Şimdi Ara

GOLF'E LPG TAKTIRMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas lar cok yakin zamanda Turkiye ye donecegim, duzgun bir araba alayim diyorum. Turkiyede ki arkadaslarim Benzine yaklasilmiyor, araba evin onunde yatiyor diyorlar. Dizel almayi dusunuyordum fakat dizellerde ates pahasi.
    Benim de aklima Golf alip , buna LPG taktirmak geldi...Kullanan arkadaslar var mi, performansindan memnunlar mi??

• bende golf var ama sıralı lpg dusundum acıkcası ama daha yenı bırsey guvenemıyorum taktıranlar varsa paylassın bende merak edıyorum.benzın cıdden cok pahalı bu sıstemde 1.800-2000 ytl yanlız.bıldıgım akdarıyla sıralı sıstemde performans kaybolmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 10 Şubat 2007; 11:16:36 >
  • mesela 1.8 gti alsak tek kapı yada sadece 1.8 alsak tek kapı tüple ne kadar güzel olur yaww ne gezersin ama onla:
  • golfu alırken 1.8 vardı grı mukkemmel alettıde 320-350 yakıcanı dusununce vazgectım bakmakla yetındım :) tek kapıda deyıldı tam benlıktı valla
  • Forumda bi aratırsanız;ben okumuştum sorunsuz kullanan bi arkadaş vardı..
  • aslında şöyle taş gibi bir 1.8 turbo alıcaksın 150 adet hp sahibi olacaksın çok yakıyo diye fiyatları da uçuk değil zaten tüpü de taktın mı ben şahsen o golfün içinde yaşayabilirim
  • ben bulmustum bıtane 1.8 :) ama cok yakar dıye uzagından bakmıstım.ya golflere lpg bılmıyorum ya stepneye konuyor zaten tup ama sahsen ben lpg den yana deyılım ucuz bı yuketım yolu cıkacak mutlaka....
  • 1,8, 2,0 ARABAYA HERGÜN BİNİLMEZ BENCE, TABİİ MADDİ DURUMUNUZ ÇOK İYİSE BİŞEY DİYEMEM, BEN 407 1,6 HDI DEN SONRA TAKASLAYIP 307 CC 2,0 ALDIM BENZİN DAYANDIRAMADIM AMA KARİZMASINA ŞEKLİNE DEĞER DEYİP HAFTADA 2-3 KEZ BİNMEYE KARAR VERDİM +ÇOK YAKMASINA RAĞMEN FİLİTRE, EGZOST, YAZILIM DA EKLEDİM, 100 KMDE 12 LT BENZİN YAKIYORUM AMA BU ARABAYI KULLANMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALIYORUM TAVSİYEM EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞANA KADAR TEK KAPI SPOR ARABA ALIP HEVESİNİ AL, İLERDE SEDAN AİLE ARABASINA BOL BOL BİNERSİN + BU ARABAYA BİNİPTE LPG TAKTIRMAK BANA MANTIKLI GELMİYOR TABİ BU ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 11 Şubat 2007; 23:51:54 >
  • sana mantıklı gelmıyoda benzınlıkte gece 12 de bı gıt bakalım genelde kac tane x5 gorcen lpg taktırmıs bana 3 tane denk geldı...yaw bende 307 cc ıstıyodum hatta 206 cc baktım ama bana dar geldı bıraz basık 307 cc tatlı arac kullanan bırı olmadıgından fıkırde alamamıstım genelde 307 ler sorunlu denıyordu cevremdekılerde ole demıstı peg dusunmemıstım ama 307 cc tatlı arac :) bua rada benzın sarfıyatını 8 lıtreye kadar dusurdum arkadaslar 2001 golf comfortlıne ıle sehır ıcı 7.6 ya kadar ındı baslangıs 10.5 ıle actıgı ıcın ortalama 8 yaktı bence ıı derım?
  • 12 de gitmeme gerek yoq x5 görmedim ama pathfinder, land rover, sl300 gördüm lpg alırken, herkesin görüşü farklıdır kimse buna bişi diyemez, ben şahsen kendi aracıma lpg dönüşümünü bedava yapsalar taktırmam, lpg ye karşı olduğumdan değil arabama yakıştıramadığımdan, araba işi şans işidir 307 ler sorunlu die bişi yoq, kendi aracım olduğu için söylemiyorum bunu, benim cc nin yakıtıda 100km/8-9 lt yazılım,filitre,egzost olduğundan birde yüksek devirli kullandığımdan 12 lt yakıyo, buna rağmen aracımdan memnunum (babam fabrikatör de deil)
  • bende yakıstırmıyorum lpg yı aynı dusuncedeyız ama sole dusunmek gerek 100-200 mılyarlık araclarada baglatıyorlarsa bızımgı lerde bıraz dusunmelı derım ama sahsen benzın 3.500 mılyon olmadan taktırmam dusunmemde ben hala guvenemıyorum lpg ye...tv ler bas bas bagrıyodu arabaya bır parca takılcak 2008 de gelcekmıs turkıye getırıyomus amerıkadan bı parca takıcaklarmıs performansıda etkılemıcekmıs 100-150.000 yakıcakmıs kılometreye6 ay oldu dınleyelı ama tv de??
  • ben geleceğini zannetmiyorum ama işallah gelir, bi ara sileceğime reklam kağıdı sıkıştırmışlardı ekoyak die bi parça %30 fln yakıt tasarufu sağlıomuş araştırdım fos çıktı. ben lpg ye güvenirim yeterki aklı başında işinin uzmanı yetkili kişiler yapsın, sokak aralarında çok "hocam 200 liraya bağlarım sana" diyenler, tank yerine aygaz, piknik tüpü bağlayanlar bunlarıda gördüm, böyleleri yüzünden yanlış bilgilendiriliyoruz, ingiliz kraliyet ailesinin araçlarının lpg li olduğunu bir çoğunuz biliyorsunuzdur.
  • valla suan ıcın en ıı lpg sıralı sıstem 1.800-2000 ytl gecen ay gonene gıttıgımde a6 ya yenı takmıslar ya eksozdan gaz kokusu da vermıyomus ıı yapmıslar bence ayrıca o fos cıkan olayı bende arastırmıstım :) 1 saatımı almadı fos cıkması ıcın ayrıca amerıkadakı sıstem neden gelmesınkı buraya tv soledı devlet kendı getırcek dıye ama bılemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 12 Şubat 2007; 11:43:01 >
  • devlet getircekse kesin vergi alır ondan her yıl, düşük yakıt vergisi (DÜYAVE) çıkartırlar.
  • yaw ınsallah gelırde bı bakarız bakalım :) ben lpg nın avrupada yasak oldunu sanıyordum????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 12 Şubat 2007; 11:49:47 >
  • ben romanyada ıkamet ediyorum LPG burada da kullanılıyor ama daha cok dizel tercih ediliyor. Burda OTV olmadıgı ıcın gumrukte olmadıgı ıcın araba fıyatları cok düşük. Daha dün GOLF 1.9 TDİ ye bindim sanırım 2003 modeldi,sordum kaç liraya aldın diye ,almanyadan getirmis 8000 euroya....sıfırları ise 16.000-17000 euro cıvarında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.