Şimdi Ara

Microsoft yaklaşan Surface Book 2'yi Intel Kaby Lake ile güçlendirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft yaklaşan Surface Book 2'yi Intel Kaby Lake ile güçlendirecek

    Microsoft, yeni nesil Surface Book'u (Microsoft Surface Book i7 olarak) kısa süre önce piyasaya sürmüştü. Cihaz daha birkaç aylık olmasına rağmen Surface Book 2 olarak gelmesi beklenen yeni nesil Surface Book'la ilgili söylentileri engelleyememiş durumda.

     

    Bildiğiniz gibi Intel'in en son işlemcisi Intel Kaby Lake, nihayet seri üretime hazır hale geldi. Dolayısıyla, teknoloji devlerinin çoğu yaklaşan amiral gemisi cihazlarında bu işlemciye yer vermek isteyecek. Microsoft, bu konuda geride kalmak istemiyor ve yeni nesil Surface Book'da Kaby Lake kullanmayı planlıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı
    Intel'in yeni nesil işlemcisi, günümüzdeki diğer tüm yonga setlerine kıyasla daha yüksek işlem hızına ek olarak, güç tüketimi açısından da verimlilik getiriyor. Bu nedenle teknoloji devlerinin çoğu yeni Intel Kaby Lake'i bekliyorlar.

     

    İnternette dolaşan bir diğer söylentiye göre Microsoft, 2017 sonundan önce, Kaby Lake ile çalışan Surface cihazları piyasaya sürebilir. Gelen haberlere bakılırsa, Apple'ın da aynı işlemci serisini yeni nesil cihazlarına dahil ettiğini görebiliriz. Şimdilik, Surface Pro 5 de dahil olmak üzere yeni nesil Surface ürünleriyle ilgili Microsoft'tan resmi bir duyuru beklemekten başka şansımız yok.

     







  • İyi hoş cok guzelde fiyatlar cok ucuk

  • tr ye gelse de uçukluğu bir de gözümüzle görsek
  • Hayallerimin laptopu... Ama sadece hayallerimin ötesi yok :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.