Eline emeğine sağlık kardeş, Akşama eve gidince dil paketi yamasını kurup çocukları sevindireyim. (inşallah bendeki ver 1.2 ve ya 1.3)
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
Arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten yoğun bir çalışma ve zaman meselesi bu tür çalışmaları yapmak. Ayrıca şu ana kadar çevirisi yapılmış oyunlardan binlerce kat daha kaliteli. Bu tür paylaşımları paylaştığın için sana sonsuz teşekkürler. Bu arada söyle bi sorunum var kendi ekibimden bir sürücüyü işten çıkarmak istediğim zaman oyun beni dışarı atıyor yani kapanıyor. Acaba sizdede böyle bir sorun varmı.
Arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten yoğun bir çalışma ve zaman meselesi bu tür çalışmaları yapmak. Ayrıca şu ana kadar çevirisi yapılmış oyunlardan binlerce kat daha kaliteli. Bu tür paylaşımları paylaştığın için sana sonsuz teşekkürler. Bu arada söyle bi sorunum var kendi ekibimden bir sürücüyü işten çıkarmak istediğim zaman oyun beni dışarı atıyor yani kapanıyor. Acaba sizdede böyle bir sorun varmı.
1.4 yamasını yükleyin, geçer.
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?
kardeş emeğine sağlık biraz geç kalmışım ama sırf oyunu anlayanadığım için kaldırmıştım ama yeniden kurdum mükemmelsin darısı pro street in başına kolay gelsin
arkadaşım eline emeğine sağlık gerçekten çok iyi. teşekkürler. bide ilk sayfadaki linkler demi zira 256 kb. lardan falan bahsedilmiş yanlış değilse 164 kb. dosya değil mi?
Arkadaşım öncelikle çok uğraşmış ve iyi bir iş çıkarmışsın eline sağlık.
Ancak bazı terimleri çevirirken bire bir çeviri yerine bizim kullandığımız tabirleri kullansan daha mı iyi olurdu acaba. Masela:"Olaya atla" yerine "yarışa katıl" veya "yarışa gir" gibi.
Bir de arkadaşlar yeni konu açmadan bir şey sorayım: bazı etapların belli bölümlerinde oyun takılıp NFS.exe hatası veriyor ve oyundan atıyor. Bunun nedeni sistem yetersizliği midir (sistem avatarın altında), yoksa başka bir nedeni olabilir mi?
Ya ben format atmıştım. Ekran kartını tanıtmadım herhalde ondandır diye düşünüyorum. Tanıtmaya kalktım bu sefer de bir sürü dosyadan hangisini yükleyeceğimi bilenedim mavi ekran verdi restart yapınca. Geri yükleme yaptım. Yazılım bölümüne bi bakayım bakalım, neyi yüklemem gerek.
Öncelikle çalışman için teşekkürler güzel iş çıkarmışsın.. ayrıca sormak istediğim bişiy var; Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. yazıyordu kurulumu yaparken dos ekranında fakat en sonra kurulum başarıyla tamamlandı yazdı sonrada kayıt değerleri sorusu geldi evet dedim ve oyuna girdim türkçeydi herhangi bir sorun ile karşılaşmadım..
ellerine sağlık ama ben hiç nfs oynayamıyorum çünkü o başrol hatunlarını gördüğümde yalanmaktan başka bişey yapamıyorum .
Oynuyor:Mass Effect, Star Wars: The Force Unleashed Bekliyor:Dragon Age: Origins, Splinter Cell: Conviction, Assassin's Creed II, Alan Wake, Mass Effect 2 Son bir ay içinde bitirilen oyunlar: The Witcher, Risen Çöplük: Borderlands