Şimdi Ara

Titanfall: Frontline İptal Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Respawn'ın geliştirmiş olduğu shooter oyunu Titanfall'u baz alan mobil kart oyunu Titanfall: Frontline resmi olarak iptal edildi. 
     
       iOS ve Android üzerinde betada olan Titanfall: Frontline belirtilene göre de istenilen deneyimi oyunculara veremeyeceği için iptal edildi. Oyunun sunucuları 20 Ocak 2017 tarihinde kapatılacak.
     
       Titanfall: Frontline tam sürümü ile karşımıza çıkmayacak olsa da ileride yeni Titanfall mobil oyunu Respawn'ın Nexon ile olan ortaklığının bir parçası olarak çıkacak. Ekim 2015'de Respawn ile Nexon birden fazla mobil Titanfall oyunu için anlaşmıştı.








  • fps ye kart oyunu nedir arkadaş moba mı bu ? :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Strateji veya kule savunma tarzı bir şey beklerdim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aptal aptal işler yapıyor EA.Önce Titanfall 2 gibi efsane bi oyunu battlefield 1 ve Cod arasında tost yaptı şimdide fps oyununu kart oyununa çevirmeye çalışıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İşte Microsoft'un piyasaya verdiği zarara başka bir örnek. Geçenlerde Scalebound'u iptal ettiler, şimdi de herkes cesaret buldu, ardı sıra iptaller geliyor. Daha önceden de Microsoft online oyunu paralı yaptı, sonra Playstation ve Nintendo da katıldı. Keşke batsa Microsoft, kurtulsak!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Balta Harry

    İşte Microsoft'un piyasaya verdiği zarara başka bir örnek. Geçenlerde Scalebound'u iptal ettiler, şimdi de herkes cesaret buldu, ardı sıra iptaller geliyor. Daha önceden de Microsoft online oyunu paralı yaptı, sonra Playstation ve Nintendo da katıldı. Keşke batsa Microsoft, kurtulsak!


    Peki Sony ve Nintendo neden katıldı paralı online oynatma kısmına ? Katılmasalar ve bedava devam etseler rekabet açısından daha da önde olmazlar mıydı ?
    Peşinden bir soru daha aklıma geliyor, Aynı şeyi Microsoft neden PC'de de yapmıyor ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İsabet olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.