Şimdi Ara

Oscar ödüllü oyuncu THY’nin yeni reklam yüzü oldu [Güncellendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oscar ödüllü oyuncu THY’nin yeni reklam yüzü oldu [Güncellendi] 
    Sosyal medya ve internet cephesinde ses getiren birçok çalışmaya imza atan Türk Hava Yolları (THY) ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi daha önce Drogba, Lionel Messi, Kobe Bryant, Ben Affleck ve Jesse Eisenberg'le reklam filmleri hazırlayan hava yolu şirketi, futbol dünyasının en büyük isimlerinden Barcelona’nın da sponsoru olmuştu.
     
    Yaklaşık üç ay önce Vine fenomeni Zach King’le kamera karşısına geçen THY bu kez reklam yüzü olarak 79 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Morgan Freeman ile el sıkıştığını duyurdu. 2005 yılında yayınlanan "Million Dollar Baby" filmiyle sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Oscar'ı kazanmayı başaran Freeman aynı zamanda yönetmen, pilot ve profesyonel bir seslendirme sanatçısı.
     
    5 Şubat’ta gerçekleştirilecek "Super Bowl" (Amerikan futbolu ligi "National Football League"in şampiyonluk maçı) müsabakasında gösterilecek reklam filmi ile THY’nin Amerika nüfusunun yüzde 48'ine ulaşması hedefleniyor. Yaklaşık 110 milyon kişi tarafından takip edilen final karşılaşması markalar için kitlelere ulaşmada oldukça güçlü bir mecra niteliği taşıyor. Diğer taraftan birkaç gün önce Hava-İş Sendikası'na başvuran Türk Hava Yolları'nın ekonomik açıdan zorlu bir yıl beklendiği için maaşlara zam konusunda uzlaşı teklif etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
     

    GÜNCELLEME:

     
    Milliyet'te yer alan habere göre çekimleri başlayan reklam filminde Morgan Freeman'ın genellikle gözleri görünecek ve toplam 10 kelime söyleyecek. Final sahnesinde ise business bölümünde yatarken ekranlara gelecek usta oyuncuya bu reklam çalışması için 1 milyon 200 bin avro ödendiği belirtiliyor.
     







  • Aldığı reklam parasıyla İstanbul'da yaşasın. Parayı euro olarak alır zaten. Bozdurup Tl'ye çevirse tamamdır. Ölene kadar yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 20 Ocak 2017; 1:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani batıyordu thy

  • İşi yapan çalışanlar parayı tanıtanlar alıyor. Ben işimi iyi yapıyorsam reklamımı zaten kendim yaparım. Ben bu dünyayı anlamıyorum.

  • Sanki bir mesaj veriliyor. Önce batman sonra da batman'in teknoloji danışmanı. Demekki Türkiye kötülere karşı savaşıyor.

    Bir sonraki reklam yıldızı bu olabilir mi:

    Oscar ödüllü oyuncu THY’nin yeni reklam yüzü oldu [Güncellendi]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1393047/d4e881fa-36a8-49b4-ada2-79fc9445e21dimages[1][/simage]

    böylece dünyaca ORK olarak tanımlanmaktan tamamen çıkarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 20 Ocak 2017; 2:0:21 >




  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 79

    tahminim ucuza getirmişlerdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diyorum neden geçen sene 700 dolar olan bilet bu sene 1500 dolar
  • superbowl'da reklam yapmasi demek buyuk bir olay ve asiri derecede iyi bir sey THY icin. bilenler anlar, bilmeyenler ise anlayamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Aldığı reklam parasıyla İstanbul'da yaşasın. Parayı euro olarak alır zaten. Bozdurup Tl'ye çevirse tamamdır. Ölene kadar yeter.

    Mantıklı :)
  • Havalimanina isid saldirisi ve 15 temmuz darbe girisiminden en cok etkilenen firmalarlardan biri maalesef, dis hat gelirlerinde %26 kayip yasamasina ragmen marketing 'den odun vermemesi sevindirici bir karar, umarim kayiplarini kisa surede kazanir..

  • Morgan amcanın esas hayatının rolünü oynadığı film esaretin bedeli(The Shawshank Redemption)dir,pekçok saygın sitede yıllardır ilk sırayı kaptırmamış bu filmden bahsetmemek olmaz Freeman amcayı anarken.

    Özellikle en son cezasının bitimini gerçekleştiren, görevlilerle yaptığı konuşma sahnesindeki performansı oyuncu adaylarına ders diye okutulur.
  • Severim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaa Nelson Mandela.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Bunu okuyan Morgan Freeman adını Recep Freedom yaparak Türkiyeye gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem işçiye emekçiye param yok size zam yapamayacağım diyeceksin hemde milyonlarca doları reklama saçacaksın.

  • eediz kullanıcısına yanıt
    enayiler varken batmaz. bozdurur dolarlari oderler.
  • Bu ırz düşmanınımı yapmışlar Thy reklam yüzü..Adam torunu ile 10 sene aşk yaşadı sonrada otel odasında ölü bulundu kız...Esaretin Bedeli filminde kim oynasa A plus oyuncu diye adlandırılir filmin konusu güzel çünkü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super Bowl amerikalılar için önemli. yani reklam vermeleri demek aşırı derecede para döktükleri anlamına gelir. fakat işin ilginç yanı bildiğim kadarıyla thy abd iç hatlarında çalışmıyor. e bu reklam abd'lilere hitap ederken bunların kaçı avrupaya felan giderken thy'yi tercih etsin arkadaş. dünya geneline daha ucuza hitap etmek varken niye böyle bir işe kalkıştılar? pek mantıklı yürümüyorlar doğal olarak batarlarsa şaşırmam. gerçi batmazlar ama bize yükü çok fazla olur.

    trt yetmezmiş gibi bir de thy vergisine hazırlanın :d

  • bu kadar abartı reklamları gereksiz buluyorum ,tamam reklam tanıtım iyi birşeydir de aaa morgan baba çıkıyo reklamlarına madem öyle thy kullanalım mı diyecek insanlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.