Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MSI NX8800GTS OC Edition 320MB video incelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: MSI NX8800GTS OC Edition 320MB video incelemesi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bonser24

14 Şubat 2007; 9:19:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

anlıyorum..haklısın..ben şunu demek istedim..nvidia 6xx serisindede aynısını söylemişti..shader3.0 a tam desteği olduğunu söylemişti..ama olmadığı ortaya çıkmıştı..sonrada 7 serisinde tam destek vermeye başladı..belkide bu belli bir strateji üzerine yapılmış bir sahtekarlıktı..çünkü 7xx serisini çıkardığında 6xxx serisinden muhakkak farkı olması lazımdı..şimdi yine aynı oyunu oynuyor..isteyen inanır isteyen inanmaz..işte ati herzaman tam destek veriyor..shader2b zamanında oda 3.0 desteğimiz var diyerek çıkarabilirdi..enayimi koskoca ati..ama kullanıcıyı düşünerek 3.0 ın yaygınlaştığı zamanlarda x1000 serisini çıkardı..şu an bile 3.0 oyunları çok az..aradan 2 yıl geçmesine rağmen...unutmayın bu firmaların tek amacı var..oda elllerinden geldiği kadar son kullanıcıyı sömürmek..burda bizim tek yapacağımız herzaman f+p üzerine ürünler almak...

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@Bonser24

Gerçek DX10 destekleyen kartlar? Bu sahte DX10 destekli kart mı oluyor yani...

Nvidia 8800 serisi ekran kartları DX10'un unified Shader mimarisine tam destek vermekteler. Ayrıca şu an hızlı bir kart istiyorsanız başka bir alternatif yok. X1950pro var evet ama x1900xt veya x1950xtx gibi kartları kullanmış kişiler bir daha alt seviyeye dönmeye tahammül edemezler. Eğer daha hızlı bir alternatif istiyorlarsa da 8800GTS ve 8800GTX'den başka kart yok piyasada...

Bu karta işe yaramaz diyebilmek için herhangi bir testte daha ucuz bir karta geçilmesi gerekir ki ATI x1950xtx'den daha iyisini üretinceye kadar şu an için en hızlı ekran kartları 8800GTX ve 8800GTS'lerdir.

japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Şubat 2007; 13:45:35 

NVİDİA 6XXX serilerinin shader 3.0a tam desteği yok mmu kim demiş bunu yaw??
Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Şubat 2007; 13:49:16 

heheh bazı arkadaşlar olayı çok abartıyorlar ve ne yazık ki şehir efsanelerini gerçekmiş gibi aktarıyorlar. Nvidia'nın FX serisi hariç kartlarında filitreleme sorunları ve benzeri şeyler yaşanmadı. 6xx 7xx 8xx serileri vaad edilen bütün özelliklerle donatılmış durumdalar.

sρєєď-ѕτэр
bonser24

15 Şubat 2007; 9:35:23 

herkesin görüşüne saygılıyım..

quote:

heheh bazı arkadaşlar olayı çok abartıyorlar ve ne yazık ki şehir efsanelerini gerçekmiş gibi aktarıyorlar. Nvidia'nın FX serisi hariç kartlarında filitreleme sorunları ve benzeri şeyler yaşanmadı. 6xx 7xx 8xx serileri vaad edilen bütün özelliklerle donatılmış durumdalar.

Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Şubat 2007; 9:41:47 

@bonser24

Görüş ayrı bir şeydir, ortada olan gerçekler ayrıdır. Teknik açıdan hiç bir eksiği olmayan bir ürüne benim görüşüme göre bu eksik denilemez. Ayrıca hiç bir kanıt yokken de iddialarda bulunmanın savunulacak yanı yoktur. Eğer iddia ettiklerinizi kanıtlayan testler veya haberler varsa linklerini verin okuyalım fakat yoklarsa en iyisi susmaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 15 Şubat 2007; 10:05:55 >

sρєєď-ѕτэр
bonser24

15 Şubat 2007; 9:46:43 

bu ne hız..

bu arada linkleri yakın zamanda paylaşırım..çünkü linkleri arkadaştan almıştım..

