Şimdi Ara

Resident Evil 7 Nintendo Switch'e Gelmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Capcom, yarın resmi çıkışını yapmış olacak Resident Evil 7'yi Nintendo Switch'e getirmeyecek. Resident Evil 7 yapımcısı Masachika Kawata, Express.co.uk ile yaptığı bir röportaj esnasında oyunu Switch'e getirme gibi bir planlarının olmadığını açıkladı. 
     
       Masachika Kawata açıklamasında şu sözleri söyledi.

    "Nintendo Switch'in benzersiz bir donanım parçası olduğunu düşünüyorum. Sistemin olanaklarını görmek için de sabırsızlanıyorum, ancak şu an Switch'te Resident Evil ile ilgili herhangi bir planımız yok."
     
       Peki Nintendo Switch'in partner listesinde bulunan Capcom bu benzersiz donanım parçasına hangi oyunu getirecek derseniz, şu anda Capcom bir tek Ultra Street Fighter II: The Final Challengers adlı oyunu Nintendo Switch için duyurdu. Çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.
     
       Nintendo Switch 3 Mart tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak. Resident Evil 7 ise 24 Ocak tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak. 








  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Onların Mariosu var çünkü



    Tam olarak komik olan durum nedir? Mario'nun olması mı yoksa Mario'nun senin mantığına göre çok kötü olması mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo zaten ihtiyaç duymaz böyleşeylere yakında Resident Mario yada Mario Hazard isimli oyun çıkartır Nintendo . Mario zaten Mario luktan çıktı gta tarzı oyunu gelecek araba yarışı var her tarza uyumu sağlandı :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RemaG7

    Nintendo zaten ihtiyaç duymaz böyleşeylere yakında Resident Mario yada Mario Hazard isimli oyun çıkartır Nintendo . Mario zaten Mario luktan çıktı gta tarzı oyunu gelecek araba yarışı var her tarza uyumu sağlandı :)

    Nintendo Switch şaşalı bir çıkış yapıp beklenen satışı gerçekleştirirse zaten bu firmalar oyunlarını çıkartmak için sıraya gireceklerdir. O yüzden şu an firmaların yaptıkları bu açıklamaları doğru bulmuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 23 Ocak 2017; 18:30:31 >
  • Capcom'un kendisine mali olarak güvenmemesi çok şaşırtıyor gerçekten. Switch satışları iyi giderse Resident Evil oyunlarını getireceğini tahmin etmek zor değil. Fakat satış rakamlarına göre hareket etmeleri biraz garip.
  • Switch satışları yüksek olsun, Capcom çalışanları ellerinde çantaları Nintendo'nun kapısını çalarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendoya sözümüz yok kendi tarzı kendine has oyunları var ama 2017de bu donanimla olmaz ps3 x360 gücünde donanımla çıkacaksın marıonu yap zeldanı yap ama güçlü bir donanımla çık hiçbi sütüdyoyla anlaşmana gerek bile yok onlar senin konsolunun peşine düşer rez 7 de görürüz batlefieldde ama bu kansolla bunlar hayal kaldıki piyasadaki telefon üreticilerinin amiral gemileri bu donanımı ezer geçer ozaman ne anlamı kaldı bu konsolun dışarda oyun oynamak isteyen zaten tabletlerinde telefonlaında oynar yanlışım varsa düzeltin
  • Titanfall 2 için Fuck No demişti yapımcıları, Capcom Fuck No dememiş, Fuck Yes de dememiş. Fucklı bir cevap gelmedikçe nazarı itibarı yok. Fuck olacak aga...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmeyecek olanları değilde gelecek olanları söylerseniz sizin için daha kolay olur:)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Capcom para neredeyse orada olan bir firma olduğu için çok satsın direk gelecektir. Zamanında 3DS'e çıkan Resident Evil için niye PSP'ye gelmiyor demişlerdi ekranı çok küçük diye bir açıklama yapmıştı. 3DS'e çıkan oyunun Vita'ya gelmeme sebebi olarak. Bu arada yine çok hardcore, inanılmaz gerçekçi Battlefield, COD gibi oyunları oynayan arkadaşlar Mario'ya laf atmış oooo hardcore gamer onlar. Çünkü biliyorsunuz COD, Battlefield falan inanılmaz zor derin oyunlardır.
  • İlerde gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.