Şimdi Ara

Marvel kahramanlarını bir araya getiren The Defenders'tan ilk görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Marvel kahramanlarını bir araya getiren The Defenders'tan ilk görüntüler
    Orijinal dizi ve film sayısını hızla arttırmaya devam eden Netflix, yeni sezonda da birçok yeni diziyi kullanıcılarının beğenisine sunacak. 2017'de Netflix üzerinden yayınlanacak bu orijinal dizilerden biri de Marvel'in sevilen kahramanlarını bir araya getiren The Defenders olacak. Bu yılın son aylarında izleyiciler ile buluşacak olan The Defenders için meraklı bekleyiş sürerken, diziden ilk görüntüler yayınlandı.
     
    2013 yılında çizgi roman devi Marvel ile beş dizilik anlaşmaya imza atan Netflix, bugüne kadar Daredevil, Jessica Jones ve Luke Cage'i yayınladı. Anlaşam kapsamında hazırlanan dördüncü dizi olan Iron Fist ise 17 Mart'ta yayınlanacak. Iron Fist'in ardından ise bugüne kadar bireysel dizileri ile izleyicilerin karşısına çıkan bu dört popüler kahramanı bir araya getirecek The Defenders gelecek.
     Marvel kahramanlarını bir araya getiren The Defenders'tan ilk görüntüler
    8 bölümden oluşacak bir mini dizi olan The Defenders; Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist'in kendilerini bir anda Midland Circle ofis binasındaki bir kavganın içinde bulmasıyla başlayacak. Daha birbirlerini tanıma fırsatı bile bulmadan kendilerini ortak bir kavganın içinde bulan bu dört kahraman, bugüne kadar karşılaştıkları en tehlikeli düşmanı alt etmek için birlikte çalışmak zorunda kalacak.
     Marvel kahramanlarını bir araya getiren The Defenders'tan ilk görüntüler
    Bu dört kahramanı bir araya getirecek büyük kötüyü, usta oyuncu Sigourney Weaver canlandıracak. Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) ve Finn Jones (Iron Fist)'un başrollerini üstleneceği dizide bu dörtlüye Deborah Ann Woll, Rosario Dawson, Simone Missick, Elden Henson, Elodie Yung, Rachael Taylor, Scott Glenn ve Carrie-Anne Moss eşlik edecek.
    Marvel kahramanlarını bir araya getiren The Defenders'tan ilk görüntüler 







  • Windows beynime kazımış resmen şu "Defender" kelimesini. Direk antipati hissetim. Neyse, tekrar pozitife döner bu projeyle heralde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrag -- 15 Ocak 2017; 15:39:36 >
  • Luke cage izledim hiç beğenmedim yarıda bıtaktım. Jessicaya bulaşmadım bile. Benim için reyiz Daredevildir. Murdock reyiz için izlerim sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kahraman olayının da iyice cılkı çıktı... Ota bota kahraman türettiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 15 Ocak 2017; 16:8:51 >
  • sinemada izlenecek sabun köpüğü bir eglencelik olacak muhtemelen
  • Defender çalışmayı durdurdu.

    Lütfen daredevili kapatıp tekrar deneyiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawbreaker

    sinemada izlenecek sabun köpüğü bir eglencelik olacak muhtemelen

    Daha film değil dizi olduğunu bile bilmeden sallamak
  • punisher reis gelmezse olmaz
  • Weaver bu tiple olsa olsa madam web olur.

    Keşke dövüş odaklı rakip seçselermiş şöyle sinister six'e karşı filan olsalardı,şekil değiştirmiş skrullar,yada fantastic fourun tüm yeteneklerini kullanabilen bir super skrulla kapışsalar daha iyi olurdu ama maliyetleri aşağı çekmek için olsa gerek daha farklı bir kötü görüceğiz heralde.
  • DD ve JJ güzeldi. Jenerikten oyuncularına güzeldi de Luke Cage'i izlemek kısmet olmadı. İzleyip duruma göre Iron Fist'e bulaşır ve Defenders'a bakarım. Hoş öbür türlü de yine izlerim ya. Arrow-Flash-LoT gibi kalitenin düşük olduğu 3'lüyü izliyorum, ayıp olur Netflix'e :D

    DN: Kalite düşük derken lafım oyunculara değil, yazanlara ve koreograflara. Çok basit tutuyorlar maalesef, dövüşleri de, hikayeyi de..!

  • kahramanlar artıyor bence Yenilmezler de ki kahramanlar yeterli fazla abartmamaları lazım...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair


    quote:

    Orijinalden alıntı: lawbreaker

    sinemada izlenecek sabun köpüğü bir eglencelik olacak muhtemelen

    Daha film değil dizi olduğunu bile bilmeden sallamak

    hahahaha cidden yahu haklısın baltayı taşa vurmuşuz, genelde dizi kahramanlarını toplayıp film yaptıkları için öyle sandım dikkat etmemişim kocaman series yazmışlar bir de
    Marvel dizilerini de filmlerini de severim l.cage ve dare devil ı izledim en son , aslında bu tip toplamalar dizi yerine film olsa daha iyi oluyor, dizide devamlılık olduğu için birden çok karakter bölünen roller konsantrasyonu düşürür bence




  • oo yeni kahramanlarımız beyaz perdeye hoş gelmişler sıradaki kim :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyorum

  • Tam tarih belli mi ne zaman cıkıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.