Şimdi Ara

LG G6, G5'den %20 daha ucuz olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G6, G5'den %20 daha ucuz olabilir

    LG'nin son zamanlarda amiral gemisi akıllı telefon sınıfında yüzünün güldüğü pek söylenemez. Şirket geçen sene LG G5'e büyük umutlar bağlamıştı. Cihaz modüler tasarımıyla sektörde türünün ilk örneği olmuştu. Kullanıcılar satın aldıkları aksesuar türüne bağlı olarak akıllı telefondan elde edilen deneyim arttırabiliyorlardı. Ancak tüm bunlara rağmen şirket mobil bölümünde sürekli olarak kayıp ve zarar bildirdi.

     

    Güney Koreli şirketin LG G6 ile daha riskten uzak bir yaklaşım benimseyeceği söyleniyor. Cihazın modüler bir tasarıma  sahip olması beklenmiyor. KB Securities analisti Kim Dong-won'a göre LG G6, LG G5'e kıyasla üreticiye %20 daha ucuza mal olacak.

     

    Ayrıca Bkz.Elektrikli otomobillerin yeni efsanesi: Faraday Future FF 91
    Analistler, akıllı telefon hakkında daha önceden de iyimser tahminlerde bulunmuştu. Cihazın öngörülen satışlarının LG G5'i geçmesi bekleniyor. Bu şüphesiz ki şirket hissedarları için oldukça iyimser bir haber. Eğer modüler tasarımdan vazgeçildiğine üzüldüyseniz LG'nin G6'daki diğer özelliklerle bunu telafi etmeye çalışacağını belirtelim.

     

    Cihazın arka kısmının (iPhone 8 için beklenildiği gibi) cam bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca 10nm FinFET teknolojisiyle Samsung tarafından üretilen Snapdragon 835 ile güçlendirilecek. İşlemcinin öncekilere kıyasla güç tüketimini yarıya indirmesi ve %20 oranında performans iyileştirmesi sunması bekleniyor.

     







  • LG g4 , g3 ,g2 mükemmel oldukları için değil ; fiyat / performans oldukları için sattı.
    Şuan g5 1300 lira seviyelerinde olsaydı eminim çok daha fazla satardı. Neden g2,g3,g4 gibi telefonlardaki saçma hataları kaldırıp onların fiyat seviyesinde bir telefon sunmuyorsunuz ? işte ozaman ancak paçayı kurtarabilirsiniz.

  • Bu sefer sağlam bir model bekliyorum
  • adam gibi tasarımla çıkarsa kronik sorunları da olmazsa alınabilir.

  • Lg öncelikle kullanıcısında, ben sağlam telefon yapabiliyorum algısını oluşturmalı...Diğer serilerde yaşanan sıkıntıları yaşatmaması gerekiyor, üstüne iyi bir fiyat gelirse piyasada lg algısı yavaştan değişmeye başlar.

    Aynı hataları yapmaya devam ederlerse, telefonun ne olduğu nasıl olduğunun bir önemi kalmayacak

  • LG G5'ten çok umutluydum daha iyi olabilirdi. Umarım G6'da umutlarımız boşa çıkmaz.

  • LG G3-G4'le çok kan kaybetti. Son kullanıcının güvenini yerle bir etti. Bundan sonra LG G serisinden bir cihaz alacakları zaman "Acaba" kelimesini ve endişesini içlerinde taşıyacaklar. Önce bu durumu düzeltmeleri lazım. Kullanıcıya tekrardan güven aşılaması lazım ki serinin diğer cihazları daha çok satabilsin.
  • Çıkan bataryayı çıkarırsanız, G6 yı hiç boşa çıkarmayın. Cam kadar saçma bir malzeme olamaz cep telefonu için, ya g5 ya v20 ya da v10 daki materyali kullan ki telefon yere düşünce tuzla buz olmasın, hele ki cam telefonu elde tutmak imkansız İnanılmaz kayıyor çünkü.



    Umarim metal, ya da kaliteli bir plastik ile çıkan bataryayı sunarak devam ederler.
  • V10 tasarımını daha minimal hale getir, güncel chipset ve 4000 mAh batarya kullan al sana mis gibi G6.

  • G2 yi update et, azicik makyajla sur piyasa..

    Uygun fiyatla peynir ekmek gibi sat.

    Bu kadar.
  • (iPhone 8 için beklenildiği gibi)

    Banane iphonedan

  • Sen G4 boyutunda bir telefon yapıp ekranı 0.5cm küçültürsen olacağı budur, G5 her ne kadar inovatif bir cihaz olsa da tasarım faciasını örtemediler

  • Kaliteli malzeme ve ghost screen, bootloop gibi kronik sorunları olmayan cihazı sür uygun fiyattan - Zamanın G2 fiyatlandırması - yaslan arkana keyfine bak. Benim için çıkarılabilir batarya olmasa da olur. G3'de var da ne işime yarıyor? Sadece donup kastığında, reset atmaya başladığında, dokunma algılamadığında çıkarıyorum bataryayı ama bu sorunlara çözüm bulduktan sonra benim için anlamı yok
  • YOK YOK BU EDİTÖRLERE Bİ TALİMAT VERİLMİŞ BELLİ HER HABERİN İÇİNDE ALAKASIZ ŞEKİLDE iPHONE DAN APPLE DAN BAHSEDİLİYOR İYİCE SAPITTİNIZ...

  • G5 yerine G4 yatırım yapssalrdı kronik problemleri çözüp üzerine pil performansını geliştirselerdi bu yılın telefon ödülünü alırlardı.bence şu an en güzel telefon g4 ekran geniş ve kullanışlı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: duayn

    G2 yi update et, azicik makyajla sur piyasa..

    Uygun fiyatla peynir ekmek gibi sat.

    Bu kadar.

    Aynen katılıyorum, zaten lg yi LG yapan g2 dir. İlk defa bu kadar satan ve tutan bir telefon yapmışsın o kanaldan yürü işte, yok 2k ekran yok modüler, bırak macerayı.
    G2 yi güncellesin (kamera vs.) kronik sorunu olmayan bir cihazla yüzü güler Lg nin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500'den girip birkaç ay sonra 2000'e düşer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moduler tasarim kulaga hos geliyor ama aksesuarlarinin genellikle pahali olmasinin yaninda cok kullanisli olmuyorlar. Olsalar bile temel amaca yonelik olmayan ekstra ozellikler kullanicinin aklini celmiyor. Simdiye kadar cok satan modellerin ortak yanlarina bakinca basarinin formulunu gormek zor degil: kaliteli gorsel ekran, kuvvetli islemci donanim, problemsiz arizasiz kullanim. Ozellikle ekran en onemli faktor. Samsungun basarisinin en buyuk sirri, oled ekranin yarattigi fark.

  • pro-üye P kullanıcısına yanıt
    G2 1500 1600 seviyelerindeydi çıktığında. Sonradam sizin dediğiniz seviyeye düştü. Dolar iki katına çıktı. Vergiler arttı. O zaman 1300 e satılan telefon şimdi 2700 civarı olması f/p olması demek. Üç yıldaki dolar artışına bakınca anlaşılıyor. 1300 e çöp alamazsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %20 hangi para birimine göre daha ucuz olacak?

    yurtdışında ucuzluyor da dolar %40 arttı onu ne yapıcaz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.