40 

bu programı nerden indirebiliriz

ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA

kaybettiğinde sevmedim seni,kazandığında sevdiğim kadar...
sesamoslu

18 Eylül 2007; 14:05:47 

herkese slm, 1.5 aydır e840 kullanıyorum ve cok memnunum.sadece e-posta ayarlarını yapamadım yerdımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler.

KARANLIKTA DİLE GETİRMEKTEN ÇEKİNDİĞİNİZ HAKİKAT BİR GÜN AYDINLIKTA İŞİTİLECEK
eup

18 Eylül 2007; 15:10:04