2007 yılında dizayn anlamında adından çok sözettirecek ve özellikleri ilede başarılı gözüken,samsung e900 ün daha geliştirilmişi gibi olan e840 modelinin, 2007 yılında dizayn anlamında yılın telefonu olma ihtimali olduğunu düşünüyorum,bence E840, yakında dahada iyi ayrıntıları ortaya çıkacak olan ve ülkemizdede satışa sunulacağını düşündüğüm güzel ve yine sıradışı bir tel...
Teknik Özellikleri
General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2007, February Status Coming Soon Size Dimensions 101.5 x 52.5 x 10.6 mm Weight Display Type TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3 Customization Download Vibration Yes Memory Phonebook Yes, Photo call Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls Card slot microSD (TransFlash) Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE Yes 3G No WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes, v2.0 Features Messaging SMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (NetFront 3.4) Games Yes + downloadable Colors Black Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video - Java MIDP 2.0 - T9 - FM radio - MP3/AAC player - Document viewer - Organizer - SyncML - To do List - Stopwatch - Calculator - Voice memo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Şubat 2008; 1:47:51 >
Satılık E900 var arkadaşlar isteyen varsa buyursun.
Acayip hoş güzel bir telefon ya. E900'deki gibi bu telefonda da bazı sorunlar yoktur inşallah. Sürgü oynaması gibi mesela. Bazı arkadaşlarda vardı da o bakımdan yani.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
4 ay önce 770 ytl verip samsung e900 alan birisi olarak tasarımı aklımı cezp etti,yoksa 6680 gibi smbyian teknolojili bir telefondan sonra samsung e900 bana,bilgisayardan inip, databank kullanmak gibi geldi üstelik e900 inanılmaz derecede kısa zamanda sürekli fiyat kaybediyo sürekli fiyatı düşmekte,şimdi soruyorum kendi kendime,ya bundan sonra asla samsung almamaya karar vermiştim tam,bir de ne görüyiim e840'ın tasarımı tek kelimeyle harika,aşık oldum nerdeyse ya... ama aldanmıycam artık tasarıma çünkü yine özellikleri vasat vasat ve vasat , ne zaman akıllanıcaksın samsung tasarım konusunda mükemmelsin anladık ama fonksiyonellik konusuna önem verrr artık,geliştir kendini!!!
Ünal en çok dikkatimi çekenlerden biride senin bahsettiğin olay, sanırım kızak mekanizmasını biraz içten almaları ve yanları dolayısıyla bırak oynamasını herhalde bunun sallanması bile mümkün olmayacak kadar başarılı olabilir...
Yandan bakınca benimde dikkatimi çekti. Telefonun kızağı belli olmuyo. İçine gömülmüş meklanizma yapmışlar. bu sayede de biraz daha incelmiş telefon. Eğer Samsung bu telefonu piyasa sürer ve ülkemize getirirse gerçekten E900'ün pabucu dama atılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ünal korkmaz -- 14 Şubat 2007; 23:06:24 >
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
nerde 3G..Henüz Türkiye' de alt yapısı kurulmamış olmamasına rağmen böyle bir telde 3G ve ikinci kameranın olamayışını yadırgadım..bence böyle bir telefon 2G de kalmamalıydı...ama onun dışında karizma ve özellik bakımından on numaralık iş adamı telefonu
boşver 3G'yi falan..sanki bundan önceki modellerinizin hepsi 3G'liydi de...hem 3G gelse bile ucuz mu olacak sanıyosunuz..??
unutmayın ki tüm yeni teknojiler en başlarda pahalıdır..sonradan fiyatı düşer biraz..
hem şu anda "bas konuş "diye bişey var ve turkcell destekliyo..hanginiz "bas konuş"kullanıyo..?? ya da bas konuş denen şeyin özelliklerine hanginiz tam manasıyla hakim...?_?
yani 3G olsun olmasın benim hayatımda ve telefon kullanma alışkanlığımda bi değişiklik yok..
"samsung herşeyi yapıyo..bi de radyosu olsa.."diyenlere KAPAK olsun bu telefon...
NOT: yalnız böyle söylüyorum da ..şimdi bu telefonda radyo da var artık..bakalım şarj işi ne olacak..??
şimdiliker gibiyse bu telefonun şarjı 1 gün zor gider valla..umarım yanılırım..