quote:

@bonser24

Görüş ayrı bir şeydir, ortada olan gerçekler ayrıdır. Teknik açıdan hiç bir eksiği olmayan bir ürüne benim görüşüme göre bu eksik denilemez. Ayrıca hiç bir kanıt yokkende iddialarda bulunmanın savunulacak yanı yoktur. Eğer iddia ettiklerinizi kanıtlayan testler veya haberler varsa linklerini verin okuyalım fakat yoklarsa en iyisi susmaktır...

reason666

Sisteme Gözat

18 Şubat 2007; 13:40:14 

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

Ya yok olmaz mı hiç ya bunu söyleyen arkadaş birşey bilmiyormuş bendeki 6800GS de öyle bir SM3 desteği var ki aklın durur.

NVIDIA nın 6xxx serisi orta seviyesini 7xxx in orta seviyesinden(7600gs-gt) daha üstün buluyorum(bkz 256-bit bellek 8600GT de dahi yok )

Referanslarım için profilimi açınız.Orada hatırlayabildiğim tüm referanslarım yazmaktadır.
bonser24

18 Şubat 2007; 15:30:01 

vayy vayy..birşey bilmiyorum demek...bu arada bellek veriyolu ile konumuzun ne alakası var...sanırım senin birşeyden haberin yok..

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

Ya yok olmaz mı hiç ya bunu söyleyen arkadaş birşey bilmiyormuş bendeki 6800GS de öyle bir SM3 desteği var ki aklın durur.

NVIDIA nın 6xxx serisi orta seviyesini 7xxx in orta seviyesinden(7600gs-gt) daha üstün buluyorum(bkz 256-bit bellek 8600GT de dahi yok )

serenissimo

19 Şubat 2007; 12:26:23 

ekran kartı boyut olarak son dönemde çıkan 30 cm+ kartalara göre son derece uygun boy da tasarlanmış , bu bile alınması için iyi bir özellik.

kart ve inceleme güzel olmuş.

eta=8 kappa=20 nu=50 :D
Aysah

2 Temmuz 2008; 18:27:50 

Ellerinize Sağlık.Süper İnceleme Olmuş..

PriMe

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 18:30:56 

Geçen sene üretimi durdurulmuş bir kartın tanıtımına 1.5 sene sonra teşekkür etmen biraz geç değil mi dostum
Konuyu gereksiz yere hortlattın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PriMe -- 2 Temmuz 2008; 18:30:56 >

Kör bir göze görme duyusu verilmediği gibi ruha da bilgi verilmez..
pLaton

The Soul Of BMW.
PriMe, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
cakalpup

2 Temmuz 2008; 18:33:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Aysah

Ellerinize Sağlık.Süper İnceleme Olmuş..

sen yenisin galiba

intel c2d e4300,gigabyte 965p-ds3 (rev3.3),2*1 Gb Gskill cl4 667 dual kit,sapphire x1900gt,ASUS TA5A1 350W siyah, 19' LG L1960TR (bomba bişey,karizmasına kimse laf edemez:D)
cluber00

2 Temmuz 2008; 18:50:59 

bende ne işi var bunu bidamı incelediler diorm , hocam 17 ay önceki konuyu hortlatmıssın ,

kupur07

2 Temmuz 2008; 20:32:02 

bnde diorum bu kartı daha yeni mi inceliolar 4800 serisi çıktı 8800gt bitti 320mb 8800gts ne iş diodum kaç yıl önceki şeymiş

|Intel Core 2 Duo™ E8500 3.16GHz| |GIGABYTE EP35-DS3R| |HIS ATI RADEON HD4850| |OCZ Reaper 2gb 800Mhz 4-4-4-12| |SEAGATE 500 GB 7200 RPM 32MB NCQ 320AS| |GIGABYTE GZ-X5 460w| |Asus VW222S 22'' LCD| |Revoltec FightBoard| |Revoltec FightMouse|

Mesut Çevik Fan Club

"Merabalar ben Mesut ÇEVİK" :D:D
Sunaoğlu