Şimdi Ara

LG G6 modelinde kullanılacak ekran ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G6 modelinde kullanılacak ekran ortaya çıktı


    LG’nin geçen yılın aksine bu yıl ki amiral gemisinde modüler yapıdan tamamen vazgeçeceği ve maliyetleri düşüreceği iddiaları gündemdeki yerini korurken ilginç bir tanıtım geldi. LG G6 modelinde kullanılacak ekran bu olabilir.


     


    Önceki Nesilden Daha Verimli 


    LG Display iştirakinin bugün tanıttığı yeni LCD ekran 5.7 inç büyüklüğünde ve QHD+ olarak tanımlanan bir çözünürlüğe sahip. Yani 1440x2880 piksel. Bu çözünürlükte QHD ekranlara göre ekran aşağıya doğru bir miktar daha uzuyor.


     


    1mm kalınlığa sahip olan LCD ekran, 18:9 görüntü oranına sahip. Mobil dünyada bu oran ilk kez kullanılıyor. En önemli avantajları ise daha yoğun bir görüntü tecrübesi ve gerçeklik sunması. Yeni ekran enerji kullanımında da yüzde 20 civarında bir tasarruf sağlıyor.


     


    Ekran sağ-sol kenarları yüzde 20, alt-üst kenarları ise yüzde 10 oranında inceltilmiş. Bu bakımdan 5.5 inç boyutunda telefon kasalarına rahatlıkla sığabiliyor. Dokunmatik sensörleri ekrana entegre eden In-Touch teknolojisi sayesinde daha akıcı bir dokunma tecrübesi sunuluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Razer’ın önemli prototipleri fuarda çalındı

    Yeni ekranın bu yıl piyasaya çıkacak LG G6 ve LG V40 amiral gemi modellerinde kullanılacağına şüphe yok. Firma genelde amiral gemi modellerinde kullanacağı ekranları daha önceden resmiyete kavuşturuyor. Elbette üçüncü taraf üreticilere de lisanslama yapılacaktır.


     







  • fotoyu görünce htc sandım.
  • 2k ekran ve LG, uzak durun.



    Not:G4 kullanıcısı..

  • Samsung cep telefonunda oled kullanıyor, tvlerinde quantum dot. Lg ise cep telefonunda lcd , tvlerinde ise oled kullanıyor. ;) Niye böyle anlayamıyorum

  • Dalga mı geçiyorsunuz ya siz. Forum yıkılıyor g5 G4 hayalet ekran sorunundan dolayı. Yazık ya böyle firmaya. İki senedir her cihazında hayalet ekran var. Bir de panel üretiyor bu adamlar. Garantiye gönderiyorsun utanmadan diyorlar ki geçiyorsa sonradan sorun yok. Alma aldırma. Lg den uzak dur. İstediği kadar panel üretsin. Enerji verimliliği de bilmem ne de. Arkadaş video izlerken ekranımda saçma sapan bildirim izleri görüyorum. İstediğin kadar enerji verimliliği sağla. İki dk WhatsApp kullan izleri kalıyor ekranda. Yok qhd + bilmem ne. Sen önce bir kullandığın ekranı adam et. 2 senedir aynı hata devam ediyor.

  • Başka firmalara sorunsuz panel üretirken kendi telefonları için çöp panel üretmek.. LG firmasını anlamak çok güç.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Başka firmalara sorunsuz panel üretirken kendi telefonları için çöp panel üretmek.. LG firmasını anlamak çok güç.

    Sony de aynısını yıllardır kamerada yapmıyor mu? Bence kasıtlı yapıyorlar.
  • Apple bile oled ekrana geçmeyi düşünüyor. LG oled ekran üreticisi olarak neden telefonlarında oled kullanmamakta ısrar ediyor? (Lg g serisinde oled demek istedim. Başka telefonlarında amoled veya oled kullanmış olabilir. Tam emin değilim?)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espa

    2k ekran ve LG, uzak durun.



    Not:G4 kullanıcısı..

    G3 kullanıcısı olarak katılıyorum. 3000 mah batarya o ekrana yetmiyor. Zaten her telefonunda ayrı bir kronik sorun var. Uzak durulması gereken bir marka mobil kısmında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bedo20


    quote:

    Orijinalden alıntı: Espa

    2k ekran ve LG, uzak durun.



    Not:G4 kullanıcısı..

    G3 kullanıcısı olarak katılıyorum. 3000 mah batarya o ekrana yetmiyor. Zaten her telefonunda ayrı bir kronik sorun var. Uzak durulması gereken bir marka mobil kısmında.

