açıkçası m600 sattığıma pişman olacağım sanırım ya du bakalım ne olacak. bir arakadaşda w810 var onu bi deneyecez artık. bizim m600 gibiyse bence boşa uğraşmış se
bu arada neden sesi kısmak gelmiş akıllarına ben pek anlayamadım yani k750 ile aynı sesi verecekse ne diye uğraşmışki
İlk aldığımda bende de R4EA031 sürümü yüklüydü. Arkadaşlar "bunun sesi neden az çıkıyor" diye sorup duruyorlardı bana. Açıkçası bende o kadar düşük ses beklemiyordum ama Firmware sürümünü düşürünce (R4DB005) ve acoustik olayına girince telefon manyak ses vermeye başladı. Kulaklıkta son ses açamıyorum çünkü inanılmaz kaliteli ve yüksek ses veriyor. Hele Mega Bass ve Hpm-70 olayına girmeyeyim. Artık Pc'den müzik dinlemiyorum çünkü Pc'de Mega Bass ve Hpm70 kulaklıklar yok.
K750'den kulaklık sesi ve hoparlör sesi olarak, 6233'den ise kulaklık sesi olarak W810 çok daha iyidir. Tabii ki R4DB005 sürümü ile.
Ayrıca bende W810 diyorum. 6233 pek hoşuma gitmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cunomen35 -- 24 Haziran 2007; 13:15:38 >
Amd Athlon64 Venice 3500+@2200Mhz*Asus A8V VIA K8T800 Mainboard*Asus TA-982 350W Black Chasis*Acer AL1916W 19" Wide Screen LCD*Sapphire X1650PRO AGP 256MB GDDR3 *Hi-Level 1GB+512MB Kingston DDRRAM*Asus DRW2014-L1 LightScribe Sata Dvd Writer*160GB Samsung HDD*ALTEC Lansing VS3251 5.1 Subwoofer Speaker System
açıkçası m600 sattığıma pişman olacağım sanırım ya du bakalım ne olacak. bir arakadaşda w810 var onu bi deneyecez artık. bizim m600 gibiyse bence boşa uğraşmış se
bu arada neden sesi kısmak gelmiş akıllarına ben pek anlayamadım yani k750 ile aynı sesi verecekse ne diye uğraşmışki
İlk aldığımda bende de R4EA031 sürümü yüklüydü. Arkadaşlar "bunun sesi neden az çıkıyor" diye sorup duruyorlardı bana. Açıkçası bende o kadar düşük ses beklemiyordum ama Firmware sürümünü düşürünce (R4DB005) ve acoustik olayına girince telefon manyak ses vermeye başladı. Kulaklıkta son ses açamıyorum çünkü inanılmaz kaliteli ve yüksek ses veriyor. Hele Mega Bass ve Hpm-70 olayına girmeyeyim. Artık Pc'den müzik dinlemiyorum çünkü Pc'de Mega Bass ve Hpm70 kulaklıklar yok.
K750'den kulaklık sesi ve hoparlör sesi olarak, 6233'den ise kulaklık sesi olarak W810 çok daha iyidir. Tabii ki R4DB005 sürümü ile.
İşte bu iki telefondan hangisi seçmek gerektiğinin cevabıdır...Hoşuna gideni al...
bende şu anda R4EA031 yüklü ve fulden 2 tane azda dinliyorum!...ama herkesin duyması farklı tabi!... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- birde şey var R4EA031 de megabass kaybolmuş gibi deniyor belki 05 li sürümde daha çok etkisini hissettirsede 31 li sürümde de kendisini hissettiriyor!!!... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kısacası 31 li sürüm aslında normal olanıdır!...ama göreceli bir kavramdır bu!...bana yetiyor şahsen!...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursat2705 -- 24 Haziran 2007; 15:21:02 >
ikisinide kullandım.w810i modelini öneririm.ama 6233 kötü bir telefon değil sadece w810i benim isteklerime daha uygun.yüksek ekran çözünürlüğü,hoparlör ses çıkışı önemli ise 6233.
w810 ile 6233ü yanyana getirince 10 kişiden 8i w810a bakar, sen 6233 tipini w810dan daha hoş bulabilirsin o ayrı
ama bir müzik açtığında 8 kişiden 8inin w810 u gözü görmez
zaten w810'u olan medeni insan hoparlörden müzik dinlemez takar kulakiçi kulaklıklarını dünyayla bağlantısını kesip keyfine bakar hoparlörden bangır bangır müzik dinlemek görgüsüzlüktür (telefondan)
Düşününcenize kesinlikle katılıyorum, o kadar yüksek sesle müzik dinlemek kesinlikle görgüsüzlüktür.