Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon Türkçe Yama **Kendi Yapımım**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: ¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon Türkçe Yama **Kendi Yapımım** Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nForcer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2007; 16:00:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu arada boş vaktim olursa yamanın 1.1 sürümünü çıkarabilirim. 1.1 ile 1.0 sürümünü yayınladıktan sonra keşfettiğim bazı düzeltilebilir kayan yazıların kayma sorunları düzeltilmiş olacak.

mck666

6 Mayıs 2007; 6:02:16 

hocam ne yalan söyliyim ilk bu baslıgı gördügümde nfs türkce olsa nolur olmasa nolur diye düsündüm fakat yamayı yükledikten sonra sana çok büyük bi saygı duydum saol eline saglık

denizfb

6 Mayıs 2007; 13:20:39 

Donanım Haber seninle gurur duyuyor

∂н gσℓ∂єη яєтяιєνєя ѕєνєηℓєя gяυвυ

Yaşama sebebim
Erişilmez çiçeğim
Şeker gibi tatlı
İ nci gibi özel
Melek yüzlü sevgilim...
__Rebel__

7 Mayıs 2007; 22:40:07 

arkadasın valla tebrıkler hakkattende donanım haber senle gurur duyuyor darısı dıger oyunların basına

Rüzgar es bu kalbe ve sil süpür o hisleri,elden gelen sadece sessizlikle izlemekti
handsome20

7 Mayıs 2007; 22:55:56 

ZATEN VARDI Kİ TÜRKÇE YAMA BAYA DA OLMUŞTU ÇIKALI YAPILALI SENİN HABERİN YOK GALİBA

nForcer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2007; 17:23:44 

quote:

Orjinalden alıntı: handsome20

ZATEN VARDI Kİ TÜRKÇE YAMA BAYA DA OLMUŞTU ÇIKALI YAPILALI SENİN HABERİN YOK GALİBA
Arkadaşım, sözünü ettiğin yamadan ilk çıktığından beridir haberim var. O yamanın kalitesinin çok kötü olmasının üzerine bu yamayı hazırladım. Eğer o yamayla benim yamamı karşılaştırırsan benim yamamın öbür yamaya göre daha düzgün hazırlandığını ve çok daha özenli çevirildiğini görürsün. Ayrıca ilk çıkan yamanın çıkmasıyla benim yamamın çıkmasının arasında 1.5 aylık süre farkı var ki bu sürenin 0.5 aylık kısmı benim yamamın hazırlanma sürecidir.

proleter82

9 Mayıs 2007; 16:16:33 

walla çok güsel olmuş dostum emeğine sağlık bu oyunun karier modunu üç kez kaptmıştım şimdi türkçe yamayı yükleyince yeni bi kariyere başladım hep merak ediyordum bu adamlar ne konuşuyor acaba harikasın

gerçekçi olalım olanaksız olanı başaralım
DeSe

12 Mayıs 2007; 17:10:45 

ABİ YA BEN BU OYUNU YÜKLEDİM AMA GAVUR DİLİ OLDUĞU İÇİN SİLDİM ŞİMDİK YENİDEN YÜKLÜYORUM ŞİMDİK 33% DE BAKALIM NASIL OLUCAK İNŞALLAH İDİR BENİM YARIŞ OYUNLARIYLAN ALAKAM YOKDA BU CARBON BENİ BAĞLADI YUBBİ OLEY

/////
marduk

19 Mayıs 2007; 18:04:47 

Arkadasim yamayi kurdum ama dil Turkce degil anlamadigim bir dil oldu iste resmi Artik se karar ver.
Neden boyle oldu bilmiyorum , acaba windows umun korece olmasindan dolayi mi . Sorunu nasil cozebilirim.Oyuna yeni basladim da

100 YIL
nForcer

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2007; 1:36:40 

Arkadaşlar, bir de şu adımları uygulayın şimdi olacak mı acaba?

1. Exe dosyası şeklindeki yamanın içindeki dosyaları Winrar programının yardımıyla bir klasöre çıkartın.
2. Başlat > Çalıştır'a regedit yazıp Enter'a basarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açın. Hkey_Local_Machine\Software\Electronic Arts\Need for Speed Carbon anahtarına gidip Language değerine çift tıklayarak değer verisini Dutch olarak değiştirin.
3. Oyunu kurduğunuz klasöre gidin (oyunu kurarken değiştirmediyseniz C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon). CREDITS klasörünün içindeki orijinal dutch.txt dosyasının adını değiştirin ya da başka klasöre yedekleyin. Bu dosyanın yerine daha önce exe biçimindeki yamanın içindeki dosyaları çıkarttığınız klasörde bulunan dutch.txt dosyasını koyun. Şimdi LANGUAGES klasörüne girin ve klasördeki orijinal Dutch_Frontend.bin, Dutch_Global.bin ve Dutch_InGame.bin dosyalarının adlarını değiştirin ya da başka klasöre yedekleyin. Bu dosyaların yerine daha önce exe biçimindeki yamanın içindeki dosyaları çıkarttığınız klasörde bulunan Dutch_Frontend.bin, Dutch_Global.bin ve Dutch_InGame.bin dosyalarını koyun. Şimdi de MEMCARD klasörüne girin ve klasördeki orijinal locale_dutch.loc dosyasının adını değiştirin ya da başka klasöre yedekleyin. Bu dosyanın yerine daha önce exe biçimindeki yamanın içindeki dosyaları çıkarttığınız klasörde bulunan locale_dutch.loc dosyasını koyun.
4. Son olarak MOVIES klasörüne girerek klasördeki sonu english_ntsc.vp6 ile biten dosyaların adlarını dutch_pal.vp6 olarak tek tek değiştirin. Çok sayıda dosya bu şekilde english_ntsc.vp6 ile bittiği için biraz zahmetli bir iştir.

