Şimdi Ara

The Martian'ın yazarından NASA ile ilgili yeni dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  The Martian'ın yazarından NASA ile ilgili yeni dizi
    Son yıllarda çekilmiş en başarılı bilim-kurgu filmlerinden biri olan Marslı (The Martian)'nın yazarı, yeni bir bilim-kurgu projesi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. The Martian'a kaynaklık eden çok satan romanın yazarı olan Andy Weir, NASA astronotlarının hayatını anlatan yeni bir dizinin senaryosunu kaleme alacak.
     
    Mission Control adını taşıyan dizi; NASA'da görevli genç astronotların ve bilim insanlarının son derece kritik bir görev sırasındaki profesyonel ve kişisel hayatlarını anlatacak. Amerikan televizyon kanalı CBS'den pilot bölüm için onay alan dizi için hazırlıklar başlamış durumda. Önümüzdeki aylarda çekilecek pilot bölümünün beğenilmesi halinde Mission Control sonbahar aylarında izleyicilerin karşısına çıkacak.
     The Martian'ın yazarından NASA ile ilgili yeni dizi
    NASA popüler kültür içerisinde oldukça önemli bir yere sahip olsa da, bugüne kadar uzay ajansı hakkında çok az sayıda dizi çekildi. The Astronaut Wives Club ve From the Earth to the Moon gibi birkaç dizi çekilmiş olsa da, bu diziler günümüze değil uzay yarışının altın yıllarına odaklandı. Mission Control, CBS'ten onay alması halinde NASA'nın günümüzdeki maceralarını anlatan ilk dizi olacak.
     
    ABD'nin en çok izlenen kanallarından biri olan CBS'te NASA ile ilgili bir dizinin yayınlanmasının, halkın uzayın keşfine ve NASA'ya olan ilgisini arttıracağı düşünülüyor.







  • filmi çok beğenmiştim, umarım dizi de güzel olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzayda sevişenler olsun

  • Uzayla ilgili hiç bir şey sevmiyorum, en sevdiğim aktör olsa bile

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.