Şimdi Ara

2si1 'Kotaları kaldıran' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi kolalar cipsler

  • İşte mükemmel kadro

  • kola-cips hazır

  • Mutlu oldum, neden bilmiyorum :D

  • Kotalar kalksa nolcak internet hızını düşürecekler 2 hafta önce tahaaütümü uzattım 100 gb kota ile. Uzatmadan önce 13 mbps alıyordum uzattıktan sonra 11 mbps'ye düştü hız. Aradım konuştum olmadı haftaya düzelmezse tekrar arıycam.

  • Oo erdi reisin de katılması süper olmuş. Kabak tadı vermeye başlamıştı, direk tıkladım neyse herkese iyi seyirler.

  • Efsane

    2si1 'Kotaları kaldıran' Teknoloji ve Oyun Programı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 14 Ocak 2017; 0:23:50 >
  • anca counter strike oynarsın dediya :D
    düzgünce oynayabilmen için en az 300 sabit fps gereken oyun :)
    başka oyunları 30fps de yine oynarsın da cs olmuyor

  • Erdi başkan oleeeey.

  • keyifli bir programdı
  • ağzınıza sağlık adamsınız :) hem muhabbet hem içerik hemde değerlendirmeler süper, çok keyif aldım :)

  • "2si+1=3"
    bu konsept daha cana yakın olmuş
    ağzınıza ,dilinize ve gönlünüze sağlık

  • 3'ü 1 olmuş, güzel olmuş.

  • Bu kadro iyi devam etse çok daha iyi olur.

  • @fx57
    Erdi bey Toyota ile ilgili anlayacağınız konu neydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video bulunamadı
  • Hataneye gidip -krem sür haftaya gel- denilen adama hem güldüm hem üzüldüm,şaka gibi hastanelerin durumu.

    Erdi kardeşim lütfen bu gömleği bir daha giyme ön tarafı sanki sütyen giymiş hissiyetı oluşturuyor

    Keşke Mesut teröristleri kucaklayanlara yapılan yanlış ayrıcalıklardan bahsetmeseydi,yarın öbür gün başkanlık gelirse DH'ın başına kayyum atanıp işsiz kalmasını istemem doğrusu,en iyisi bazı grup gibi hiçbirşeyi görmemek;işini iyi yapan kendi halindeki sizleri kaybetmeyi istemeyiz.
  • Helall eski intro müziği de gelmiş şimdi daha keyifli izlenir Ayrıca artık böyle 3ü1 arada yapın daha izlenir olmuş
  • Çok ilginç bir bilgi vericem şimdi size, bakınız çok ilginçtir insanların oyun zevkleri aynı değil.Herkes oyunlarda aynı şeyleri aramıyor.Ayrıca kusura bakmayın ama çok daha kaliteli oyunların olduğu ipad nedir? Tamam ipad'deki oyunları sevebilirsiniz, o da sizin zevkiniz ama yani Zelda'danın yanında derinlik olarak tablet oyunu, ya neyse işte yorumsuz bu.ipad, Nintendo oyunlarını sevmeyen için daha mantıklı bir tercih olabilir yine de saçmalamışsınız orada bence.

    Bu arada açıkçası ben de sunumu başarısız buldum, adamlar Mario Kart'ı bile sunumdan sonra video ile onayladı konsola.3. parti bazı oyunlarda hemen sonradan onaylandı.Oldukça dağınıktı sunum.Ayrıca 50'den fazla şirketten, 80'den fazla oyun gelicek diyorsan yapıştır üst üste, görelim 3. parti ne gelicek ne gidicek.Bu açıkçası 3. parti kısır olucak izlenimi verdi ben de, ama açıkçası ben çok da böyle 3. parti ana akım oyunları oynamadığımdan, oynamak istersem de pc'ye sahip olduğumdan pek umursamıyorum.Ama Sony gibi oyun gösterip, bir ara çıkar işte, takmayın kafanıza yapmadılar yani, Fire Emblem Warriors hariç, gösterdikleri tüm exc. oyunlar, bu sene gelicek.Tabii ben bu hareketlerini saçma buldum, yapıştır gelsin yav, böyle bir hype oluştur bir şeyler yap.Ama yok.Yani videoya da gerek yok, sadece ucundan tease et ama yapmadılar.

    Açıkçası bazı stüdyolar ne yapıyor hali hazırda, ne üzerindeler falan hiç bir fikrimiz olmadı, Retro Studios ne yapıyor, Sakurai Smash Bros yerine başka şeylere yönelicem demişti, o neyle uğraşıyor, Beyond Good & Evil söylentileri yalan mıydı, bir süre Pikmin yaptıklarını söylemişlerdi o ne oldu? Bir sürü soru var, ve belki de Nintendo kendini e3'e saklıyor, belki de saçmalıyacak.Açıkçası kestiremiyorum, ikisi de çok olası geliyor çünkü.

    Ama bu sene içinde benim açık ara en sevdiğim oyun serisi Zelda'nın yeni oyunu çıkıcak, yine çok sevdiğim bir jrpg olan Xenoblade Chr. 2 çıkıcak, Splatoon 2 çıkıcak ve Mario 64'e geri dönerek, sandbox ve araştırma olaylarını geri dönen yeni 3D Mario oyunu Super Mario Odyssey çıkıcak, ki bu da benim çok istediğim bir şeydi.Şimdi sizin için pek bir şey ifade etmeyebilir bu oyunlar ama benim çok sevdiğim yapımlar.Bunların kaliteli olucağından da şüphem yok.Çünkü her ne kadar siz grafik olarak düşünseniz de, Nintendo oynanış, bölüm tasarımı açısından oyunlarında hep kaliteli işler çıkaran ve sektöre yön vermiş bir firma.O yüzden ben konsolu bu dolar fiyatları iyice tavan yapmazsa alıcağım.Benim için ps4 exc olarak Bloodborne ve The Last Guardian tek ilgimi çekenler, ki onları da oynayıp bitirdim.O yüzden Nintendo Switch'e sıcak bakıyorum, çünkü aldıktan sonra bolca zaman geçirebiliceğim cihaz, sırf manyaklığımdan ötürü almıyacağım yani.

    Burada Nintendo fanboyluğu yapmıyorum, herkesin kendi zevki, bana oynayıp bitirmiş biri olarak Last of Us abartı geliyor oyun olarak mesela ama başkasının en sevdiği oyun, kimisi Zelda'yı hiç beğenmiyor ama o da benim en sevdiğim seri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 14 Ocak 2017; 2:15:18 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.