Bunları yaparak exe biçimindeki yamanın içinde bulunan yukle.bat ve yukle.reg dosyalarının yaptığı işlemleri manuel olarak yapmış oluyorsunuz. Hadi kolay gelsin.

SeLiM_50

20 Mayıs 2007; 1:49:28 

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Arkadaşlar, bir de şu adımları uygulayın şimdi olacak mı acaba?

1. Exe dosyası şeklindeki yamanın içindeki dosyaları Winrar programının yardımıyla bir klasöre çıkartın.
2. Başlat > Çalıştır'a regedit yazıp Enter'a basarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açın. Hkey_Local_Machine\Software\Electronic Arts\Need for Speed Carbon anahtarına gidip Language değerine çift tıklayarak değer verisini Dutch olarak değiştirin.
3. Oyunu kurduğunuz klasöre gidin (oyunu kurarken değiştirmediyseniz C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon). CREDITS klasörünün içindeki orijinal dutch.txt dosyasının adını değiştirin ya da başka klasöre yedekleyin. Bu dosyanın yerine daha önce exe biçimindeki yamanın içindeki dosyaları çıkarttığınız klasörde bulunan dutch.txt dosyasını koyun. Şimdi LANGUAGES klasörüne girin ve klasördeki orijinal Dutch_Frontend.bin, Dutch_Global.bin ve Dutch_InGame.bin dosyalarının adlarını değiştirin ya da başka klasöre yedekleyin. Bu dosyaların yerine daha önce exe biçimindeki yamanın içindeki dosyaları çıkarttığınız klasörde bulunan Dutch_Frontend.bin, Dutch_Global.bin ve Dutch_InGame.bin dosyalarını koyun. Şimdi de MEMCARD klasörüne girin ve klasördeki orijinal locale_dutch.loc dosyasının adını değiştirin ya da başka klasöre yedekleyin. Bu dosyanın yerine daha önce exe biçimindeki yamanın içindeki dosyaları çıkarttığınız klasörde bulunan locale_dutch.loc dosyasını koyun.
4. Son olarak MOVIES klasörüne girerek klasördeki sonu english_ntsc.vp6 ile biten dosyaların adlarını dutch_pal.vp6 olarak tek tek değiştirin. Çok sayıda dosya bu şekilde english_ntsc.vp6 ile bittiği için biraz zahmetli bir iştir.

Bunları yaparak exe biçimindeki yamanın içinde bulunan yukle.bat ve yukle.reg dosyalarının yaptığı işlemleri manuel olarak yapmış oluyorsunuz. Hadi kolay gelsin.

Hocam regeditim calısmıyor . Sisteminiz tarafından devredısı bırakılmıs diyor bi de bunu nası halledeceğimi söyleyebilir misiniz?

SAygılar

P4 2.4@3.0 DFI PS83-BL 512 Mb DDR333@413 2,5-3-3-7 FX 5200 64bit(128 MB)250@284/332@492 SAMSUNG SP0802N 7200 RPM 80 Gb 300W ASUS S-30FP PSU

¤ۣۜ..¤ --- DEVRİM-ANADOL-İMZA700 ---¤ۣۜ..¤
nForcer

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2007; 2:07:36 

XP Professional kullanıyorsanız kilitli haldeki Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırmak için;

1. Başlat > Çalıştır'a gpedit.msc yazıp Enter'a basarak Grup İlkesi'ni açın.
2. Grup İlkesi ekranının sol tarafından Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem'i seçip ekranın sağ tarafından Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle'ye çift tıklayın. Açılan pencereden Yapılandırılmadı'yı seçin ve Uygula'ya basın.

SeLiM_50

20 Mayıs 2007; 2:19:32 

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

XP Professional kullanıyorsanız kilitli haldeki Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırmak için;

1. Başlat > Çalıştır'a gpedit.msc yazıp Enter'a basarak Grup İlkesi'ni açın.
2. Grup İlkesi ekranının sol tarafından Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem'i seçip ekranın sağ tarafından Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle'ye çift tıklayın. Açılan pencereden Yapılandırılmadı'yı seçin ve Uygula'ya basın.

Hocam çok teşekkür ederim.Buna bi çare bulacağımı sanmıyordum. Emeğine eline sağlık çok güzel olmuş.
Saygılarla..

P4 2.4@3.0 DFI PS83-BL 512 Mb DDR333@413 2,5-3-3-7 FX 5200 64bit(128 MB)250@284/332@492 SAMSUNG SP0802N 7200 RPM 80 Gb 300W ASUS S-30FP PSU

¤ۣۜ..¤ --- DEVRİM-ANADOL-İMZA700 ---¤ۣۜ..¤
cdci hobi

20 Mayıs 2007; 10:22:11 

teşekkürler kardeş

ManyAak

25 Mayıs 2007; 22:54:40 

çok sağol hocam

gülmekten sandalyeden düşcektim akşam akşam

GETZ 2006 1.5 CRDİ Derin Siyah
nForcer

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2007; 23:05:38