Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10'da Oyun Performansını Yükseltecek Modu Doğruladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Daha öncesinde yeni Windows özelliklerini ilk ortaya çıkaran Twitter kullanıcısı WalkingCat, Windows 10'a oyun performansını yükseltecek bir modun geleceğini aralık ayının sonunda belirtmişti.
     
       Geçtiğimiz günlerde de Xbox platformu mühendisliği başkanı Mike Ybarra, bu söylenti haberini doğruladı. Mike Ybarra, "Oyun modundaki vizyonumuz Windows 10 PC'deki oyun performansınızı arttırmak için optimize etmek." dedi ve bu konu hakkında ilerleyen zamanlarda çok daha fazla bilgi paylaşılacağını belirtti. 
     
       Mike Ybarra ek olarak twitter üzerinden oyun modunun Win32 ve UVP destekleyeceğini söyledi. Oyun modu sadece Windows mağazası oyunlarıyla da sınırlı kalmayacak.
     
       Windows 10'a gelecek Creators güncellemesi ilkbahar döneminde sunulacak. Oyun modunun da bu güncelleme ile gelmesi bekleniyor. 








  • Bir PC oyuncusu olarak merakla bekliyorum..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yaw he he win 10 cıkarkende yok %40 %50 kartlar güclenecek fln daha düzgün oyun göremedik hatta fps bile düşürüyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beklentileri minimumda tutmakta yarar var

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geç kalınmış bir atilim. uzun süredir bekliyordum böyle bir özelliği. Inşallah beklediğimiz gibi oyun performansını yükseltir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç inandırıcı değil. Şu Microsoft milleti salak yerine koyma huyundan ne zaman vaz geçecek? Directx 12 ile de uçacak kaçacaktı (uçamadı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Ocak 2017; 11:7:18 >
  • win 7 den 10 oyunlarla geçip direk testlerini yapanlardan biriyim , win 10 da direk olarak %10 %15 performans artışı olmuştu , win 10 mağzasına gelirse tam bir işkence o kadar çağ dışıki rakiplerine göre , hangi eksikliğini yazsam şaşırıyorum forza horizon 3 aşkına kullandık indirdik oynuyoruz , ama oyun buga girdi diyelim dosyaları tazelemek diye birşey söz konusu değil steam de orginde uplayda olduğu gibi , şu an oyuna araç havada başlıyorum mesela sürmeye başlayınca yere iniyor bir güncelleme gelirse belki oturucak kendi kendine .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yatın kalkın steam OS e due edin. Yoksa windows bu şekilde kendini geliştirmezdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları durdursunlar yeter. %30 performans artışı kimse beklemiyor zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dx12,cloud gibi yalanlarlar yok PC'de Dx12 yüzde 50 performans verecekmiş,hani performans düşüşü bile oldu.Yok cloud ile one 3000 bin server ile uçacak gibi yalanlar ile insanları kandırmaya çalıştınız,Microsoft'a oyun ve donanım olarak güvenmiyorum.Ve Hololens konferansta devrimsel teknoloji gibi tanıttınız ama Pc'den önce den hazırlanmış olduğu çıktı.Kısaca bu Microsoft yalancı bir şirket,Apple bunlardan daha dürüst ve daha başarılı bir şirket.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 300K server,600K'ya yükseltilecek söylentileri dolasıyor.XBOX uçuşa hazır.
  • Dx12 performans artışı veriyor ama oynadığımız oyunlara bu yansımıyor çünkü oyunların büyük çoğunluğu DX 11 kullanıyor niye performans artışı göremedik gibi gülünç laflar etmeyin.Yeni yapılanlarla yavaş yavaş dx 12 ye geçiyoruz.
  • zaten sadece kendi magazasindaki oyunlarinin desteklenmesi demek bi ise yaramamasi demek.

    oyun gelistiricileri icin w10'a biyle bir modun yapilmasi pc kullanicilari icin cok yararli olur. ve tabiki miki icin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • DX 12 laf edenler var fakat tam anlamıyla destekleyen oyun çıkarsınlar o zaman farkı hissedeceğiz, oyun çıkıyor dx 11-12 ikisini destekliyor öyle oyundan sen ne bekliyorsun ki yada sonradan dx 12 geliyor ondan bir şey beklememek gerek çok çok az bir fark olur belki sonradan gelmesi.
    Temelde dx 12 ile yapılan bir oyun olsa yada vulkan da olabilir o tür oyunda ciddi bir fark olacaktır.
    Daha microsoft dx 12 yi tam vermedi slı köprüsü olmadan iki kartı kullanma, belleklerini ayrı kullanma, nvdia ile amd kartı aynı anda kullanma v.s daha bir çok özellik gelmesi gerekiyor, öyle bir anda olacak işler değildir elbette ama illa gelecek bunlarda.
    Söylenenlerin hemen olmasını herkes ister ama olmuyor işte adamlar getirmiyor yapacak bir şey yok sadece gelecek diyoruz o kadar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Windows 10 için güzel bir gelişme, oyunculuk için Microsoft bu işletim sistemine büyük önem veriyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Windows 10 ile performans artışı yaşamıştım şimdi dibine vurucaz anlaşılan Allah'tan kendi mağazasına özel değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DX12, 300K server, esRAM gibi bir çok MS yalanından birisi ile daha karşı karşıyayız. Konsol pazarının içine ettikleri yetmiyormuş gibi, şimdi de PC pazarının içine etmeye çalışıyorlar. Bu gamemode dedikleri şey büyük ihtimalle Win mağazasından alınan oyunlarda daha efektif çalışacak, diğer mağazalardan alınan oyunlarda ise belli, belirsiz bir performans artışı sağlayacaktır, gerçi o da meçhul ama göreceğiz.

    Bence UWP denilen rezillikten vazgeçsinler önce...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 15 Ocak 2017; 17:40:9 >
  • GTX 1080 Winfroce O.C. kullanıyorum bende ROTTR DX 12 sürümünde DX11'e göre performans artışı gördüm çok fazla değildi de sonradan ekleme ve biraz sorunlu olmasına rağmen performansı artırmıştı. DX12'yi başından beri hep söylüyorum esneklik sunan bir alt yapısı var VXAO gibi bir efekt mesela sadece DX12 üzerinde açılıyor oyunda. Zamana ihtiyacı vardı zaten gelişmesi için, Micro eğer özverili çalışırsa potansiyeli güzel olan bir api kurdular tabana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metal-Gear

    GTX 1080 Winfroce O.C. kullanıyorum bende ROTTR DX 12 sürümünde DX11'e göre performans artışı gördüm çok fazla değildi de sonradan ekleme ve biraz sorunlu olmasına rağmen performansı artırmıştı. DX12'yi başından beri hep söylüyorum esneklik sunan bir alt yapısı var VXAO gibi bir efekt mesela sadece DX12 üzerinde açılıyor oyunda. Zamana ihtiyacı vardı zaten gelişmesi için, Micro eğer özverili çalışırsa potansiyeli güzel olan bir api kurdular tabana.

    Olmaz hocam olmaz o cünkü MS yaptiysa kesin yalandir,hic bir dayanagi yoktur. Nvidia DX12 de daha hala istedigi performansi yakalayamadi garip bi sekilde ki Pascal da AMD'nin ACE fonksiyonlarina Benzer bir yapi kullanildigini söylediler.



    BF1

    Doom

    Gears of War 4

    FH 3



    API'in nelere Kadir oldugunun iyi bir göstergesi




  • ne yapıyormuş mod? windows 10 u silip windows 7 yi mi kuruyormuş?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.