Şimdi Ara

Hangi Galaxy amiral gemisi ne kadar sattı? Hepsi bu infografikte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangi Galaxy amiral gemisi ne kadar sattı? Hepsi bu infografikte
    Samsung, hem Galaxy hem de Galaxy Note serisi amiral gemisi cihazlarıyla başarılı bir performans sergiliyor. Ancak rekabet, Galaxy Note 7 ile ortaya çıkan sıkıntıyla birlikte daha da zorlaşmış durumda. Bu nedenle Galaxy S8'in Android akıllı telefon sektörü için "oyunu değiştiren" bir model olması gerekiyor. Şirket, 60 milyon adetlik bir sevkiyat hedefliyor ve cihaz hakkında duyduğumuz söylentiler doğruysa, Güney Koreli teknoloji devi 2017 takvim yılı için yüksek bir satış grafiği yakalayabilir. Şimdi hep birlike Galaxy amiral gemilerinin şirket için harika işler çıkardığını gösteren infografiğe göz atalım.
     
    Yayınlanan verilere baktığımızda, Galaxy S4'ün bugüne kadar şirketin akıllı telefon satışlarında ulaştığı en tepe nokta olduğunu görüyoruz. İnfografiğe göre şirket bu modelden 70 milyon adet satmayı başarmış. Çift video kaydı ve diğer benzersiz özellikleri ile bu model en popüler Galaxy amiral gemisi haline gelmiş durumda. Bu başarı Galaxy S5'in daha kötü olduğunu göstermiyor. Aslında bu amiral gemisi batarya değiştirebilme opsiyonunu korudu ancak aynı zamanda premium bir akıllı telefon olarak etiketlenmedi.
     
    Bu süre zarfında, OnePlus One piyasaya sürüldü ve kullanıcılar daha iyi fiyatlı bir alternatif sahibi oldular. Bu nedenle Samsung, daha pahalı bir seçenek olan Galaxy S5'i satmakta zorlandı. Şirket daha sonra Galaxy amiral gemisi serisine Galaxy S6'nın ortaya çıkmasını sağlayan tamamen yeni bir makyaj uygulamaya karar verdi. Kullanıcılar şirketi microSD kart yuvasının kaldırılması ve böylesine bir cihazda düşük kapasiteli bir batarya kullanması nedeniyle eleştirdi.
     
    Şirket daha sonra Galaxy S7 ve büyük kardeşi Galaxy S7 edge lansmanıyla eleştirmenlerin beğenisini toplamayı başardı. Samsung'un 2017'de tüketicileri daha mutlu edecek bir amiral gemisi çıkarmasını bekliyoruz.
     
    Hangi Galaxy amiral gemisi ne kadar sattı? Hepsi bu infografikte 







  • Eskiyle şimdiki satış oranlarını karşılaştırıp eski rekorlar kıralamıyor bu bir başarısızlıktır demek doğru değil, bu konuda bir çok şey söylenebilir fakat en önemlisi piyasa çinli üreticilerinde dahil olması(arzın talepten fazla olması), ilk önce fikir sahibi kaymağını yer, sonra sinek gibi üşüşen diğer firmalar piyasayı aşağıya çeker karlılık düşer, fikir üreten üretici elde ettiği büyük gelirle başka alan sıçrama yapar yada diğerlerinden ayrışır ayrışamazsa yutulup diğerlerinin arasına katılır, bugün iyi kötü bütün akıllı telefonlar iş görüyor neden samsung'un payından çalmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 10 Ocak 2017; 23:23:5 >
  • Sorsalar daha yüksek tahminler söylerdim. Şaşırdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ünfografügh ne olüyoru?

  • Ben galaxy s3 diye tahmin etmiştim. Özellikle Türkiye de galaxy s4 ün çıktığı yıl s3 rekor kırmış olmalı bir cafede bile 10 kişide oluyordu.

    Samsung en büyük hatayı bu stratejiyi unutarak yaptı. Şuan galaxy s6 nin adı geçmiyor ama eski dönemde s4 önce iphone la daha sonra s3 le kıyaslanirdi

  • "Şirket Galaxy S4'ün bugüne kadar şirketin akıllı telefon satışlarında ulaştığı en tepe nokta olduğunu görüyoruz. İnfografike göre şirket bu modelden 70 milyon adet satmayı başarmış"



    İşte o kazıklanan 70 milyon, artık Samsung almıyor...

  • S7 serisi için Samsung Türkiye ofisinin açıkladığı tarihi doğrulayıp haber yapar mısınız?

