Yaklaşık 2 sene önce 6 lı sıradan bir priz alıp bütün aletlerimi bağlayayım dedim. Demez olsaydım. Tv Box kablosunu takar takmaz kısa devre yaptı. Sonuç; Bilgisayarımın ekran kartı ile Tv Box yandı. Sonra Belkin marka 8 li bu prizlerden aldım. O günden beri hiç bir problem yaşamıyorum. Şuan 8 priz yuvasıda dolu. Hatta evde topraklama bile yok. Bazen elektrik aniden kesilip tekrar geliyor. O an gitti cihazlar diye düşünürken hiç bir şey olmadığını görüyorum. Kesinlikle herkesin alması gerektiğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 15 Mart 2007; 14:16:16 >
Arkadaşlar bende 427 XA sahibiyim. Sizlere bir soru sormak istiyorum.
Philips Home Theatre'ım var ve 1 hafta önce dvd player'den hiç anlamadığım bir nedenle görüntü ve ses alamıyorum. KAbloları tek tek kontrol ettim ancak bie sonuç yok.
Input 1 'da bozuk olarak çalıştırıyor cd'yi.
Eskiden Input 2'de çalıştırırdı ondan hiç bir ynıt alamıyorum. Bir önerisi olan var mı?
Playstation 3 - GTA 4, Half Life 2: Orange Box, Metal Gear Solid 4, Unreal Tournament III, Uncharted, Call Of Duty 4, Oblivion: Game Of The Year Edition, Ratchet&Clank, Darkness, Rainbowsix Vegas, Ninja Gaiden Sigma, Call of Duty 3, Motorstorm, Resistance: Fall of man, Heavenly Sword, Lair
ilginden teşekkür ederim Akseaus arkadaşım dedidiğim gibi izmirlilerden konu hakkında yardım bekliyorum,peşin param var ancak peşin parayı oraya bağlamaktansa 15, 18 taksit yapılıyor teknosada bana daha mantıklı geliyor.denk getirirsem derdal alacağımmmm.
Arkadaşlar bende 427 XA sahibiyim. Sizlere bir soru sormak istiyorum.
Philips Home Theatre'ım var ve 1 hafta önce dvd player'den hiç anlamadığım bir nedenle görüntü ve ses alamıyorum. KAbloları tek tek kontrol ettim ancak bie sonuç yok.
Input 1 'da bozuk olarak çalıştırıyor cd'yi.
Eskiden Input 2'de çalıştırırdı ondan hiç bir ynıt alamıyorum. Bir önerisi olan var mı?
Hoşgeldiniz. Sizi de kaydettim.
Sorun home theatreınız ile ilgili görünüyor ama daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız? Görüntü durup dururken mi gitti? Yoksa bir işlem sonrasında mı böyle oldu? Input 3'ü denediniz mi? Component bağlantı imkanınız var ise bunu denediniz mi? Biraz daha bilgi lütfen.
vogels 6325 saga sola donebilen aparatla, orjinal arasinda kararsiz kaldim. Ama sonunda mobilyanin saglamligina guvenemeyip, orjinal aparatta karar kildik.
Vogels rotatif urunleri kullanan kimse var mi? memnun olan olmayan??
Büyük ihtimalle bir kablo yerinden oynadı ancak nerde sorun olduğunu bir türlü bulamıyorum. Sol Hoporlörün yerinden oynatmıştım ve daha sonra çalışmamaya başladı. Input 1 ve 3'ü kullandığımda görüntü bozuk olarak geliyor 2'de birşey farketmiyor.
Playstation 3 - GTA 4, Half Life 2: Orange Box, Metal Gear Solid 4, Unreal Tournament III, Uncharted, Call Of Duty 4, Oblivion: Game Of The Year Edition, Ratchet&Clank, Darkness, Rainbowsix Vegas, Ninja Gaiden Sigma, Call of Duty 3, Motorstorm, Resistance: Fall of man, Heavenly Sword, Lair
Büyük ihtimalle bir kablo yerinden oynadı ancak nerde sorun olduğunu bir türlü bulamıyorum. Sol Hoporlörün yerinden oynatmıştım ve daha sonra çalışmamaya başladı. Input 1 ve 3'ü kullandığımda görüntü bozuk olarak geliyor 2'de birşey farketmiyor.
Hometheatre'a bağlı scartınız yerinden oynamış olabilir mi?
Hayır hiç sanmıyorum. Sıkı bağlı. Tv'yi Bağlayan elemanlar hem Cbvc çıkışını hemde scart girişini bağlamışlar bu doğru mu? Sarı bir kabloyu scart kullnarak input 2'ye yerleştirmişler. Birde input 1 'de ayrı bir scart var. İyice karışık anlayacağınız
giriş ayarlarında RGB - video gibi bir seçim var, ordan olabilir. eve gidince bir bakarım
quote:
Orjinalden alıntı: sfredlord
Hoşbulduk.
Hayır hiç sanmıyorum. Sıkı bağlı. Tv'yi Bağlayan elemanlar hem Cbvc çıkışını hemde scart girişini bağlamışlar bu doğru mu? Sarı bir kabloyu scart kullnarak input 2'ye yerleştirmişler. Birde input 1 'de ayrı bir scart var. İyice karışık anlayacağınız
Valla dostum bunun bir sürü nedeni olabilir. Beni karıştıran şey geçen hafta görüntü vardı sonra yok oldu demen. Belli ki birşeyler yaptın. Hoparlör oynatınca oldu diyorsun. Bu olsa olsa kablolarını gevşetmiş olabilir.
Diğer ihtimaller: 1-Bir şekilde player veya tvde bir ayarı değiştirmişsindir. Örneğin playerdan bağlandığın scart rgb destekli değilse ve tvde ilgili inputu rgbye ayarlamışsan görüntü alamazsın. Tvdeki ayarı "video" diye değiştirmen gerekir. 2- Kablon hasarlı olabilir. 3- Playerın çıkışlarında hasar oluşmuş olabilir. 4- TV'nin skart girişlerinde hasar oluşmuş olabilir.
Forumu 20 gün önce keşfettim. Tam plazma / Lcd aşamasındayken bilgi/görüş ve önerilerinizden çok yararlandım . teşekkürler.
Kısaca tanıtırsam kendimi, Yaş 35 , İstanbuldayım. MAkina mühendisiyim ve reklamcıyım. HAsta derecesinde video oyunları oynarım.
Bende 10 gün önce uzun araştırmalar sonucu 427 XA aldım. Ya bunu ya da Phılps in 1080p lik ve 6,500 lük lcd sini alacaktım.. Son derece memnunum.
Digiturk - DVD ve xbox 360 da aleti sömürmekteyim. Surroundla beraber Condemned oyanamak çok acaip bişi. Korkudan oynayamıyorsunuz.
Bende nacizane Bu tV yi herkese şiddetle tavsiye ederim.HErhalde 5 sene götürür rahat.
Tek kötü yanı duvar askısı olduğu için arkaya extra skart/ kablo v.b. takmam için 20 dakika falan gerekiyor. ( Bİraz da ayı gibiyim eller girmiyor ayrı :) )