Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon Türkçe Yama **Kendi Yapımım**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> ¡ÇIKTI! Need for Speed™ 10: Carbon Türkçe Yama **Kendi Yapımım** Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nForcer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Şubat 2007; 17:11:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ŞOK, ŞOK, ŞOK! HERKESTEN ÖNCE DONANIM HABER'DE!

2,5 - 3 haftalık bir çalışma sonucu tamamen kendim hazırladığım Need for Speed™ 10: Carbon'un yeni Türkçe yaması çıktı! Bu Türkçe yama Need for Speed™ 10: Carbon oyunundaki özel isimler dışındaki yazıların %100'ünü Türkçe yapmaktadır. Videolara ve kariyer modundaki ara demolara Türkçe altyazılar eklenmektedir.

Arkadaşlar, önceki internette dolaşan Need for Speed™ Most Wanted Türkçe yamasını da bizzat kendim yapmıştım. Henüz sorunları olduğu için yayınlamak istememiştim ama istemeden de olsa bir arkadaşım benim adımı vermeden yayınlamış. Bu olay nedeniyle artık daha dikkatliyim. Bu yamaya kendi adımı eklemiş durumdayım.

Yamadaki Bazı Sorunlar:
1. Çoğu yerde karakter boşluğu sayısı çok fazla olduğu için bazı yazılar sağa veya sola kaymakta. Bu sorunu mümkün olduğunca azaltmaya çalıştım.
2. Çok az yerde de olsa karakter boşluğu sayısı yetersizliğinden dolayı bazı yazılar boşluksuz veya kısaltılarak yazılmıştır.
3. Oyunun yapımında kullanılan karakter seti Ç, Ö, Ü ve bu harflerin küçük olanları dışındaki Türkçe karakterleri desteklemediği için az önce dediğim karakterler dışındaki Türkçe karakterler kullanılmıştır. Büyük harfle yazı yazarken büyük İ yerine küçük i veya ters ünlem işareti (¡) kullanılmıştır.

NOT: Yama oyunun Collector's Edition ABD sürümü içindir. Yamayı oyunun Collector's Edition ve/veya ABD sürümü olmayan bir sürümüne yüklerseniz yamayı yüklerken siyah DOS ekranında "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" yazılarıyla karşılaşabilir ve oyundaki videoları göremeyebilirsiniz. Oyun açılırken sağ üst köşede yazan sürüm numarası 1.2 veya 1.3 ise oyununuz Collector's Edition sürümüdür.

Kurulum Notları:
Yamayı kurmak için öncelikle oyunu kurduğunuz klasörü belirtmelisiniz. Oyunu kurarken yükleme klasörünü değiştirmediyseniz yamayı kurmanız gereken klasörü değiştirmenize gerek yoktur, kur dosyasında belirtildiği gibidir. Oyunu kurarken yükleme klasörünü değiştirdiyseniz eğer Gözat tuşuyla o değiştirdiğiniz klasörü bulun.

Yükleme klasörünü ayarladıktan sonra Yükle tuşuna basıp kuruluma başlayabilirsiniz. Kurulum sonunda bir soru gelecek, siz bu soruyu Evet tuşuyla yanıtlamalısınız.

Yamayı kaldırmak isterseniz kaldırmak için oyunun Başlat menüsündeki kısayollarına Türkçe Yamayı Kaldır adında bir kısayol daha eklenir. Bu kısayolu kullanarak yamayı kaldırabilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI: Kurulum sırasında siyah DOS ekranı geldiğinde çok sayıda "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" şeklinde yazı görüyorsanız yamayı yanlış yere kuruyorsunuz demektir. Bu durumda çıkan soru penceresini Hayır tuşuyla yanıtlayıp kur dosyasını tekrar çalıştırmalı ve yamayı doğru yere kurmalısınız.

YAMAYI İNDİR: http://rapidshare.com/files/16287632/NFS10CTRYama_nForcer.rar.html
Rar şifresi: donanimhaber

ALTERNATİF LİNK: http://dosyam.net/?id=jm3o1w
Erişim şifresi: donanimhaber
Rar şifresi: donanimhaber

Not: dosyam.net sitesi Firefox ile sorunlu, Internet Explorer ile sorunsuzdur.

Yamadan Ekran Görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 3 Nisan 2007; 21:16:40 >

Nereden geldim aaa... Nerelere gidicem beeeen...
huseyin__58

Sisteme Gözat

13 Şubat 2007; 17:41:51 

Deniyorum eline sağlık

Lenovo 3000 N200 TY2BWTK
MissYou

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Şubat 2007; 17:45:38 

Teşekkürler güzel olmuş!

combata

13 Şubat 2007; 18:35:15 

iyi olmuş valla artık arabayı nerden değiştiririm parçaları nasıl alırım şurda burda takıldım geçemiyom diyenleri direk buraya gönderirisiniz artık

Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
dodger

Sisteme Gözat

13 Şubat 2007; 19:40:34 

Teşekkürler

Oyunkolik
coxcomb

Sisteme Gözat

13 Şubat 2007; 19:41:25 

Bu site seninle gurur duyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxcomb91 -- 13 Şubat 2007; 19:41:55 >

scratchfirebird

Sisteme Gözat

14 Şubat 2007; 0:33:51 

Eline sağlık çok güzel olmuş.... 3. oyunun sonuna yetişti ama olsun...

Hoksilato

Sisteme Gözat

14 Şubat 2007; 14:07:20 

Denedim, güzel olmuş, ellerine sağlık teşekkürler!!

WHEN YOU'RE DOWNLOADING MOZILLA FIREFOX... YOU'RE DOWNLOADING COMMUNISM!

-BILL GATES-
nForcer

Sisteme Gözat

14 Şubat 2007; 14:25:28 

Arkadaşlar, yaptığım yamayı beğendiğinize çok sevindim. Daha önce başkaları tarafından çıkarılan ve benim KOMİK olarak nitelendirdiğim yamadan kat kat daha iyi bir çeviri kalitesi vardır bu kendi yaptığım yamada.

Nereden geldim aaa... Nerelere gidicem beeeen...
cémo

14 Şubat 2007; 14:32:45 

Çok güzel olmuş teşekkürler hocam

nForcer gelecek dertler bitecek

Life is bigger
It's bigger than you
And you are not me
The lengths that I will go to
The distance in your eyes
Oh no I've said too much
SERSAN

14 Şubat 2007; 14:45:03 

süpersin eline sağlık

MMXex

Sisteme Gözat

14 Şubat 2007; 15:00:57 

Vaybe helal olsun

»Gözyaşlarım deniz benim yüzsende bilmezsin, kirpiğinde mahkum gönül baksanda görmezsin!
»Intel Quad Core Q6700 - Asus P5Q Deluxe - 2x2gb Team Xtreem Dark 1066Mhz - POV 9800GTX - Wd 2x36gb Raptor Raid0 - Enermax Infiniti 720W - Samsung 226CW
kryeck