Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8’in fiyatı 850$ olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S8’in fiyatı 850$ olabilir


    Samsung’un bu yıl ki en iddialı akıllı telefonu olması beklenen Galaxy S8 ile ilgili sızıntılar yoğunlaşmaya başladı. Daha fazla canlı görseller ve telefonun muhtemel tanıtım tarihi internete sızdırılmış durumda.


     


    Görseller Aynı


     


    Yeni görsel önceki sızıntılarla birebir aynı. İKi taraftan kavisli ekranın alt ve üst çerçeveleri de inceltilmiş. Samsung artık fiziksel Home tuşundan vazgeçtiği için ekran çerçeveleri oldukça fark ediyor. Bu da daha büyük bir ekranın daha kompakt bir gövdeye sığmasını sağlıyor.


     


    Samsung fiziksel Home tuşu yerine ya ekran üzeri menü butonları ya da ekrana entegre Home tuşu kullanacak. Bu noktada parmak izi okuyucu da önemli hale geliyor. Henüz arka kapağın net görselleri olmadığı için yorum yapmak güç ancak Synaptics’in ekran üzerine parmak izi okuyucu ve Home tuşu entegre eden çözümleri mevcut. Ya da Qualcomm’un ultrasonik parmak izi okuyucusu da alternatif olabilir.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’un veliahtına tutuklama talebi

    Samsung dikkat çekici önemli özellikleri yeni amiral gemisine entegre etmeyi planlıyor. Gelişmiş Bixby sanal asistan teknolojisi, Snapdragon 835 yonga seti veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB RAM, gelişmiş çift arka kamera, UFS 2.1 çok hızlı depolama belleği, Quick Charge 4.0 teknolojisi gibi pek çok yenilik tüketicileri bekliyor olacak. Ayrıca daha büyük ekranlı ikinci bir versiyonun olacağı da iddialar arasında.


     


    Çıkış Tarihi


     


    Samsung’un MWC 2017 fuarında bir etkinlik yapmayacağı kesin gibi. Bunun yerine Galaxy Tab Pro S serisi veya Galaxy Tab S serisinden yeni modellerin tanıtılması bekleniyor. Samsung iddialara göre 29 Mart tarihinde Unpacked 2017 etkinliğini düzenleyecek. Modelin global satışına ise 17 Nisan tarihinde başlayacak. Firmanın bu kez fiyatı yüksek tutacağı konuşuluyor. İddialar 849$ civarında toplanıyor. Bu standart versiyon için çok yüksek bir rakam ancak artık çift taraftan kavis olduğunu da unutmamak gerek. Yine pek çok önemli yenilik nedeniyle maliyetler artıyor.


     


    849$ standart versiyon için mi yoksa iddia edilen daha büyük ekranlı model için mi geçerli olacak net değil. Diğer türlü iPhone başlangıç fiyatlarından bile daha pahalı olacak ki tüketici açısından dezavantaj olabilir. Samsung’un kendi karından kısarak satış fiyatını daha aşağıya çekmeye çalıştığı iddialar arasında. 


     







  • Samsung haberinde nedense hemen bir İphone ile karşılaştırma görmekten usandım nerede Ekrem bey orada İphone Yahu Samsungun fiyatından bahsediyorsun hemen araya İphone sıkıştırıyorsun neden yani

  • IPhonenin başlangıç fiyatından yüksek çıkması gayet normal olur bu saatten sonra. Çünki cihaz efsane olacak bence. Yurtdışı standartlarında yaşayan birisinin bütçesini pek etkilemez ama ülkemizde sağolsun dolar kuru ve çeşitli vergi giydirmeleri sebebiyle fırlar gider.

  • yeni vergilerle birlikte tr fiyatı 5.000 tl. istikrar sürdü kol büyüdü.

  • Muhtemelen Nisan ayında ön sipariş ve satışlar başlar.

    E Home butonu da yok. Mis :P

    3999 TL

    Aha da buraya tahminimi koydum.
  • tabii bu fiyata vergi dahil değil..örneğin Amerika da vergi oranlari eyaletlere göre değişir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancılar için 850 tl ye almak gibi bir şey ne kadar ucuz onlar için.

  • 4700 - 5000TL dolaylarında çıkış yapar Türkiye'de. Oh ne güzel 3.5 aylık asgari ücrete 1 telefon. Bu fiyattan bile kapış kapış gider refah düzeyimiz çok yüksek nede olsa.
  • Kaba hesapla telefona 800$ desek
    Vergiler (TRT %7,ÖTV%25,KDV%18)
    800*1,07*1,25*1,18 = 1262$
    Bayi karı diyerek yuvarlarsak 1300$
    1300*3,77=4901TL

    Alan olur mu, kesin olur. Bize bir şey demek düşer mi, düşmez.

    Not: İşin uzmanı değilim, kabaca hesapladım sadece.

  • Rahat 3800 diyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlasilan, Ekrem beycigime gece yarisi operasyonu yapmislar ve onu iphone editorleugunden alip, samsung editoru yapmislar. E oda icine sindiremedigi icin araya iphone sıkıstırıvermis belli ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyati boyle olacaksa gercekden fark yaratacak bir seylerin olmasi gerek. samsung her zaman yaptigi gibi tam islevselligi olmayan, olgunlasmamis bir suru ozellikle dolduracaksa o is yalan olur. cok iyi telefon olsa bile herkez over kimse almaz.

  • Home tuşu ve yanındaki geri tuşunu iptal etmek bana göre intihar demek.

  • ahhh deme ohh dee, samsung al ohh dee :D fiyatlara bak arkadaş. Birde şu yazıları yazarken lütfen kelimelerin anlamını düşünün. Maliyet demek kar hariç(üstüne kar konulmamış) demek. Maliyeti 849 dolar olan telefonu 849 dolara satıp para kazanamazlar.

  • Mevcut kur üzerinden vergisiz giriş fiyatı 3230 TL yapıyor. Abovvvvv. Vergisiyle birlikte 5050 TL yapıyor. Yuh! Daha satıcının kârını eklemedik onunla birlikte muhtemelen 5149 ya da 5199 TL gibi fiyat etiketlerini görebiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen 3500 üstü bi fiyata gelecek gibi görünüyor ve bu parayı verip forumlarda "s8'e nougat ne zaman gelecek abi" tarzı isyanlarla karşı karşıya olacaz...

  • "İddialar modelin maliyetinin 849$ seviyesine çıktığı yönünde." NE DEMEK EKRAM ABEY?

    Maliyet 850$ olursa satış fiyatı 1850$ olur. Kimse de almaz öyle bir telefonu.

    Zamanla çeviri yapmayı öğreneceksin diye umuyorum ama zaman hiç bir işe yaramıyor.

  • s7 edge ve 7 serisi satışları TR de rekor kırar, yeni çıkan cihazlara o kadar para vermek istemeyenler tarafından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapın yapın az bile, nassa bizde alıcak enayi çok..

  • En basitinden buraya yorum yazan arkadaşların hiç birinin bu telefona ihtiyacı olmadığını biliyorum. Hatta telefon kullanan ülke nüfusunun tamamına yakınının bu telefona ihtiyacı var mı şu anda.? Almayız olur biter. :) (ki telefon pahalı çıkmayacak, marka imajının düzeltilmesi ve bir jest olarak)

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.