arkadaşlar makine + 2gb twinmos ultra x hafıza kartı yaklaşık 850 ytl falan buluyordu ama benden kâr almadıkları için ikisini sadece 654 ytl ye aldım... ve SPOT DEGİL GARANTİLİDİR...
kesinlikle tavsiye ediyorum harike bir makine
bir kac resim daha manuel ayarlamalar ile çekmeye calıstım
Özellikle bir üst cevaptaki manuel ayarlı iki resimden ilki, sulu boya ile yapılmış gibi olmuş. Bana çok enteresan ve güzel geldi İkincide de kenarlarda ve alt kısımda kararma var ama yinede güzel
Edit : Kelime hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1980 -- 15 Şubat 2007; 23:54:09 >
arkadaşlar makine + 2gb twinmos ultra x hafıza kartı yaklaşık 850 ytl falan buluyordu ama benden kâr almadıkları için ikisini sadece 654 ytl ye aldım... ve SPOT DEGİL GARANTİLİDİR...
arkadaşlar 630 - 640 kullanıcıları bu topic te olalım bari konuyu açan arkadaş giriş yazısını değiştirsin ithalatçı firmayı falan yazsın iki ürünün tanıtıcı resmini koysun buradan devam edelim ben canavargibi topic yapmıştım donanım haber sayfa güzel olunca kapattı
MERHABA ...madem buradan devam edecez çektiklerimiz resimleride buraya koyalım...benim a630 makinam var 3 gün oldu alalı..daha önce kodak cx7530 5mp makinam vardı..onda herşey basitti ...ne diyafram ayarı ne iso ayarı yok beyaz ayarı C,TV,AV,M,P SCN modları yoktu çek bıraktı...ama bu makina daha ayrıntılı bir makina ve daha çok kullanıcı bilgisi gerektiriyor..ama bu özellikleri kullanmak istersen..diğer türlü al autoya çek bırak...bu makina yarı profesyonellik istiyor....
(ben bu aleti bimeksten 505 ytl ye 1 gb h.kartı ile beraber 12 taksitte aldım)
almak isteyenlere olumsuz gördüğüm noktaları belirteyim
--eğer makinayı tam kavrayamassan manuel ayarlarda başarı şansın az...çok iyi tanıman lazım makinayı ki başarılı fotoğraflar çekebilesin....
--şarz aleti yok ayrıca şarzlı pilleride yok..ben ayrıca gittim bugün teknosadan 43 ytl ye 4 adet 2500 varta pil ve şarz aletini aldım
--kılıfta yok iyi bir kılıf 20-25 ytl arası
--video çekmesi kaliteli ama kısa süre 640*480 de 1 gb karta 9 dk.yaklaşık olarak 320*240 da 25 dk video çekiyor...kodakta daha uzundu bu süre..
--biraz kaba bir alet..4 pille çalışması kabalaştırıyor...
--fotoğraflar kalite olursa çok yer kaplıyor..geniş bir harddiskinizin olması şart
artıları.................................
--türkçe menü olması artı avantaj bu özelliği süper..
--ekranın döner olması lcd yi koruyor..ayrıca kendi resmini çekerkende kendini görebiliyorsun hehe
--manuel özellikleri süper..kaliteli resimler elde ediyorsunuz ...
--makrosu dahada süper..1 cm makro çoğu makinada olmayan bir özellik..
makro denemelerim buradada var...ama kendimi geliştirecem ve daha güzel resimlerimi görecez ...inşallah
bugün bir sinek çektim makroda ama ne tripod kullandım nede özendim baktım sinek orada çekeyim dedim yaklaştım ve bastım deklanşöre...hehe ama ben beğenmedim siz??