Şimdi Ara

Bağlantı Hızımda Sorunmu var?? Yorum ve öneri lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorunum şu yada merak ettiğim.. Dün Microsoft LifeCam VX-3000 web kamerası aldım. arkadaşımla msnde görüntülü arama ile konustuğumda benim ondaki görüntüm gayet akıcı ve sesimde gayet net gidiyormuş. Ancak bende onun görüntüsüde, sağ alt köşedeki benim görüntümde hiç akıcı değil ayrıca seside cok kesik kesik ve parazitli gibi geliyordu. Acaba sorun benım baglantıdamı yoksa arkadaşımın bağlantısındamı?? 1024/256 3gb kotalı benım bağlantı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 12 Şubat 2007; 16:16:24 >



  • Arkadaşlar bir cevap lütfen! Benım bağlantı hızımın yetersizliğimi buna sebep olur? Yanı benım ses ve görüntümün gayet düzgün gitmesi ama onu ses ve görüntüsünün akıcı ve net olmaması benım bağlantımın yetersızlıgındenmıdır??
  • msn yapıyo öle mallıklar ya benimde başıma geldi. skype dene bence. soruna gelince bağlantı hızlarınız aynıysa hıdan kaynaklanmıyodur. kamernın görüntü ayarlarını incele. eğer VGA olarak göndermeye çalışıyosa doğal olarak kasar. bide şimdi aklıma geldi görüntülü konuşma esnasında download yada upload yapılıyosa eğer kalite kaybı had safhada olur.
  • Konuşma esnasında download yada upload yapmıyordum. Peki bu kameranın görüntüyü vga olarak gönderip göndermediğini nerden kontrol edebilirim.. Kamera atarlarında böyle bişeye raslamadım.
  • sayfalarda zor geziyoruz zaten görüntüyü nerden iletsin bu adsl. Telekoma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.