Arkadaşlar zip dosyasının içinden çıkan WLPM klasorunu X:\PSP\COMMON dizinine kopyalayın sonra internet browser adresine FILE:/PSP/COMMON/WLPM/SCREEN.HTML yazın enter deyin çalışacaktır.
**** DEN alıntıdır!!!! SİFRE: www.next psp.com (aynen bu sekilde ama next ile psp birlesik.görünmüyo diye ayırdım) --------------------------------------------------------------------------------
-- Çalıştırabildikleri: -- mp3 player -- resim görüntüleme -- power point görüntüleme -- bir çok yardımcı office yazılı herzamanki homebrew programlar gibi çalışıyor full sürümüdür.!!
Uzaktan kumanda kodlarının yer aldığı remotes klasörünü Hazıfa kartınızın ana dizinine kopyalayın, Programı çalıştırın,
Kare tuşuna basıp listeden marka ve model seçiminizi yapın, yuvarlak tuşu ile istediğiniz komutu gönderin...
BEN DENEDIM ACAYIP EGLENCELI OLUYO...BIRILERI KIZINCA DAHA DA ZEVKLI HALE GELIYO...TELEVIZYON KANAL DEGISTIRIYO SESI KISILIYO VE BULAMIYOLAR NEDENINI VE BEN GULMEKTEN OLUYORUM....SÜPER YAWW....
bence başlığı değiştir ceci,bütün programlar buraya gibi birşeyler yaz gerçi Alptékin yine gelip başbakan tarzı resmi resmi konsol kuralları yazar ama neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 13 Şubat 2007; 14:11:56 >
KURULUM:Evet arkadaşler kablosuz olarak videolarımızı izlicez ilk önce vericeğim dosyaları indirin psp’yi usb moduna getirin ve pspinstall.exe dosyasını çalıştırın o kendi yükleyecek psp ye Sonra PimpStreamer.exe dosyasını çalıştırın sonra browse’ye tıklayın ben yüzüklerin efendisini izlemek istiyordum o yüzden onu seçtim aslında seçmeyebilirsiniz bunu yapmamızın sebebi daha kolay video’yu bulmak bilgisayarda, işlem bitti.Sıra psp’de psp’den programı çalıştırın karşınıza network configurations seçeneği çıkıcak siz hangisini kullanıyorsanız onu seçin seçeneklere tıklayın ve karşınıza ana menu gelicek iki tane rss çıkıcak ve diğerleri sizin gösterdiğiniz dir:/c ile bilgisayarda gezebilirsiniz onun altındaki sizin daha kolay bulmak için gösterdiğiniz dosya ben onu seçtim ve en sonunda video başlıyoooooo hemde kablosuz
Bunları kullanmak için 1 adet psp 1 adet kablosuz modem 1 adet pc (kablosuz desteği olması lazım)
Uzaktan kumanda kodlarının yer aldığı remotes klasörünü Hazıfa kartınızın ana dizinine kopyalayın, Programı çalıştırın,
Kare tuşuna basıp listeden marka ve model seçiminizi yapın, yuvarlak tuşu ile istediğiniz komutu gönderin...
BEN DENEDIM ACAYIP EGLENCELI OLUYO...BIRILERI KIZINCA DAHA DA ZEVKLI HALE GELIYO...TELEVIZYON KANAL DEGISTIRIYO SESI KISILIYO VE BULAMIYOLAR NEDENINI VE BEN GULMEKTEN OLUYORUM....SÜPER YAWW....