anlıyorum..haklısın..ben şunu demek istedim..nvidia 6xx serisindede aynısını söylemişti..shader3.0 a tam desteği olduğunu söylemişti..ama olmadığı ortaya çıkmıştı..sonrada 7 serisinde tam destek vermeye başladı..belkide bu belli bir strateji üzerine yapılmış bir sahtekarlıktı..çünkü 7xx serisini çıkardığında 6xxx serisinden muhakkak farkı olması lazımdı..şimdi yine aynı oyunu oynuyor..isteyen inanır isteyen inanmaz..işte ati herzaman tam destek veriyor..shader2b zamanında oda 3.0 desteğimiz var diyerek çıkarabilirdi..enayimi koskoca ati..ama kullanıcıyı düşünerek 3.0 ın yaygınlaştığı zamanlarda x1000 serisini çıkardı..şu an bile 3.0 oyunları çok az..aradan 2 yıl geçmesine rağmen...unutmayın bu firmaların tek amacı var..oda elllerinden geldiği kadar son kullanıcıyı sömürmek..burda bizim tek yapacağımız herzaman f+p üzerine ürünler almak...
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
@Bonser24
Gerçek DX10 destekleyen kartlar? Bu sahte DX10 destekli kart mı oluyor yani...
Nvidia 8800 serisi ekran kartları DX10'un unified Shader mimarisine tam destek vermekteler. Ayrıca şu an hızlı bir kart istiyorsanız başka bir alternatif yok. X1950pro var evet ama x1900xt veya x1950xtx gibi kartları kullanmış kişiler bir daha alt seviyeye dönmeye tahammül edemezler. Eğer daha hızlı bir alternatif istiyorlarsa da 8800GTS ve 8800GTX'den başka kart yok piyasada...
Bu karta işe yaramaz diyebilmek için herhangi bir testte daha ucuz bir karta geçilmesi gerekir ki ATI x1950xtx'den daha iyisini üretinceye kadar şu an için en hızlı ekran kartları 8800GTX ve 8800GTS'lerdir.
heheh bazı arkadaşlar olayı çok abartıyorlar ve ne yazık ki şehir efsanelerini gerçekmiş gibi aktarıyorlar. Nvidia'nın FX serisi hariç kartlarında filitreleme sorunları ve benzeri şeyler yaşanmadı. 6xx 7xx 8xx serileri vaad edilen bütün özelliklerle donatılmış durumdalar.
heheh bazı arkadaşlar olayı çok abartıyorlar ve ne yazık ki şehir efsanelerini gerçekmiş gibi aktarıyorlar. Nvidia'nın FX serisi hariç kartlarında filitreleme sorunları ve benzeri şeyler yaşanmadı. 6xx 7xx 8xx serileri vaad edilen bütün özelliklerle donatılmış durumdalar.
Görüş ayrı bir şeydir, ortada olan gerçekler ayrıdır. Teknik açıdan hiç bir eksiği olmayan bir ürüne benim görüşüme göre bu eksik denilemez. Ayrıca hiç bir kanıt yokken de iddialarda bulunmanın savunulacak yanı yoktur. Eğer iddia ettiklerinizi kanıtlayan testler veya haberler varsa linklerini verin okuyalım fakat yoklarsa en iyisi susmaktır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 15 Şubat 2007; 10:05:55 >
bu arada linkleri yakın zamanda paylaşırım..çünkü linkleri arkadaştan almıştım..
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
@bonser24
Görüş ayrı bir şeydir, ortada olan gerçekler ayrıdır. Teknik açıdan hiç bir eksiği olmayan bir ürüne benim görüşüme göre bu eksik denilemez. Ayrıca hiç bir kanıt yokkende iddialarda bulunmanın savunulacak yanı yoktur. Eğer iddia ettiklerinizi kanıtlayan testler veya haberler varsa linklerini verin okuyalım fakat yoklarsa en iyisi susmaktır...