Şimdi Ara

Rocket League Oyuncu Sayısı 25 Milyonu Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    Psyonix'in oldukça eğlenceli yapımı Rocket League'in oyuncu sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Oyun çıkışından bu yana 25 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. Bu sayı geçtiğimiz kasım ayında yapılan açıklamada neredeyse 22 milyondu. Oyuncu sayısının net satış miktarını göstermediğini de belirtelim.

Psyonix ayrıca birkaç istatistik daha paylaştı. Buna göre de Rocket League'de 1 milyarın üzerinde maç yapılmış. 

%50 Rekabetçi oyunlar
    %33 Casual oyunlar
    %11 Alternatif modlar (Rumble, Hoops, Snow Day vb.)
    %6 Özel maçlar

Ek olarak Eylül 2016'dan bu yana 31 milyon Rumble maç gerçekleştirilmiş.

Rocket League; PS4, Xbox One, PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda.

• Ne rakıt ligmiş arkadaş. Hiç beğenmiyorum şu oyunu.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim bu nesilde oynadığım en eğlenceli online oyun bu oldu..Kesinlikle dışarıdan bakınca dandik bir oyun gibi gözüküyor ama bayağı eğlenceli ve uzun ömürlü bir oyun,Bi 5 dakka daha oynayim diye diye sabah oluyor..
  • İlk 3 gün çok eğlendirdi ama sonra çıkan sınırsız dlcler ile aşırı baydı. Yeter artık görmek dahi istemiyorum
  • ciddi oynayan varsa eklesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrterky -- 12 Ocak 2017; 18:51:12 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yok ilk 3 gün eglendirmis yok begenmiyomus tamam eyw beğenme ama saygı duy oynayamiyorum de yada şuna beceremiyorum bu oyunu de güzelim oyuna b.k atmanın mantığı ne senin AAA beğendiğin oyunlar gelemiyo bu oyuncu sayısına bunun gelmesi mi seni rahatsiz etti bak o kadar oynayamayan arkadaşım var diyorlarki iyi oyun ama beceremeyince eğlencesi yok zamanin yoksa gelişmeye normal tabii oyun şıp diye ogrenilmiyoki deneyim etmek gerek neyse mesajı alan aldı uzatmaya gerek yok
  • cs 1.6 zamanı Soccer jam atardık . bunu oynayınca acayip keyif aldım . 400 saat yaptım herhal .. bence gayet süper bir oyun arkadaşlarla iyi sarıyor .

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 5 MİLYON STEAM PUANI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gayet başarılı bir oyun.Değişik bir biçimde bağımlılık yapıyor bu kadar oyuncu çok normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.