Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon TR Yama *Kendi Yapımım*

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: ¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon TR Yama *Kendi Yapımım* Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
In Flames

23 Şubat 2007; 22:28:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Süper eline saglık valla

İMZAM KURAL DIŞIYMIŞ HADİ ORDAN:) | | Burdan buyrun fake ve fake ruhlular birazda burda takılın !!:)
d09ukan

23 Şubat 2007; 23:08:20 

eline , emegine saglik

ρєѕ ƒαη ¢ℓυв
Biz ne Bolşevikiz, ne de komünist; ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız." M.K ATATÜRK
toprakyalin

26 Şubat 2007; 17:59:16 

Eline emeğine sağlık teşekürler.

Intel Core2Quad Q6600 G0 | MSI P35 Platinum | A-Data Vitesta Extreme 2x1GB DDR2-800 PC2-6400 | MSI NX 8800 GTX 768 MB O.C. Edition | Seagate Barracuda 7200.10 ST3250410AS Sata300 250GB 16MB Cache Raid0 "Made In Thailand" 3AAC Firmware | Skystar 2.6D | Tagan EasyCon 530W | Cooler Master Stacker STC-T01-UW1| Powercom IMD-1000AP DIGITAL | AirTies RT-211 | 22" LCD Samsung 226BW | Microsoft Wireless Laser Set 6000 V2 | Samsung SH-S203D 20x DVD±RW/RAM | Logitech Z-5500 5+1
S. YıLDıZ

Sisteme Gözat

26 Şubat 2007; 20:31:02 

Bravo walla... Faydalı işti...

ESKİ NICK HiTBoY

Merlininkazanı ve EGM Video Oyunları Yazarı...

.... aynı müziği daha iyi bir ses sisteminde dinlemek farklıdır... |Sound System Mania|

ClaN CoD 4 |TmzZ|: TroubleMakerzZ
vural2005

1 Mart 2007; 11:52:51 

şimdiden teşekkürler
indirdim
deneyeceğim

melih1156

3 Mart 2007; 13:12:27 

KANKA BU TÜRKÇE YAMALAR SAVE DOSYALARINI AÇMAYA EN GEL OLUYORMU ACABA ?ARK.ÖLE DEMİŞTİ ?

nForcer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 13:27:10 

quote:

Orjinalden alıntı: melih1156

KANKA BU TÜRKÇE YAMALAR SAVE DOSYALARINI AÇMAYA EN GEL OLUYORMU ACABA ?ARK.ÖLE DEMİŞTİ ?
Yamam test aşamasındayken denemiştim, kayıt dosyaları her defasında sorunsuzca açılmıştı. Yani Türkçe yama kayıt dosyalarını açmaya engel değil.

Eski bir PS1 oyuncusu olarak PC'ye geçtiğime çok pişmanım!
melih1156

3 Mart 2007; 16:15:50 

SAOL BİDE BEN İNDİRDİM YAMAYI KURDUM OLDU AMA JAPONCA GİBİ :)

Gunwane

4 Mart 2007; 0:59:57 

Helal olsun süperr..Budur iste herseyi hazir beklemeyip kollari sivayan birisini görmek harika...

Oynadığım Oyunlar: rFactor, Assassin's Creed , Crysis , Colin McRae DIRT, Race Driver GRID , Call Of Juarez
OnuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Mart 2007; 19:22:17 

teşekkürler emeğine sağlık

Dh 2006 Üyeleri
dangerous

6 Mart 2007; 20:05:23 

emeğine sağlık resimlereden gördüğüm kadarıyla güzel bir çalışma olmuş.

[img]http://img76.imageshack.us/img76/1285/lostprisonbreakih4.gif[/img]
lebron_1994

6 Mart 2007; 21:22:31 

kardeş bi kaç gün oldu teşekkür etmeyi unuttum saolasın süper bi çalışma anlamadığım kelimeler tmmdır çok saol thank you

wicked

Sisteme Gözat

6 Mart 2007; 21:34:24 

gerçekten güzel çalışma olmuş oyun şimdi türk yapımı gibi sanki

viperc

7 Mart 2007; 12:55:25 

vermiş olduğun yamayı benim makinada yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. yani kuruluma başlamıyor. çift tıkladığım halde hiç açılmıyor. ama görev yöneticisindeki listede çalışıyor diye yazıyor. fakat nasılsa başka makinada kuruluma başlayıp bitiriyor. kısaca yamayı başka makinada kurup, kurulan dosyaları benim makinaya atmak istesem nereye yüklemem gerekir ve işe yarar mı.

AMD AM2 X2 5000+ COBRA (2,6@3,3 GHZ) / ABIT KN9S NFORCE 550 / 512 MB ASUS EAH3870 DDR4 PCI-E 16X VGA / 2x1 GB OCZ PLATINUM DDR2 800 / 80 GB SAMSUNG SATA2 + 80 GB SAMSUNG SATA2 + 250 GB SAMSUNG SATA2 / 16X SAMSUNG DL DVD-RW + 52x48x52 LG CDRW / SKYSTAR 2.6D DIGITAL / CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 / THERMALTAKE W0116RE 750 WATT TOUGPOWER PSU / X - WARRIOR MODLU KASA / 22" ASUS VW222S LCD
BORA22

7 Mart 2007; 15:44:24 

arkadaşım linkte bir sorun var
başka bir yere upload edersen sevinirim.

lebron_1994

7 Mart 2007; 16:35:30 

linkte sorun yok sen yanlış linke girmişindir en üstteki link doğru sapa sağlam orda *********** işaretli yerler varsa oralar rapid-share(ortadaki - işareti yok.)

nForcer

Sisteme Gözat

7 Mart 2007; 17:23:08 

quote:

Orjinalden alıntı: viperc

vermiş olduğun yamayı benim makinada yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. yani kuruluma başlamıyor. çift tıkladığım halde hiç açılmıyor. ama görev yöneticisindeki listede çalışıyor diye yazıyor. fakat nasılsa başka makinada kuruluma başlayıp bitiriyor. kısaca yamayı başka makinada kurup, kurulan dosyaları benim makinaya atmak istesem nereye yüklemem gerekir ve işe yarar mı.
O zaman manuel kurulumu açıklıyorum;

Exe dosyasını Winrar programı ile açın ve içindeki bütün dosyaları oyunu kurduğunuz klasöre kopyalayın (Oyunu kurarken kurulum klasörünü değiştirmediyseniz "C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon" klasörüdür.). Dosyaları oyunu kurduğunuz klasöre kopyaladıktan sonra kopyaladığınız klasörden yukle.bat dosyasını çalıştırın. Bu bat dosyası gerekli dosya taşıma ve isim değiştirme işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra siyah DOS ekranında kurulumun bittiği mesajını alırsınız. Siyah DOS ekranında "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" yazılarıyla karşılaşmadıysanız çıkan soru penceresindeki Evet büğmesine basınız. Siyah DOS ekranında "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" yazılarıyla karşılaşıyorsanız dosyaları yanlış yere kopyalamışsınız demektir. Dosyaları doğru yere kopyaladığınıza emin olduktan sonra yukle.bat dosyasını çalıştırarak tekrar deneyiniz.

Eski bir PS1 oyuncusu olarak PC'ye geçtiğime çok pişmanım!
ayurdakok

7 Mart 2007; 19:45:50