SP1 İ WINDOWS XP YE YÜKLEDİKTEN SONRA ASIL ÖNEMLİ OLAN MICROSOFTA İLETİLEN BİLGİ SIZMALARI NE DÜZEYDE BUNU ARAŞTIRMAK LAZIM ÖNCEDEN BUNUN İÇİN XP ANTISPY I KULLANIRDIK.FAKAT ŞİMDİ BU PROGRAM İŞE YARIYORMU.XP ANTISPY SİTESİNDE BUNUNLA İLGİLİ HERHALDE YAZI VAR AMA İNGİLİZCE TAM ANLAMADIM İNGİLİZCESİ İYİ OLAN BİRİ LÜTFEN AÇIKLASIN VE HEPİMİZ FAYDALANALIM.VEYA BAŞK YOLLAR BULALIM ÇÜNKÜ MICROSOSFT BİZİM BİLGİLERİMİZİ SIZDIRMANIN BAŞKA YOLLARINI KESİNLİKLE BULMUŞTUR SP1 DE MUTLAK FARKLI BİRŞEYLER VARDIR...
bence sp'lerin cikmasina, bu isletim sistemini kullanan profesyoneller sagliyor. tabi bu prof kisimina iyi ve kotulerin hepsi dahil. benim tahminim insanin ic gudusunde var bu olay, acik yanlarini microsoft tamamini bilmese bile kendine ozel bazi metodlar biliyordur. benim tahminim bu yonde.
dostum espirilerin muhteşem sen haklısın
daha demim yazdıklarındada sen haklısın ben sadece güvenlik yönünü ele aldım.Senini dediğin de doğru.Kendine iyi bak
rica ederim.. hersey sey istedigin gibi olsun :-)
Sende haklısın, sende haklısın ozaman kim haksız
konu basligi altinda yanlis anlasilma oldu. bu sebeble editleme yaptik her ikimizde. dolayisi ile haksizlik onlendi, iki adet haklilik ortaya cikti :-)))