telefona mp3 yüklediysen mp3 ün üzerine gel SEÇENEKLER--FARKLI AYARLA---ZİL SESİ
bunları yaparsan olur...hatta mesaj sesini mp3 olarak ayarlamak istiyosan AYARLAR--SES AYARLARI--MESAJ SESİ--METİN MESAJI--SES--MÜZİK... BU şekildede mesajların mp3 olarak çlacaktır...
ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA
Herkese selamlar,garip bir sorum olacak :) Telefonun zil seslerini değiştiremedim birtürlü sanki sadece 1 adet varmış gibi sağa sola basınca da herhangi bir değişme olmadı nerde yanlış yapıyorum?
Bu arada telefon gerçekten şıkmış.
kolay yol : hafıza kartına gir , istediğin şarkının üstüne gel seçenekler de, orada 3. farklı ayarla var onu sec, sonra zil sesi yap de...o sana soracak " telefona kopyalanıp zil sesi olarak ayarlansınmı ....." evet de -------------------------- herhangibir sesi zil sesi yapmak istiyorsan öncelikle onu telefon hafıasına tasıma gerekiyor, telefon hafıza karındaki sesleri direk zil sesi yapmıyor , istedigin sesi telefona tası , daha sonra menuden ,,,ayarlar menüsü---ses ayarları---gelen arama ya gir, üsteki " zil secenegi" ne gel ve ortadaki i tusuna bas bir menu geliyor , o menuden "müzik" secersen telefona yükledigin mp3 ler karsına cıkar ve ordan secebilirsin
biraz karısık oldu ama :d kusura bakma artık yapamazsan tekrar sor ayrıntılı anlatırım
msn de yüklenebilir tabii ceptemsn diye google de arama yap bi türk sitesi var , ordan java olanı indir ve teline kur java uygulaması kurmak icin bi kod var onu forumdan bulabilirsin ücrete gelince "ceptemsn" kullanırsan yaptıgın shbete göre kontor gidiyor, yarım saat civarındaki sohbetlerimde 3-4 kontor gidiyordu,
sovalye_ ve blue32850 kardeşler sağolun ilginiz için,söylediklerinizi forumda okumuştum lakin benim sorunum telefondaki temel sesleri yani melodileri değiştirememekti :) Yani sanki sadece tek melodi varmış gibi oluyor,sağ sol yapınca değişmiyordu melodi onu merak ettim.Tekrar teşekkürler.
arkadaşlar benim teli cuma günü aldım ekranın üst kısmındaki metal bölümde hafif soyulma oldu gece daha bi belli oluyo ama acaba sizde bu sorun var mı? bi de video çekiminde ses kesintili kesintili oluyormu?
arkadaşlar benim teli cuma günü aldım ekranın üst kısmındaki metal bölümde hafif soyulma oldu gece daha bi belli oluyo ama acaba sizde bu sorun var mı? bi de video çekiminde ses kesintili kesintili oluyormu?
avseq kardeş soyulma meselesi bendede var bendede metal'a benzer kısımda hafif soyulma var telefonu aldım eve gelince fark ettim sonra geri götürüp değiştirmeye üşendim duruyo aynı ama dikkatli bakarsan görünüyor.
avseq kardeş soyulma meselesi bendede var bendede metal'a benzer kısımda hafif soyulma var telefonu aldım eve gelince fark ettim sonra geri götürüp değiştirmeye üşendim duruyo aynı ama dikkatli bakarsan görünüyor.
ya arkadaşlar,e 840 almayı düşünüyodum ama hergün farklı bir sorunu çıkıyor.Bir tuş basmama sorunu,bir soyulma sorunu...iyice soğumaya başladım bu telefondan...bakalım daha neleri çıkacak?kullananlar başka sorunlarını yada iyi yanlarını paylaşırlarsa,alacak olanlara yardımcı olmuş olurlar.
bence hiç çekinmeden al.Bende ve alan arkadaşlarımda soyulma problemi yok.Tuş olayına gelşrsek ekran süresini 30 sn ye yap hiç bişey olmaz.Daha önceden e 900 gibi dokunmatik tuşlu bi telefon kullandıysan 30 sn de yapmana gerek yok bence...piyasada fiyatının altında olan bu telefonu almanı tavsiye ederim...ha bu arada nokia 6300 ı da söyleyelim oda fiyatına çok iyi bi telefon...
ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA
ya soyulma sorunu o kadar önemli değil aslında dikkatli bakılmadıktan sonra belli olmuyor çünkü boyanın altı da hemen hemen aynı renk. video çekimindeki ses kesintisi olayı şu. en yüksek çözünürlükte ses kesiliyor geliyor. orta kalitede fena değil düşük de yapmıyor. bilgi verirseniz sevinirim. telefonu telpadan aldım. trabzondan