Şimdi Ara

Bilim-kurgu filmi Mute'den ilk görüntüler yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bilim-kurgu filmi Mute'den ilk görüntüler yayınlandı
    Moon ve Source Code gibi başarılı bilim-kurgu filmleri ile kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Duncan Jones, geçtiğimiz yıl vizyona giren Warcraft için bir süre bilim-kurgudan uzak kalmış olsa da, yeni projesi Mute ile yeniden bu alana yöneliyor. Jones, yıllardır üzerinde çalıştığı ve hatta kariyerinin ilk filmi olarak planladığı bilim-kurgu filmi Mute'ün çekimlerine başladı.
     
    Netflix tarafından finanse edilen Mute; günümüzden 40 yıl sonra Berlin'de geçiyor ve izleyicileri göçmenlerinin akınına uğramış, doğu ile batının çakıştığı futuristik bir Casablanca'ya götürüyor. Bu şehirde yaşamasının tek sebebi sevdiği kadın olan Leo adlı dilsiz bir barmen, bu kadının esrarengiz bir şekilde kaybolması üzerine kendisini hiç beklemediği bir maceranın içinde buluyor.
     Bilim-kurgu filmi Mute'den ilk görüntüler yayınlandı
    Netflix tarafından yayınlanan ilk görüntüler, Mute'ün bilim-kurgu klasiği Blade Runner'ı andıran, neon ışıklarına boğulmuş bir dünyada geçeceğini gösteriyor. Ayrıca bu resimlerin yanı sıra paylaşılan yeni bilgilere göre Mute, Jones'un Moon ile başladığı bilim-kurgu üçlemesinin ikinci filmi olacak ve Moon ile aynı evrende geçecek.
     
    Filmin başrollerinde Alexander Skarsgard, Sam Rockwell, Paul Rudd, Justin Theroux, Noel Clarke ve Florence Kasumba yer alıyor. Mute'ün bu yıl bitmeden Netflix üzerinden yayınlanacağı biliniyor ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil.
    Bilim-kurgu filmi Mute'den ilk görüntüler yayınlandı 







  • Almanya o güne kadar yarı yarıya Türk olur be ya... :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 8 Ocak 2017; 15:6:16 >
  • valla türklere gönderme yoksa izlemem :d

  • Güzel bir Netflix reklamı :)

  • bundan 42 yıl önce Turist Ömer Uzay yolunda bile yapay zeka bilgisayar örneği var. her şeyi bilen ve konuşabilen bilgisayar ar. o film de bir de cep telefonu var. yani Türklerin yapmış olduğu düşük bütçeli filmde bile bu kadar isabetli teknolojik öngörüler varken.
    bu film görsellleri çok sıradan kalıyor bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    bundan 42 yıl önce Turist Ömer Uzay yolunda bile yapay zeka bilgisayar örneği var. her şeyi bilen ve konuşabilen bilgisayar ar. o film de bir de cep telefonu var. yani Türklerin yapmış olduğu düşük bütçeli filmde bile bu kadar isabetli teknolojik öngörüler varken.
    bu film görsellleri çok sıradan kalıyor bence.

    Te allam ya
  • ozbey08, Turist Ömer Uzay Yolu'nda filmi Star Trek'in plot bölümünün uyarlamasıdır, bizim öngörülerimiz falan değil.

  • Bu tarz resimleri ne zaman görsem aklıma ya Blade Runner ya da Ghost In The Shell geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.