    Hangi Galaxy amiral gemisi ne kadar sattı? Hepsi bu infografikte


    @macromedia21



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 10 Ocak 2017; 23:46:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s4 zamanlarında xiaomi, huawei (vb) gibi üreticiler şu andaki kadar güçlü değildi. Galaxy s5'te biraz tipten kaybetti. Ancak s6 ve s7 tasarım ve özellik olarak bence s4'den daha iyiler. Şu saatten sonra 70 milyon rakamını Samsung'un görmesi zor. Note 7 olayı da samsung'u bayağı etkiledi. Tabi ki galaxy s8'in nasıl bir satış grafiği göstereceği belli olmaz. Bekleyip göreceğiz.

  • Piyasada bu kadar Çinli üretici varken rekor kırması zor artık .
  • Yanlış hatırlamıyorsam Galaxy S4 Türkiye'ye 2013 Mayıs civarlarında gelmişti. Aradan bir kaç ay sonra Snapdragon 800 ile birlikte LG G2 gelince işlemci performansı olarak S4 çok geride kalmıştı. G2 1600 lira gibi bir fiyattan çıkınca S4, 2000 lira olan fiyatını 6 ay içinde 1500 liraya çekmişti

    S5 döneminde firmalar kendi ürünlerini piyasaya sunmaya başlamış, S5 in rakipleri çoğalmıştı. Beğenilmeyen tasarımı ve 3gb yerine 2gb ram ile gelmesi insanları başka telefon almaya yönlendirmişti.

    S6, Samsung'un cihaz tasarımını değiştirdiği, plastik yerine alüminyum ve cam kullandığı seri oldu. Yüksek çözünürlüğün etkisiyle azalan pili ve hafıza kartının çıkarılması yine insanları başka telefon arayışına sevk etmişti.

    S7 bence serinin en iyi telefonu. Suya karşı dayanıklılık, iyi kamera ve işlemci, güzel tasarım... Neredeyse 1 sene önce çıkmasına rağmen hala kabul edilebilir bir cihaz




  • s3-s4 zamanında rakiplerinin nerdeyse hiçbiri güçlü değildi şimdi ise öyle değil hepsi canavar bu satışlar şuan bile gayet iyi hatta s5 iyi bile satmış...

  • Samsungun dibe vurduğu S5 ile gelecğini değiştiren S6 nasıl aynı sattı anlayamadım.

  • bence s7 s4 ü geçebilir 22 milyon tane daha satması lazım s8 martta çıkacak o zamana kadar 10 milyon satsa s8 çıktıktan sonra da 100 dolar fiyat kırıp 1 yıl içinde 12 milyon satabilir.
  • s3 satislari 80 milyondu diye net olarak hatirliyorum?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: canguler917

    s3 satislari 80 milyondu diye net olarak hatirliyorum?


    Ben de s3 satışlarının 80 milyonu geçtiği haberi hatırlıyorum.
  • ilk akıllı telefonum s3'tü berbat kasası ve yazılımı dışında sıkıntı çekmedim hala çalışıyor şuan annemde. Kardeşimin iphone 5'i ile kıyaslayınca tabii ki çöp oluyor

  • Bence ileride Çin gücünü gösterecek akıllı telefonda bir numara Huawei nin olacağını düşünüyorum ve diğer Çin firmaları. Fanboylar yine kendi markalarını kullanır ama kullanıcılar arasında değişiklik olacak ve Huawei bu işi götürecek diyorum...

  • Edge satışları da dahil mi? Büyük ihtimal öyledir ama şu bir gerçek ki s7 edge note 7 piyasadan geri çekilmiş olsa da Samsung'a yılın telefonu namını gene aldıracak kalitede bir telefon oldu. Bataryası, kamerası, ekranı, işlemcisi, tasarımı vs bu telefonu s9 serisi çıkana kadar bile sattıracaktır. Samsung'u yıllarca sevmeyen ve her durumda kötüleyen birisi olarak söylüyorum bunu. S7 edge gerçekten olmuş. Forumda konusundaki konuşmalar ekran filmi ve kılıf önerileri, güncelleme ne zaman gelecek gibi yazışmalar ile dolu. Bu da Samsung'un arıza vermeyen, problemsiz bir cihaz yaptığı ve uzun dönem boyunca satacağı anlamına gelir. İnşallah böyle cihazların fiyatları düşer ve yıllarca kullanılabilecek kaliteli cihazları Türkiye'deki herkes en doğal hakları olarak alabilirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Samsungun dibe vurduğu S5 ile gelecğini değiştiren S6 nasıl aynı sattı anlayamadım.

    Dandik malzemeye dandik bir arka cam yine kalitesiz bir arayüz ve şişirme özellikler ile geleceğini degiştiriyor ise haklısınız :) 10 yıl sonra samsungun üretim maliyetini artırıp tam kasa metale geçmesini ve tasarım değiştirmesini bekliyorum bu azimle geleceği değiştirecek inşallah :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En efsaneleri S2 oldu onu bunu bilmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.