BİRAZ BEKLE DOSTUM SENDE DE ÇALIŞTIRACAK BİR PROGRAM BULUNUR HERALDE... YAKINDA KIRILIR SENDE BAKARSIN PSP İNDE BU PROGRAMLARA...AMA BİRAZ SABIRRRRRRRR.....!!!!!!!
bence mustahak bu arkadaşlara araştırmadan ne işe yaradıklarını bılmeden versıyon çıkmamayı acı bir şekilde ogrendıler.. ama yınede geçmiş olsun. Benden size tavsıye yaptıgınız şeyin ne oldugunu ve neden yaptıgını bilin..
WOWOZANGE DEDİKLERİNİ YAPTIK...ACABA DOSYA ICINDEKİ DScaller4115.exe yi de pspye kuracagız dimi?ayrıca psp de ınternetın olması da sart mı?bıraz daha acarmısın konuyu!!!
quote:
Orjinalden alıntı: WOWOZANGE
Birazda ben ekleyim
PSP de TV izlemek
TVSP klasörünün içindeki TVSP.ini dosyasını notepad ile açtığınızda orada yazan ip'yi size ait internet ip'si ile değiştirin ve kaydediniz TVSP ve TVSP% klasörlerini ms:\PSP\GAME adlı dizine kopyalayın ve PSP menuden çalıştırın. Ben denedim ve mükemmel çalıştı yalnız çalıştımak için PC de tv kartı olması gerekiyor...
ENGİNGÜZELSOY ARKADASIMIZ SANA PM YOLUYLA YARDIMCI OLACAKTIR.BENDE DAHA ONCE SORMUSTUM BANA KAÇGÜN SONRA BİLE CEVAP YAZIYODU DAHA ÖNCE ANLATTIK DİYE. .BEN KURMADIM DAHA ONCE AMA DOSYALARIN İÇİNDEN BENİ OKU DİYE NOTLAR CIKAR ONLARA BİR GÖZ AT İSTERSEN ONLAR SENIN NELERI NEREYE ATACAGINI GAYET ACIK ANLATIYODUR YANİİİ...
Program kurulum şeklindedir.PSP nizi bilgisayara bağladıktan sonra programı çalıştırın.Sorduğu zaman PSP nin sürücü harfini gösterin (pc de hangi sürücüyse) Otomatik olarak PSP/GAME klasörüne atacaktır.Kurulum dosyası 4 MB fakat açılınca 15 mb falan oluyor.Eğer 3.03 OE firmware kullanıyorsanız kurulum bittikten sonra programları GAME klasöründen GAME150 klasörüne taşıyın.Klasör isimleri ''BasiliskIIPSP'' şeklinde 4 adet.İçinde hem renkli hemde renksiz versiyon var.Renksiz olanı daha hızlı çalışıyor.Pek bişey yapamıyorsunuz ama MAC os un neye benzediğini görmek için iyi bir fırsat.Bence deneyin derim...
Uzaktan kumanda kodlarının yer aldığı remotes klasörünü Hazıfa kartınızın ana dizinine kopyalayın, Programı çalıştırın,
Kare tuşuna basıp listeden marka ve model seçiminizi yapın, yuvarlak tuşu ile istediğiniz komutu gönderin...
BEN DENEDIM ACAYIP EGLENCELI OLUYO...BIRILERI KIZINCA DAHA DA ZEVKLI HALE GELIYO...TELEVIZYON KANAL DEGISTIRIYO SESI KISILIYO VE BULAMIYOLAR NEDENINI VE BEN GULMEKTEN OLUYORUM....SÜPER YAWW....
valla kardes en azından bende 3 11 oolmadıgı için deneme fırsatım olmadı......!!!!!!! ama sen deneyebilirsin zaten flasha yazan program yok benım verdıklerımde ve fazla uzun da surmuyolar en saglıklı yol ındır ve dene ıstedıklerını!!!!!!
ben bu XMB WAVE EFFECT lerden bir tane kurdumda arkaplan siyah olmadığı için pek hoş durmadı. bu arkaplanı nasıl siyah yapabiliriz bilen varsa yardım edebilir mi?
PSP nin arka planından bahsediyorsan theme ayarlarından yapabilirsin ama wawe effectten bahsediyorsan biraz zor photo shopla belki gerçekleştirebilirsin..!!!
evet bazı linkler oldu çünki o dosyaların temini saglayan sitelerin bazıları kapanmıs kusura bakmayın bakıcaz artık bı caresıne bulursam baska bır download yeri yazıcam enkısa zamanda..!!
quote:
Orjinalden alıntı: LORDYARGIC
hoca mac linki ölmüş calışmıyo başka bi link koyarsan sevinirim denemek istiyom mac i
ALPTEKİN kardes yazmısın oraya forum kurallarını oku diye....okumama gerek yok bende biliyorum dediğin türden konuların yasak oldugunu ama sende o zaman konuları iyi takip et....nerdeyse kon ular acılalı 2 hafta oldu sonra kapattın sendede sorun var...
ayrıca olayları kisisellestireceksen forum yoneticiliğinden de istifa etmeni öneririm....bunu söylüyorum çünki yazıma karsılık bır ust konu olacak topicimi silmissin bu biraz örümcek kafalı olmaktır......eger bunlarada bir sözün varsa söylemene gerek yok... bu topicide sil tamam mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceci -- 17 Nisan 2007; 22:25:07 >
Evet.PSP'lara Bulaşan Virüsler Mevcuttur.Ve Bulaştığı Zaman Temizleme İhtimali Yoktur.Cihazı Kullanılamaz Hale Getiriyorlar.'Yok Be Garantisi Var'diyecek olursanız sözünüzü kesmiş gibi olmayayım bu tip olaylar kullanıcı hatasına girer.Sony'nin teknik servis ücretlerini eminim herkez biliyordur
homebrewler bıçak gibi kesildi dahada çıkacağını tahminetmiyorum. Keşke sony engellemeye çalışacağına teşviketmeye çalışsaydı linux gibi hergün yeni bişey kursaydık
NOT: Sadece 1.50 içindir..!!!! Kusura bakmayın çünki programın direk adresi yok ve ingilizce oldugu için ceviri yapmadım belki yanlıs bisey yaparım diye...size mahçup olmak istemem ama adresta neyin nasıl yapılacağı gayet acık oladı yardım ederim....kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceci -- 23 Nisan 2007; 11:04:28 >