    şuan LG G3 VE G4 kullanan biri olarak, G4'ün ekranı gayet iyi ama batarya konusunda kesinlikle katılıyorum. Günde 2 den fazla kez telefonun bataryasını doldurmam gerekiyor günü çıkarabilmek adına. Ama her modelde çıtanın bir ileriye taşınması gerekirken ekranı kasıtlı olarak 720 ya da 1080p ye düşürmezler. Amoled ekranlarda piksel kapatma olayı vardı. Misal 4 lü piksel grupları olsa ve 3 ünü kapatsalar, toplam çözünürlük 1440p den 720p ye düşebilir. yazılım üzerinden pikselleri kapayarak enerji tasarrufu için çözünürlüğü fiziksel olarak düşürseler ve arka aydınlatma teknolojisi ile gelişimler sağlasalar, mevcut batarya bile günü belki biraz toparlayabilir. Ekran kalitesinden ödün vermeden tasarruflu kullanılmak istendiğinde olanak da sağlanmış olabilir




  • quote:

    Yeni ekranın bu yıl piyasaya çıkacak LG G6 ve LG V40 amiral gemi modellerinde kullanılacağına şüphe yok.




    V30 çıktı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milky Way -- 10 Ocak 2017; 20:1:53 >
  • şu telefonlarda 1080p neylerine yetmiyor arkadaş ? ne gerek var o çözürünürlğüe ? telefonu yormaktan başka bir işe yaramıyor..

  • Hadi Samsung VR ayağına 2K ekran koyuyor anlıyorum da, Vr uyumlu olmayan cihazda 2K ekranın hiç bir mantığı yok.
  • birdaha lg alırmıyım töbeeeeeeeeee

  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    LG G Flex ve G Flex 2'de kullanıldı. Xiaomi Mi Note 2'de de LG üretimi OLED ekran var.
  • Çoğu kullanici uzak duruyor artik LG'den. G2 sonrasi kendilerini uçurdular
  • Hala taş gibi G2'im duruyor. Full HD gayet ideal çözünürlük.

  • LG konusunda sıkı tecrübeli biri olarak;

    çıktığı ilk günden beri g2 kullanıcısıyım.Cihaza bir takla attırmadğımız kaldı.Kısa bir süre önce emekliye ayırıp babama verdim.Aynı zamanda g3,g4 ve g5 duygularıda tattım.Şahsi hattım g3,valide de g3,eşime g4 aldım.Birader'e ve yakın dostuma g5 aldık.Ve çevremdekilere de aldırdıklarım cabası.

    Bu adamların ar-ge ekibi adam gibi çalışmıyor.Niye diye soracak olursanız.

    -Kendimin ki dahil çevremdeki tüm g2'ler sarı ekran problemi baş gösterdi.Değişti.Yine sarardı.Servis kronik problem olduğunu kabul ediyor.

    -G3'de kronik kasa çatlakları mevcut.Sarı ekran problemi g3'de de var.Bir tanesinin kamerası 4 kere değişti.Sonunda yapılamayacağı anlaşılınca anakart değişimi dendi.Aynı zamanda bootloop olayı g3'de de var.

    G4'de bootloop problemi var.Teknik servis bootloop'a düşen g4'lerden geçiilmiyor.3 kere değişen bir cihaz 4.defa değişime gitti.G4 konusunda daha detaylı görebilirsiniz.Servis kronik problem olarak kabul ediyor.

    g5'de bir süre sonra ghost screen baş gösteriyor.G flex'de ki gibi.Problemin farkındalar.Ekran değişimi yapıyorlar.

    Tek ikna olduğum noktaları vintek'in muhteşem desteği.Her cihazda sağolsunlar yardımcı oldular.Gerek para iadesi gerek cihaz değişimleri.

    Dolayısıyla maalesef bu saatten sonra tercihlerim ve tavsiyelerim arasında olmayacak.Fanboy olmak yerine paramın enayisi olmamayı tercih ediyorum.





  • Uzak durulacak bir firma son zamanlarda. Forumlar ekran yanma şikayetlerinden geçilmiyor , çevremde de aynı şikayette insanlar dolu neredeyse her telefonunda var ekran yanma veya ana kart sorunu.Önce bunları bir düzelt sonra yeni model çıkart LG. Kim bilir bu telefonda ne kronik sorunu çıkacak.

  • Bende G4 kullanan ve ghostscreen yaşayan birisi olarak sevdiğim telefonumdan soğudum resmen..
    İdare edebileceğim bir cihaz bulursam garantisi bitmeden en azından servise vereceğim..
    1buçuk yıldır kullanıyorum ama 1bucuk aydır ghostscreen olduk, yakındada telefon komple çakılırsa şaşırmam ,forumda okuyoruz hergün kullanıcıların başına gelenleride.. Püf..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.