Eline emeğine sağlık kardeş, Akşama eve gidince dil paketi yamasını kurup çocukları sevindireyim. (inşallah bendeki ver 1.2 ve ya 1.3)
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
Arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten yoğun bir çalışma ve zaman meselesi bu tür çalışmaları yapmak. Ayrıca şu ana kadar çevirisi yapılmış oyunlardan binlerce kat daha kaliteli. Bu tür paylaşımları paylaştığın için sana sonsuz teşekkürler. Bu arada söyle bi sorunum var kendi ekibimden bir sürücüyü işten çıkarmak istediğim zaman oyun beni dışarı atıyor yani kapanıyor. Acaba sizdede böyle bir sorun varmı.
Arkadaşım sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten yoğun bir çalışma ve zaman meselesi bu tür çalışmaları yapmak. Ayrıca şu ana kadar çevirisi yapılmış oyunlardan binlerce kat daha kaliteli. Bu tür paylaşımları paylaştığın için sana sonsuz teşekkürler. Bu arada söyle bi sorunum var kendi ekibimden bir sürücüyü işten çıkarmak istediğim zaman oyun beni dışarı atıyor yani kapanıyor. Acaba sizdede böyle bir sorun varmı.
Arkadaşım biraz geç yazıyorum ama hakikaten çok güzel yapılmış.Ellerine sağlık.Müthişsin.Çok beğendim.İnşallah Türkçeleştirmeyi düşündüğün başka oyunlarda vaardır.
eemeğine sossuz teşekkürler ediyorum indirdim dosyayı ama rar dosyası bozulmuş kurma imhanım olmadı elinde çalışır halde olan bir arkadaş tekrardan upload edebilirse çok sevinirim...